dinsdag 8 november 2022

Kosmische energiewaarschuwing! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische energiewaarschuwing! – Door Dr. Schavi M. Ali
Om 11 minuten na middernacht, wat toen maandag 7 november 2022 was, is een "M5.2" zonnevlam (samen met zijn coronale massa-ejecties [CME's]) losgebarsten van onze zon, en er werden radiostoringen gemeld over de hele wereld .
Dit niveau van zonnevlammen bevindt zich bijna in de sterkste arena van een "X-Klasse" fakkel.
Ook worden kosmische straling (aantal neutronen [ionisatie]) beoordeeld als "Hoog" vanwege de vele weken dat ze als "Verhoogd" werden beoordeeld.
Verder is de magnetosfeer diep gehuld in plasmadeeltjes van de zon van ons zonnestelsel en van energie die van buiten ons zonnestelsel naar onze planeet komt.
In de afgelopen 24 uur zijn er 94 aardbevingen geweest met een "5.4" in Afghanistan.
Deze kosmische gebeurtenissen gaan vooraf aan de "Totale Maansverduistering" van morgen, dinsdag 8 november 2022.
Sterke kosmische gebeurtenissen zoals equinoxen, zonnewendes, planetaire retrogrades, verduisteringen, grensovergangen in de zonnesector, helio-sferische stroomlagen en meer, hebben de neiging om kracht op te bouwen die onze planeet Aarde/Gaia beïnvloedt.
Dit is met name het geval wanneer uitbarstingen en CME's rechtstreeks naar onze planeet zijn gericht, en wanneer onze planeet zich in een hoge stroom van zonnewind bevindt, maar zelfs wanneer kosmische gebeurtenissen niet zo krachtig zijn in de richting van Earh/Gaia, ontvangt onze planeet nog steeds enige schijn van energie van het winkelcentrum.
Ter herinnering: in termen van maanenergie verhogen alle Volle Manen de emotionele reacties, maar een Totale Eclipse van de Maan escaleert ze nog meer.
Met Mars, de planeet van impulsiviteit, agressie, oorlogvoering en waar energie op gericht is in een geboortehoroscoop (van een persoon, een bedrijf, een stad, een natie, enz.), retrograde, veroorzaakt dit een verdere opbouw energie (zoals in de katapultmetafoor die in eerdere schriftelijke discussies werd gebruikt), en daarom koken bepaalde mensen en groepen van woede en frustratie.
Wanneer de "katapult" wordt gelanceerd, gebeuren er extreme machtsspelletjes.
Mensen proberen vooruit te komen vanwege de agressieve neigingen die zich opstapelen, maar ze worden geconfronteerd met push-backs die verdere woede en agressie veroorzaken.
Met de zonsverduistering in Stier - slechts een van de aspecten waarvan de economische kwesties te maken hebben - zullen er waarschijnlijk zeer verhitte debatten zijn over de wereldeconomie en veel fouten zoeken.
Omdat Uranus, de planeet van omwenteling, revolutie en verrassingen in Stier is, en dus, in lijn met de "Totale Maansverduistering" in Stier, kunnen er grote aardbevingen zijn (boven het niveau van "6.0") over de hele wereld als evenals vulkanische omwentelingen.
Uranus regelt ook technologie die op verschillende plaatsen tot stroomuitval kan leiden.
Deze zonsverduistering, evenals de Zonsverduistering op 25 oktober in transformatieve Schorpioen, hebben beide een zes maanden durend portaal van energetische frequenties.
Wees wijs. Wees oplettend. Wees kalm. Wees biddend.
BRONLICHT zal de rechtvaardigen genezen en beschermen.
Als een vers in de BHAGAVAD GITA staat, die ik al verschillende keren heb genoemd: "Degenen die de Dharma behouden, worden beschermd door de Dharma." (“Dharma” vertaalt zich als “Pad” in verwijzing naar iemands relatie met het GODDELIJKE en “HAAR” heilige principes).
Naarmate de "katapult" verder en verder naar achteren wordt getrokken en sterker wordt, kan de lancering in de komende weken en maanden wereldwijd verdere chaos veroorzaken terwijl onze planeet probeert te acclimatiseren aan binnenkomend LICHT van de "Fotonengordel" en van "Boogschutter A” om “wedergeboorte” te worden en de schepping op “Haar” te transformeren – verdere “wedergeboorten”.