donderdag 25 augustus 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGAVOND 24-8 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGAVOND 24-8: Buiten de elektronenstorm die nog steeds actief is, was er plotseling een korte periode met verhoogde zonnewind snelheid tussen 18:30 en 21:30 uur met 550 km/sec. Dat is een gemiddelde en goed voelbare verstoring. Niet extreem. En er was geen reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde. Er was zelf een kosmische stralingsalert (zie volgende bericht.)

(Symptomen lees als gemiddeld alleen tijdens verhoogde zonnewind (550 km/sec.): je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als een verstoring lang duurt dan wordt het een uitputtingsslag.)


KOSMISCHE STRALINGSALERT
De zonnewind is nog steeds zwak (rond 400 km/sec.) en daardoor zijn er weer kosmische stralingsalerts tussen 8:00 en 11:00 uur en opnieuw vanaf vanaf 23:00 uur gemeten voor onze regio in West-Europa (Potsdam in Duitsland.) De komende dagen is de verwachting dat er af en toe kosmische stralingsalerts zullen zijn. (Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)


Voor inzicht in de actuele innerlijke en wereldse processen: https://inzichten.com/ervaar-je-voedende-levensstroom/


Heb het goed...
© Manuela van https://inzichten.com