zondag 27 februari 2022

Solia: IS ER IN EUROPA EEN OORLOG IN AANTOCHT? ~ 27 februari 2022 ~ Stefan Schmid

Channeling van 13.2.2022, gepubliceerd op 19.2.2022
https://odysee.com/@SOLIACHANNELING:7/steht-ein-krieg-in-europa-unmittelbar:d

Of op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mZbYIsJHaAA

(vertaling vanaf video)

Stefan Schmid – solia-channeling.de

IS ER IN EUROPA EEN OORLOG IN AANTOCHT?

Hoe ziet de spirituele wereld de situatie in Oekraïne? Bestaat er echt een risico op een oorlog waarbij ook NAVO-landen betrokken kunnen zijn?

Ik groet jullie vandaag weer van harte voor de SOLIA-channeling van vandaag, die ik voor jullie uit de heel actuele en explosieve aangelegenheid voor jullie heb gemaakt. Ook voor mijzelf moet ik eerlijk zeggen, want het interesseert mij ook heel erg hoe het nu tussen Rusland en de Oekraïne verder zal gaan. En daarom wilde ik van SOLIA weten, welke excessen, welke vormen dit conflict aanneemt, of moet aannemen, zodat het duidelijk wordt of er echt een oorlog gaat komen tussen deze twee staten of dat het zich zelfs over Europa of de hele wereld uitbreidt, want jullie weten ook dat de NAVO, of de NAVO-staten niet ver weg zijn en in dit soort moeilijke en gespannen situaties is de kleinste misstap genoeg om eventueel ook ongewild grotere lawines af te laten gaan.

En SOLIA heeft zoals altijd een zeer diepgaand antwoord gegeven, een zeer veelomvattend antwoord, dat niet alleen de achtergronden van dit conflict voor jullie duidelijk maakt, maar jullie ook duidelijk maakt hoe ook jullie hierbij betrokken zijn. Want jullie weten ook uit veel van de SOLIA-channelings, dat niets in deze wereld los van elkaar staat, alles is met elkaar verbonden en op deze manier zijn wij ook met onze thema´s bij dit conflict betrokken. En op welke manier precies horen jullie zo dadelijk, maar wat nog veel belangrijker is; SOLIA heeft ook een kleine vredes-meditatie in deze channeling opgenomen. Een mogelijkheid om, net als bij de SOLIA-lichtmeditatie, dingen vanuit onszelf uit, weer in vrede en het reine te brengen. Daarom wil ik je aandacht nog eens extra op deze channeling vestigen en wens jullie vrede, wens ons allemaal vrede en vooral Rusland en de Oekraïne.

Voordat we verder gaan, wil ik jullie nog graag uitnodigen voor de volgende live-channeling met SOLIA, mochten jullie een vraag hebben voor SOLIA, een vraag in het algemeen belang, zorg dan dat je erbij bent op 25.2., komende vrijdag en stel jullie vragen aan SOLIA, laat jullie verrassen over het antwoord. Alle informatie vind je in de video beschrijving. (opm. vertaalster: deze live-channelings zijn via de website van solia-channeling.de voor ca. € 20,- te boeken, channeling in het Duits). Nu geef ik het woord aan SOLIA, dit keer alleen als audio, als podcast en verheug me er op jullie snel weer te zien. Dag.

Een audio-channeling van SOLIA
Is er oorlog op komst in Europa?
Rusland vs. Oekraïne

Gevechten tussen landen. Het gevecht om land. Dit verhaal houdt jullie al eeuwen, millennia bezig. Niets is zo ernstig als de strijd om land. Niets is zo belangrijk voor jullie als datgene wat van jullie is, wat jullie willen hebben, wat jullie niet willen afstaan. Datgene wat jullie je eigendom noemen. Nu worden jullie ermee geconfronteerd, door het feit dat jullie toekijken, toeschouwers zijn, hoe landen onder elkaar vechten over wat van de een en wat van de ander is.
Deze vragen, deze eigendomsclaims hebben een lange geschiedenis, ze zijn niet van vandaag op morgen ontstaan. Het gaat hier dus om een lang proces dat nu opgelost wil worden, die op een bepaalde manier afgerond wil worden, die een lange strijd, lang aarzelen, het lang verbergen van deze schatten met zich meebrengt.

Jullie zijn bezorgd over de gevolgen van dit conflict, welke invloed dit conflict op jullie heeft. Of de bom explodeert, of de dammen breken en we kunnen jullie zeggen dat deze zorgen niet ongegrond zijn. De spanning tussen deze twee partijen, al diegenen die bij dit proces betrokken zijn, is enorm, ze is op allerlei manieren gegroeid en komt nu tot een hoogtepunt.
Als we het dus over zorgen hebben, dan willen we jullie niet bang maken, maar jullie wel de urgentie van deze zaak aan het hart leggen. Probeer eerst te begrijpen dat deze situatie nu is zoals ze is. Zoals in het kleine, zo in het grote. Deze acceptatie zal het makkelijker voor jullie maken om te leven met wat er gebeurt.

