dinsdag 8 november 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Lees het artikel dat ik hieronder heb gezet en het wordt heel duidelijk dat wij in een bijzondere energie zitten. Het is niet alleen een bijzondere periode, de energie ondersteunt het in totaliteit. Niets is wat het lijkt. Rustig zal het niet zijn en voorlopig niet worden.

Geef je over aan wat er door je heen stroomt. Het is nodig om je vol-ledig in overeenstemming te brengen met de energie van de nabije toekomst. Het goddelijke plan rolt zich verder uit.
Ineens was daar vannacht nog een zonnevlam.

Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Er is de komende uren ook nog kans op een flinke zonnestorm.
Nu: Kp= 2 rustige
24 uur max: Kp= 5 storm

--->Zonnestormen
Zonnestormen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.

Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie.

Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons cel-geheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.
-
Dan nog het bijzondere van de Volle Maan - Bloedmaan en verduistering. Het kan niet op.

Vanavond zullen wij weer onze gelijktijdige meditatie doen. Tijd 20.22 - 20.35 uur en ook zullen onze kaarsjes branden ter ondersteuning van het grote geheel en als ondersteuning voor al die lichtdragers die zo dapper aan het werk blijven.