dinsdag 22 november 2022

Over de energieën...Sparks of Divine Lighthealing


Over de energieën...Sparks of Divine Lighthealing

21, 22 en 23 november zijn energetisch enorme dagen. Wij zijn het hoogtepunt van de Pleiadische Uitlijning van november dit jaar. We ontvangen momenteel een enorme instroom van Pleiadische Lichtcodes. De Pleiaden stijgen op en activeren de hele Planeet.

Verwacht dat velen de komende dagen meer wakker zullen worden van hun Galactische verbinding. Je hebt waarschijnlijk veel communicatie met je Galactische gidsen, of verschillende sterrenwezens. Velen van jullie verschuiven naar veel meer Galactische werkelijkheden. Dit kan betekenen dat je meer begrip hebt van je vorige levens, of dat er herinneringen aan vorige levens naar boven komen.

Er vindt op dit moment een grote heling plaats binnen deze energieën. Je voelt een trekkracht, of een behoefte om te genezen en je huidige worstelingen of problemen te verbinden met trauma's uit het verleden. In dit leven ruim je vele levens van karmische verstrengeling op. Er vindt energetisch een herijking plaats. Je verschuift geleidelijk naar een hogere frequentie en hogere staten binnen je energie.

Het Pleiadisch Portaal van deze week is een poort naar de 5e dimensie. Deze energieën brengen ons naar het volgende niveau en naar hogere staten van bewustzijn. Als je het gevoel hebt gehad dat je niet verbonden bent, verloren bent, of alsof je terugvalt, dan ben je dat niet. Deze energieën zijn heel erg hier om jullie te brengen waar jullie moeten zijn.

Als je een Lyraanse of Pleiadische energiesignatuur bij je hebt, kun je deze week grote upgrades verwachten. Dit zijn belangrijke energieën om genezing te brengen aan iedereen die in een Tweelingvlam-verbinding staat. Veel Tweelingvlam-verenigingen zullen zich de komende paar maanden in het fysieke manifesteren. Dit betekent dat als je gescheiden bent, je erop moet vertrouwen dat als je het innerlijke werk doet, je snel weer bij elkaar gebracht zult worden. Als je je tweelingziel nog niet hebt ontmoet, roep ze dan op via de intentie. Dit zijn krachtige energieën die je kunt channelen in je manifestaties in welke vorm dan ook.