zaterdag 26 februari 2022

De Arcturiërs – Sluimerend Verdriet ~ 26 februari 2022 ~ Natalie Glasson

De Arcturiërs –  Sluimerend Verdriet

Gechanneld door Natalie Glasson – 25 februari 2022 – Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, gegroet, wij zijn de collectieve energie van de Arcturiërs. Wij komen naar voren met licht, liefde, technologie en wijsheid, een lichttechnologie die het goddelijke dient. In onze communicatie met jullie vandaag willen wij spreken over Sluimerend Verdriet.

Wij nodigen jullie uit om op dit moment bewust te zijn van jullie lichaam en wezen. Jullie kunnen je er al dan niet van bewust zijn dat jullie energietrilling versneld is. Als jullie je zorgvuldig concentreren, kunnen jullie je trilling voelen als het lichtritme van je lichaam en wezen. Een ritme dat versnelt met elke vooruitgang, ontwaking en meesterschap die je bereikt. Jullie lichaam en wezen is gevuld met licht en wijsheid. Jullie hebben nu meer licht, liefde, waarheid en wijsheid in jullie wezen, dan jullie ooit op de Aarde gehad hebben.

De vooruitgang die wij op geestelijk gebied zien, is baanbrekend en toch kunt je je normaal voelen alsof je nog steeds worstelt of jezelf uitdaagt om jouw ascensie te bereiken. Wanneer je even de tijd neemt om het licht in jouw wezen te herkennen, dan begrijp  je pas echt hoe geweldig je bent, hoe je een lichtwezen bent dat bestaat en met het fysieke lichaam versmelt om op de Aarde te bestaan. Ook al is het een enorme uitdaging, jouw lichtwezen steunt je in jouw verbinding met het goddelijke, de Schepper. 

Hoe meer je je bewust wordt van de energietrilling of het ritme in jouw wezen, hoe meer invloed het heeft en hoe meer je jouw trilling herkent in jouw dagelijkse werkelijkheid. Dit is een herinnering aan de vooruitgang die je boekt en de kracht die je in jouw wezen bezit, alles en iedereen is mogelijk met de liefde, het licht, de waarheid en de wijsheid die je nu in jouw wezen bezit. Soms heeft de geest tijd nodig om zich te bezinnen en om dezelfde trilling te krijgen als het lichaam en het wezen. Daarom worden gedachten verlicht en verlicht om je te helpen jouw wezen te openen om meer licht, liefde, waarheid en wijsheid te ontvangen, te belichamen en te activeren.

Wanneer je in een ruimte van gelukzaligheid bent, in verbinding met liefde en licht, lijkt verdriet alsof het niet bestaat, het is verborgen. Je wordt weggevoerd van je verdriet en dat is terecht, want de gelukzaligheid en vreugde die je tijdens jouw spirituele groei en meditaties ervaart, filtert in alle aspecten van jouw wezen. Het bevordert genezing, transformatie en het oplossen van alle vormen van droefheid. Er is een droefheid die in jouw wezen sluimert. Dit betekent een droefheid, pijn of afscheiding die inactief, stil of misschien zelfs onzichtbaar voor je is. Sommige mensen zijn zich bewust van het Sluimerende Verdriet, en zij krijgen er af en toe toegang toe, hoewel het overweldigend kan worden en zij het dus weer naar beneden duwen. Andere mensen zijn niet in staat om zich met het Sluimerend Verdriet te verbinden, vaak omdat het te krachtig is, en zij voelen zich machteloos of slecht toegerust om ermee om te gaan. Anderen beseffen misschien niet eens dat het er is.

Elk wezen op de Aarde heeft dit Sluimerend Verdriet. Een droefheid die niet erkend wordt, die bijna weggestopt is. Het is een kern-energie van waarheid, en het bevat de mooiste boodschap van verbinding en eenheid. Wanneer je jezelf toestaat in het verdriet te sijpelen dat in jouw wezen sluimert, begin je het te activeren, je kunt de overweldigende kracht ervan voelen. Als je in de overweldigende kracht sijpelt en die aanvaardt, zul je versmelten in een ruimte van diepe verbinding en eenheid met alles wat de Schepper is. Dit schept in feite verbinding binnen jouw wezen en jouw werkelijkheid.

