zaterdag 26 februari 2022

BEKIJK NU NIEUWE AARDE Gechanneld door L' Aura Pleiadien


BEKIJK NU NIEUWE AARDE
Gechanneld door Laura Pleiadien


Geliefden, we zijn bij jullie tijdens jullie overgang naar ZIEN door jullie hart; oude manieren en overtuigingen loslaten, NU de Nieuwe Aarde binnengaan via je uitgebreide hart.

Terwijl je lichaam doorgaat met transformeren door de magnetische verschuivingen op Planeet Aarde, past je Aura zich aan aan de hogere frequenties van LICHT naar een meer kristallijne frequentie.

Deze kristallijnen frequentie is een verenigde frequentie geweest met je oorspronkelijke vorm (vervat in je DNA-codes) sinds je je verblijf begon door vele incarnaties op planeet Aarde.

Het proces van deze transfiguratie, naar een staat van pure transcendentie, heft de sluier op van het onderbewustzijn en wist alle vastgehouden geheugenpatronen waar je eerder doorheen functioneerde.

De tijd is gekomen.

Het hart is altijd klaar geweest omdat het je meest natuurlijke staat van zijn is. In alle dimensies besta je in deze pure staat en het is in deze pure staat dat je al voorbij tijd en ruimte gebonden bent.

De frequentie hiervan TRANSCENDERT de staten die jullie hebben gebonden aan een wereld die in beperking wordt gehouden.

Voel de opluchting om alle overtuigingen los te kunnen laten. Dat je kunt transcenderen in de constante stroom van harmonie en liefde.

Je kunt nu ademen en alles zien, inclusief jezelf, in een wereld van schoonheid en liefde, en die schoonheid en liefde is eeuwig en stroomt door je heen. Adem dat in, zelfs voor dit moment, en laat al het andere achter. Voel deze transcendente frequentie van schoonheid en liefde, voorbij je wildste verbeelding.

De heerlijkheid, voel het, dat gaat verder dan alles wat ooit gekend is.

We openen de deuren naar de overstroming van deze kennis in jou. Op al die woorden die je leest en in je voelt.

De bruisende liefde en Glorie van het Goddelijke is deze Nieuwe Aarde. Geboorte in schoonheid die eeuwig is en liefde die een constante stroom is.

Voel jezelf nu opgetild en vastgehouden op het hoogste niveau.

Wij zijn bij jullie, het is op dit moment niet nodig om onze namen te zeggen, want we worden gevoeld in deze goddelijke vereniging en activering van wat AL IS.

In deze grote liefde verhogen we je bewustzijns-transcensie naar dat wat eeuwig is.

AAN ALLES wat je BENT.
In de Nieuwe Aarde Nu.

Gechanneld door L' Aura Pleiadien