Deze acceptatie van wat er nu aan het licht komt en ook aan het licht moet komen, deze acceptatie zal je rustiger maken. Wat kun je anders doen dan dingen accepteren?
En vanuit deze acceptatie kunnen jullie het overzicht over het geheel houden, vanuit je hart vertrouwen, zodat datgene dat gedaan moet worden, in liefde gedaan en beleefd kan worden. Accepteer dus alles en blijf in dit vertrouwen. De effecten op het geheel zullen zich binnen afzienbare tijd laten zien.
Rusland heeft zeer duidelijke regels en inspanningen gedaan om zijn interesses te verdedigen en anderzijds zijn vele naties bij dit conflict betrokken, die ook een deel van deze koek hebben, die een geheel vormen dat veel processen met elkaar verbindt.

Het is dus onvermijdelijk dat dit conflict impact heeft op het geheel; het doorbreken van oude banden, oude verplichtingen, oude structuren is onvermijdelijk en dus heeft het proces ruimte nodig. Het moet lucht krijgen, het heeft deze ruimte nodig, het heeft de confrontatie nodig.
En dus zullen er omwentelingen plaatsvinden. De manier waarop aan de touwtjes wordt getrokken, hangt voor een groot deel van de context af, van de bereidheid zich via het hart te verbinden. De naties zijn verdeeld en vernietigend, maar in de kern blijft deze kracht van het hart bestaan. Eigenlijk is de kern van al deze naties liefde, die ook in het centrum van dit conflict staat.
Deze wil uit de schil van de woede komen en heeft daarom supporters nodig, die de energie voeden, die het systeem voeden en warmte geven. De afkoeling van deze geest die ook leidde tot de koude oorlog heeft warmte nodig, veel warmte.
Doe jezelf dus goed door in je hart warm te blijven, door deze liefde in je te voelen, door dit proces te ondersteunen, door de touwtjes in handen te nemen en datgene actief te verbinden wat nog gescheiden is.
Het is explosief gespannen en de manoeuvres bewegen aan een zijden draadje, en toch is het mogelijk dat het geheel er met alleen blessures uit komt. Niet zonder slachtoffers, maar met blessures. Het is gespannen, erg gespannen en toch hoopvol.

Het ene heeft gevolgen voor het andere. Ervaar deze wet nu in zijn puurste vorm en ga deze energie binnen.
Onderga dit proces bewust en doe jullie deel om dit proces in evenwicht te brengen, balans te creëren. Alles wat jullie in jezelf op het gebied van agressie uitbalanceren, komt dit proces ten goede. Geef jezelf ook lucht, geef datgene de ruimte wat in je oplaait, wat in je brandt, geef je eigendomsrechten op en geef ruimte aan datgene dat niet vastgehouden kan worden. Vergeef en laat dingen los. Het vasthouden aan datgene dat belangrijk voor jullie leek, is nu niet langer gepast.
Laat los en geef de goederen niet langer de macht die ze over je hadden. Laat los en weet dat je iets nieuws geschonken wordt. Wat belangrijk leek voor jullie, zal vernieuwd worden. Wat zo waardevol voor jullie leek, zal een andere kwaliteit krijgen en op deze manier kan ook dit conflict, waarbij het om deze eigendomsclaims gaat, opgelost worden.

De wereld is in rep en roer. Waakzaam. Merk deze spanning op en ontspan het in jezelf. Merk deze spanning op en ontspan het in jezelf. Herken het in jezelf en ontspan het in jezelf. In onze aanwezigheid verandert deze spanning in licht, in vrede, in liefde.

Verbindt jullie nu in je hart met elkaar en geef de wereld ontspanning. Geef de wereld ontspanning. Verlos haar van het juk dat ze draagt. Geef datgene de ruimte, dat ruimte nodig heeft.
Lucht.
Adem.
Ontspan de wereld in jullie.
Door jullie.
In het hart.
Het hart verlost de wereld.
Het hart verlost de wereld.
Jullie hart verlost de wereld.
Voedt de wereld met liefde.
Jullie liefde.
Het is wat het is, maar elk moment is nieuw.

En op die manier kunnen jullie dingen veranderen.
In het klein, in het groot.
Dat is jullie taak. En het leven volgt jullie.
Laat het universum zijn werk doen.
Het is jullie opdracht om de liefde hoog te houden. Te vertrouwen. En te accepteren.

Wij zijn bij jullie in deze tijd en groeten vanuit de eeuwigheid.

SOLIA

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org