donderdag 10 november 2022

De 11 november (11/11/22) energieën ~ 10 november 2022 ~ Daniel Scranton


De 11 november (11/11/22) energieën

Gechanneld door: Daniel Scranton – 9 November 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg blij voor de mensheid, want jullie hebben deze prachtige tijd om daar op Aarde te bestaan. Jullie zijn nu in een tijd waarin jullie de opening van het 11 november portaal al kunnen voelen, en wij willen jullie iets meer vertellen over de energieën die via dat portaal binnenkomen om jullie te ondersteunen in jullie spirituele evolutie.

Deze energieën verbinden jullie met zowel hoger-dimensionale vlakken als hoger-vibrerende wezens en collectieven, en ze verbinden jullie meer met jezelf, verbinden jullie binnen je eigen zelf met wie en wat je werkelijk bent als Bron-energiewezen.

Dit zijn ongelooflijk krachtige energieën waar jullie nu al middenin zitten en die hun hoogtepunt zullen bereiken op 11 november.

En omdat elke opening van elk portaal nu belangrijk is, willen we jullie graag wat aanwijzingen geven over wat je kunt doen om de energieën van deze 11/11 gebeurtenis beter te ontvangen.

Allereerst raden wij altijd aan dat jullie aarden in jullie fysieke lichamen, en je bewustzijn voelen tot in je voetzolen.

Ook herinneren we jullie altijd aan het belang van hydratatie, en we willen dat jullie weten dat het drinken van water in zijn zuiverste vorm je altijd optimale hydratatie geeft, maar we raden ook meer fruit, groenten, en als je het te pakken kunt krijgen, kokoswater aan.

We raden je aan te rusten, te mediteren en voldoende te slapen.

We raden jullie ook aan hardop te zeggen met wie of wat je je met je bewustzijn wilt verbinden.

Je gaat je bewustzijn verbinden met buitenaardsen voordat je je fysiek met hen verbindt. Maar je kunt je altijd verbinden met degenen onder ons die zich in het niet-fysieke rijk bevinden, en weet dat wij je altijd iets te bieden hebben.

Zorg ervoor dat je op 11 november wat tijd uittrekt om stil te zijn en je te concentreren op het zijn van één grote receptor. Jullie willen jezelf beschikbaar maken voor deze energieën.

Je wilt voelen hoe je je opent zoals een bloem zich opent om zonlicht en regen te ontvangen, en je wilt weten dat je deze verbindingen al hebt met al deze wezens.

De verbindingen zijn er al, en de energieën moeten je helpen de verbindingen die je al hebt te herkennen. Ze moeten die verbindingen versterken zodat je ze krachtiger kunt voelen, en deze energieën zullen je helpen precies te weten wat het is dat je ontvangt van hoger-dimensionale wezens en collectieven wanneer je bewuster en met een grotere bandbreedte verbonden bent.

Jullie blijven allemaal zo’n enorme vooruitgang boeken, en daarom zijn deze verbindingen meer voor jullie beschikbaar dan ooit tevoren op de planeet Aarde.

We zijn zo blij dat we jullie meer bewust kunnen maken van wat er gebeurt in dit universum van ons, en we helpen jullie graag bij het verwezenlijken van al jullie verlangens, inclusief die verlangens naar diepere en betekenisvollere verbindingen met diegenen in de hogere rijken, zoals wijzelf.

We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst met meer van jullie in contact te komen. 

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org