Er kan een patroon zijn in jouw hele werkelijkheid op de Aarde dat je verdriet doet. Het is vaak zo dat dit levenspatroon dat droefheid veroorzaakt, voortkomt uit het Sluimerende Verdriet in jouw wezen. Het verdriet is zo kostbaar, want als het eenmaal geheeld en getransformeerd is, is de schoonheid die dan ontstaat prachtig.

Wij, de Arcturiërs, nodigen je uit om na te denken over het patroon dat zich in jouw werkelijkheid heeft voorgedaan en nog steeds voordoet en dat droefheid veroorzaakt. Het kan zijn dat je iets gewonnen hebt en het dan weer kwijt bent. Jouw patroon kan eenzaamheid zijn, ziekte, of woede en de gevolgen daarvan.

Wij, de Arcturiërs, nodigen je niet alleen uit om te zoeken naar de patronen in jouw leven tot deze datum die verband houden met droefheid, maar wij nodigen je ook uit om vele patronen in jouw leven die voor jou zichtbaar zijn, te overdenken. Deze patronen zullen je een opening en een inzicht bieden in de energieën die je bent en vasthoudt, vooral verbonden met droefheid. Het is belangrijk om niet bang te zijn voor het verdriet als het opkomt, laat het zijn weg naar buiten vinden. Als je moet huilen, huil dan, als je moet schreeuwen, schreeuw dan, als je moet dansen of bewegen, doe dat dan. Als je rustig de tijd moet nemen om te verwerken, zorg dan dat je daartoe in staat bent. Je zult misschien merken dat het gemakkelijker is om in deze tijd alleen te zijn, als het Sluimerend Verdriet opkomt, en het zal maar voor korte tijd zijn.  Als je er een toegewijde tijd aan besteedt wanneer je het voelt opkomen, en je erop concentreert, en je afvraagt hoe je het het beste kunt loslaten, zul je toestaan dat het loslaten snel en gemakkelijk gaat.  Als je ervoor kiest het verdriet te negeren, zal het opnieuw opduiken tot je er klaar voor bent.

Ieders sluimerende droefheid komt voort uit verschillende dingen. Voor sommigen is het de scheiding die zij met de Schepper hebben ervaren. Voor anderen komt het door moeilijkheden, wonden of uitdagingen, door zich onveilig of machteloos te voelen. Ieder mens is uniek en zal zijn Sluimerend Verdriet anders loslaten. Als je even de tijd kunt nemen, steek dan een kaars aan of nodig de Violette Vlam uit om je te ondersteunen, door de energieën te transformeren en te transmuteren. Roep ons, de Arcturiërs, aan om je in deze tijd bij te staan, besef dat je krachtig bent, en dat je klaar bent om het verdriet onder ogen te zien. Door dit te doen, zul je versmelten in een diepe verbinding. Houd dit voor ogen, dat het doel van het loslaten van het verdriet is om te versmelten tot een diepe verbinding en eenheid met de Schepper. Je zult er doorheen bewegen; je zult er met gemak doorheen geleid worden. Voor sommigen zal het gemakkelijk zijn, voor anderen zal het misschien een grotere uitdaging zijn, maar omdat jouw licht, wezen en lichaam zo diep integreren, wordt het Sluimerende Verdriet geopenbaard of is het er klaar voor om geopenbaard te worden. Je hoeft het nu niet los te laten, hoewel wij, de Arcturiërs, voelen dat het een heilzame tijd is, omdat je krachtig bent, en je gesteund wordt. Als je dat doet, zal dat een enorme genezing, groei, ontwaking en meesterschap brengen voor jouw hele wezen in jouw werkelijkheid.

Je zult misschien merken dat de dingen daarna veel soepeler verlopen en dat je met meer gemak uw werkelijkheid kunt scheppen. Het is een tijd voor verkenning. Ga op zoek naar die Sluimerende Droefheid. Creëer gewoon de intentie om dat te doen en de activering zal beginnen.

Wij houden eeuwig van jullie en wij zijn aanwezig om jullie op dit moment te steunen.

Wij danken Jullie,

Wij zijn de Arcturiërs

Vertaling: Reinier