vrijdag 25 februari 2022

De Energieën Gebruiken Om Enorme Veranderingen Te Creëren ~ 25 februari 2022 ~ Daniel Scranton

De Energieën Gebruiken Om Enorme Veranderingen Te Creëren

Gechanneld door: Daniel Scranton – 23 Februari 2022

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn erg blij om te zien hoeveel van jullie geïnteresseerd zijn in het onderzoeken van wat jullie kunnen creëren met de energieën die nu voor jullie aanwezig zijn. We weten dat jullie er zijn om te onderzoeken, te ervaren en te ontdekken wat het is dat jullie willen creëren, en velen van jullie voelen dat verlangen sterker worden in deze tijden waarin jullie leven, en dat is een goede zaak. Verlangen is de vonk die de vlam aanwakkert, en jullie kunnen de vlam brandend houden met je focus, met je ademhaling en met het loslaten van gehechtheid, of je kunt zien dat je verlangen niet onmiddellijk werd verwezenlijkt in het fysieke met het bewijs dat je hebt gecreëerd wat je verlangde, en dan kun je alle hoop opgeven. In feite kun je zelfs in verzet komen, waardoor die creatie van jou steeds verder weg wordt geduwd.

Wij weten dat jullie in een tijd leven waarin wat jullie willen veel sneller aan jullie geleverd kan worden dan 20 of 30 jaar geleden, en dus hebben jullie een verwachting ontwikkeld voor iets dat dichter bij onmiddellijke manifestatie ligt als het gaat om de grote veranderingen die jullie daar op het wereldtoneel willen zien. Nu beseffen velen van jullie dat jullie het vermogen hebben om de wereld te veranderen om dat te doen, maar jullie moeten elkaar aanmoedigen, in plaats van samen te komen en te klagen over wat er mis is met de wereld.

We zien meer mensen bijeenkomen in verzet dan dat zij bijeenkomen voor de positieve verandering die ze willen zien, en daarom duurt het zo lang voordat die verlangens werkelijkheid worden. Na een tijdje, net als een kleuter die een driftbui heeft, hebben mensen in verzet die volwassen zijn de neiging om moe te worden en hun verzet op te geven. Uiteindelijk zullen zij hun aandacht richten op iets positiefs in hun leven. Misschien gaan ze weer de dingen doen die ze graag doen, en dan beginnen ze de veranderingen te zien die ze een paar maanden daarvoor zo graag wilden zien. We zouden graag willen dat jullie die tussenstap van verzet en het voelen van de zinloosheid van het verzet kunnen overslaan en direct naar het leven in vreugde kunnen gaan, zo goed als je kunt op dat moment.

Nogmaals, jullie kunnen je altijd richten op het gewenste resultaat, de nieuwe wereld die jullie aan het creëren zijn, en die visualiseren en erin ademen, maar als jullie een vijand oprichten die jullie verhindert te leven in die wereld die jullie aan het creëren zijn, en jullie maken van die vijand de schurk van het volk, dan creëren jullie zelf het obstakel. En dat hoef je niet te doen. Je hoeft jezelf geen verhaal te vertellen dat zegt dat het de schuld is van deze persoon of van deze regering. In plaats daarvan moet je erkennen hoe briljant je bent, hoe krachtig je bent en hoe gefocust je kunt zijn als er iets is waar je echt om geeft.

Het is belangrijk dat jullie je leven leven zoals het nu is, in plaats van te wachten op de nieuwe wereld, de Nieuwe Aarde waar jullie ons soms over horen praten, want ook al komen deze dingen naar jullie toe en zijn ze onvermijdelijk, jullie hebben nog steeds een leven te leven op dit moment. En leven in het nu is de beste plaats om te leven; het is de enige plaats om te leven, in feite. En je kunt in het nu een verlangen hebben dat zich niet meteen zal manifesteren, en toch geloof en vertrouwen hebben dat het zich zal manifesteren omdat je een machtig schepperwezen bent dat er is om de wereld te veranderen en deze ten goede te veranderen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jou.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org