woensdag 9 november 2022

Een bericht van Chief Eagle Feather: Sky People ~ Galaxy Girl


Een bericht van Chief Eagle Feather: Sky People

(Ik hoor drums. Ik zit op een grasveld in een grote cirkel bij een warm knetterend vuur, omringd door de indianen onder een sterrenhemel. De drums zijn luid en ritmisch er zijn dappere mannen zonder shirt die rond het vuur dansen, blootsvoets en lachend, schreeuwend. Het is behoorlijk luid en erg bevrijdend.)

Ik ben Chief Eagle Feather. Het is weer tijd om te spreken. Want er vindt veel verandering plaats op jullie wereld, precies zoals onze voorouders zeiden dat het zou zijn. Zoals het was en zo wordt het. We zien de lucht hun verhalen vertellen. We herinneren ons de Sky People in de verhalen van onze voorouders. We herinneren ons dat ze naar beneden kwamen en hun wijsheid deelden. We begrepen het eerst niet, maar na verloop van tijd leerden we hen te vertrouwen.

Onze mensen werden bezocht door de sterren in de Pleiaden. We hadden het geluk te worden beschermd en energetisch gescheiden van de anderen. We werden omringd en beschermd door de Grote Moeder die alles regeert en voedt. De Grote Moeder keert terug. Haar energieën worden gevoeld in de grond onder onze voeten. We voelen het gerommel van grote verandering, als een machtige stormloop. Het is niet te stoppen. Het is van ver te horen. We weten dat het eraan komt. We voelen dat het diep in onze botten komt. Ook jij voelt de stormloop van verandering.

Ik ben Chief Eagle Feather. Ik ben zo genoemd naar mijn hogere perspectieven, mijn verheven gezichtspunt. Toen ik jong en dwaas was, was dit meer ego en nu is het meer ervaring. We wijzen met de tijd en met de leeftijd! (Hij lacht en zijn blije gezicht is een krans van rimpels. Zijn lange grijze en zwarte haar is zwaar versierd met veren en lederen omhulsels.)

Ja, galaxygirl. Ik laat je me nu hier zien, toen ik deze wereld verliet. Dit is het beeld van mijn lichaam toen het werd gelegd om te rusten in de grasvelden waar ik van hield. Ik hou nog steeds van ze. De sluier is nu dun en wij voorouders sluipen er doorheen om jullie allemaal een beetje hoop, vreugde, opwinding te geven.

Kun je de drums horen? Je ziet dat de trommels slaan, slaan. Er is veel energie van verandering. Je kunt ofwel kijken naar wat er gaat komen en alleen geluid zien, wat ik niet aanraad, want daar is weinig vrede in. Neem in plaats daarvan misschien een arendsoogperspectief? En zie de komende verandering vanuit het goddelijke perspectief.
De goddelijke hoogte van begrip. We moedigen je aan om de muziek in het lawaai te horen. Het zal je verlevendigen en bemoedigen. Want de grote verandering is hier!

(De trommel stopt en het is stilte. We zijn in de leegte, Eagle Feather en ik. We zijn omringd door nevel en sterren in de verte, maar alleen inktzwarte duisternis van de ruimte waar we zijn. Hij rookt een vredespijp. Hij biedt het aan voor mij. Het is ingewikkeld gesneden en ik zie dat er sterrenbeelden op zijn. De sterren zijn ingelegd met turkoois). Deze zijn geëtst uit de verhalen van mijn voorouders. We herinneren ons de groten van het licht toen ze landden. Ze straalden de liefde van de Moeder uit en dus accepteerden we ze. Ze leerden ons vissen te planten aan de voet van de maïsgewassen voor stikstof. Ze hielpen ons te cultiveren in barre tijden, zodat we nooit honger hadden. Ze hebben ons in het begin geholpen. En ze helpen ons nu.

De Sky People keren terug. Het is tijd. De oude profetieën komen in een volledige cyclus. Alles heeft cyclus. Het seizoen, de wateren, de dieren, de cyclus van leven en dood, alle dingen in dit rijk zijn patronen. (Hij laat me de seizoenen zien die snel veranderen, enorme kuddes migreren, een baby die wordt geboren, oud wordt en sterft en een bal van licht wordt die dan zijn volgende ervaring kiest. Hij laat me nu de fotonengordel zien en ons planetenstelsel is zit er nu zwaar in. Ik zie dat een enorme muur van licht nadert. Ik huiver over mijn hele lichaam. Ik zie dat er enorme liefde in deze muur van licht is. Het voelt als thuis. Ik huil te veel Ik heb dit licht zo gemist! En ik hoor dat we hier zijn om het te verankeren, om dit licht te zijn, om dit licht uit te stralen. En mij wordt een donkere schil van Gaia getoond, van de oude aarde die van binnenuit wordt verlicht als ze deze lichte muur binnengaat. En ik kan nu alleen nog maar licht zien.)

Je ziet het goed, melkwegmeisje. In de leegte zijn alle dingen mogelijk want alle dingen zijn duidelijker. In het lawaai dat gaat komen, zal helderheid van geest en hart je grootste geschenk zijn dat je kunt geven.

Voor degenen onder jullie die zich je dagen als inheemse volkeren herinneren, denk aan het warme vuil tussen je tenen, herinner je je naakte lichaam dat vrolijk over velden met hoog gras rent. Denk aan de lucht die naar je lacht. Denk aan je planetaire Moeder. Je bent er voor haar. We zijn hier om te dienen, om ons licht te lenen.

Ik ben Chief Eagle Feather aan het woord. Adelaars verliezen hun veren wanneer ze ze zijn ontgroeid, of verloren ze in de strijd. Beide zijn waar. Beiden brengen eer. Je brengt ons allemaal eer. Je eert de voorouders vanavond. Onthoud dat wanneer de Sky People landen, je je het weer zult herinneren, en de grote cyclus zal zijn voltooid en een nieuwe begint. Een nieuwe geboorte gaat altijd vooraf aan een oude dood. De Schepper is overal om je heen. Leven in elke vorm en uitdrukking.

Wees niet bang voor de grote verandering. Omarm het in je wezen en vlieg hoog met het oogpunt van een adelaar. Alles zal goed worden gemaakt. De planten zullen weer groeien. Het water zal vers zijn om te drinken. De mensheid zal de liefde vinden die in hen is begraven en als zachte groene spruiten zullen groeien. Ik zie een nieuwe oogst. Ik zie een groene aarde. Ik zie een nieuw leven en ik zie dit nu.
Ik ben Chief Eagle Feather aan het woord. Vrede, mijn vrienden, vrede.