maandag 28 februari 2022

Jezus: Het leven is een Wonder en jullie zijn allemaal Levendig! ~ 28 februari 2022 ~ John Smallman

Jezus: Het leven is een Wonder en jullie zijn allemaal Levendig!

26 februari 2022 / Door John Smallman

AUDIO:

Zoals jullie allemaal wel weten, gaat het ontwakingsproces van de mensheid prachtig vooruit, precies zoals God het bedoeld heeft, er is geen andere manier mogelijk.  Daarom, ontspan! Gods bedoeling wordt altijd perfect bereikt, dus laat je twijfels over Zijn Realiteit, die de Realiteit is in al zijn grootsheid en glorie, varen en VERTROUW Hem volledig. Jullie hebben alleen problemen of moeilijkheden wanneer je twijfelt aan de realiteit van het goddelijke plan en wanneer jullie proberen te bedenken hoe het zich, volgens jou, zou kunnen of moeten ontvouwen. De ‘denkspelletjes’ die jullie met jezelf spelen – de ‘wat-als’ en de ‘dit moet verkeerd zijn’ en de ‘God zou niet toestaan dat dit gebeurt’ gedachten en argumenten die jullie met jezelf hebben – zijn egoïstische afleidingen die jullie acceptatie vertragen van het feit dat het collectieve ontwakingsproces op dit moment plaatsvindt.

Jullie gedachten kunnen en zullen het proces niet verstoren, laat staan vertragen, want dat is niet Gods Wil. Het enige wat er gebeurt is dat jullie jezelf ervan overtuigen dat het ontwaken te langzaam gaat, of zelfs dat het niet gebeurt en dat het niet zal gebeuren en zo jezelf opsluiten in een staat van ongeloof, waardoor jullie niet met verrukking kunnen toekijken hoe het zich ontvouwt – PERFECT!

De mensheid is aan het ontwaken, ook al zijn grote aantallen mensen zich daar nog totaal niet van bewust. De chaos en verwarring die zich over de hele wereld voordoen en waarvan je verslag ziet doen op de MSM en op sociale mediakanalen, nu mensen overal hun goddelijke soevereiniteit beginnen op te eisen, is een duidelijke aanwijzing dat de mensheid ontwaakt uit de nachtmerrie. Zij komt tot het besef dat de enige manier om gelukkig en in vrede te leven de acceptatie van elkaar is, ongeacht ras, etniciteit, nationaliteit, of religieuze of politieke overtuiging. Het is voor iedereen heel duidelijk dat het gebruik van conflicten om problemen op te lossen nooit heeft gewerkt, nooit kan werken en moet ophouden. En aan die manier van met elkaar omgaan komt een einde, nu.

Jullie zijn inderdaad zeer gezegend om nu in vorm op Planeet Aarde te zijn. Er is slechts plaats voor zo veel en er zijn er nog veel meer die graag deze kans zouden krijgen om in vorm te zijn terwijl het collectieve ontwaken zich ontvouwt. Waarom? Omdat het een tijd is – een MOMENT – voor feestvieren op de meest grootse schaal, over de hele planeet. Alle kaartjes zijn verkocht, alle stoelen zijn bezet en er is een grote en volkomen gerechtvaardigde staat van verwachting aan het ontstaan nu meer en meer mensen zich de enormiteit en schittering beginnen te realiseren van wat tot bloei komt.

Hoewel de staat van afscheiding die jullie lijken te ondergaan al miljarden jaren aan de gang is, zoals de mensheid tijd meet en ervaart, is het in werkelijkheid maar een moment, maar een oogwenk, minder dan een oogwenk sinds jullie ervoor kozen om jezelf te beperken door je met vorm bezig te houden, eerst als micro-organismen zo’n vier miljard jaar geleden, en van daaruit evoluerend tot de menselijke vormen die jullie nu bewonen. Het moment voor leven in vorm komt tot een prachtig einde en diegenen onder jullie die aanwezig zijn op het moment dat beseft wordt dat hun aanwezigheid niet  langer meer noodzakelijk is, zullen zich in een staat van gelukzaligheid bevinden die op dit moment onvoorstelbaar is voor jullie. Het is onmogelijk om je op deze fantastische gebeurtenis voor te bereiden, dus denk eens terug aan de opwinding en spanninging die kleine kinderen ervaren wanneer iets wonderbaarlijks, totaal nieuws en totaal onverwachts zich voordoet om hun jonge levens te verrukken – misschien kunnen sommigen van jullie zich een dergelijke ervaring van vroeger herinneren – en weet dat wat komen gaat jullie werkelijk versteld zal doen staan!

Het leven is een Wonder en jullie zijn allemaal levendig! De meesten van jullie zijn dit vergeten, of zijn het besef ervan kwijtgeraakt, terwijl jullie omgaan met de problemen waarmee jullie menselijke levens je bijna voortdurend confronteren. Het leven is voor de meeste mensen heel prozaïsch geworden, met slechts korte momenten van verheffende opwinding en het schijnt velen toe dat het zo zal doorgaan, zelfs veel minder bevredigend naarmate jullie lichamelijk ouder worden, om uiteindelijk te eindigen in de dood en uitsterven.  Geen echt verheffend vooruitzicht voor de meeste mensen om gemakkelijk mee te leven. Echter, jullie zijn juist nu – er is alleen NU, weet je nog? – zeer dicht bij het meest magnifieke ontwaken uit deze bedwelming, uit deze uitputtende levenservaring. 

Zorg er dus voor dat je dagelijks diep in jezelf gaat, naar die heilige innerlijke heiligdommen die ieder van jullie heeft, die je rechtstreeks met de Ene kunnen verbinden en nodig de Liefde, die daar verblijft in elk moment van je eeuwige bestaan, uit om je te omhelzen en enkele herinneringen aan de Werkelijkheid in je bewuste bewustzijn te brengen. Het zal, al is het maar voor het kortste ogenblik, jullie op wonderbaarlijke wijze verheffen en inspireren en jullie zullen die ervaring nooit vergeten zolang je in de vorm blijft. Jullie twijfels over de mogelijkheid van een eeuwig leven in vreugde en harmonie met alle bewuste wezens zullen verdwijnen en jullie zullen merken dat je in vrede leeft met jezelf en met anderen.

Moeder/Vader/God houdt volkomen en volledig van jullie, ver voorbij jullie stoutste dromen en verlangt ernaar dat jullie ontwaken en jezelf weer leren kennen zoals je werkelijk bent; Lichtwezens met onbeperkte kracht en creatieve vermogens. Jullie kiezen er nu vrijelijk voor om te ontwaken, de enige manier waarop jullie ontwaken kan plaatsvinden, terwijl jullie je overtuiging loslaten dat jullie beperkte wezens zijn, misschien zelfs gecontroleerd door de een of andere hogere autoriteit. Jullie eisen nu je autonomie op, jullie inherente soevereiniteit die altijd al binnen handbereik lag en klaar ligt om in werking te worden gesteld wanneer jullie ervoor kiezen om jezelf volledig te eren. Jullie hebben gekozen voor vrijheid, jullie zijn je lang gekoesterde overtuiging in beperking aan het loslaten, jullie zijn aan het ontwaken en jullie komen Thuis in de Werkelijkheid, waar een prachtig en feestelijk welkom op jullie wacht.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertaling: Sjra – voor wakkeremensen.org