zaterdag 26 februari 2022

De Grote Ineenstorting ~ 26 februari 2022 ~ Judith Kusel

De Grote Ineenstorting

Door Judith Kusel – 24 Februari  2022

Dit is de tijd van de grote ineenstorting van de Oude Aarde, de Oude systemen, de oude manieren.

We worden uit onze comfortzones geduwd en ver voorbij alles wat we ooit eerder hebben gekend of ervaren, terwijl we transfigureren in de Nieuwe Lichtlichamen en de nieuwe Aarde en nieuwe levensvormen en levenspatronen.

De oude systemen zullen waanzinnige laatste en wanhopige pogingen doen om zich vast te klampen aan de oude manieren, maar hoe meer zij zich vastklampen en proberen alle scheuren te repareren die overal verschijnen, hoe meer alles naar beneden komt tuimelen.

Ja, we worden allemaal op de proef gesteld.

Ik ook, en enorm, maar deze morgen weet ik zeker dat ik me nergens meer aan moet hechten, maar vooruit moet gaan, stap voor stap, steeds maar weer het onbekende tegemoet, met geloof en vertrouwen dat alles goed zal komen op een manier die we ons nu nog niet eens kunnen voorstellen.

Meer nog, bij elke stap worden we bijgestaan en erdoorheen gedragen door het Goddelijke en de hemelse scharen.

Het is tijd om onze harten en zielen nog meer te openen en in alle richtingen uit te breiden, veel verder dan alles wat we tot nu toe hebben gekend, maar waartoe onze zielen meer dan in staat zijn om zich volledig uit te breiden.

Wij zijn hier vele levens op voorbereid en hebben ermee ingestemd om hier te zijn om te transfigureren in de Nieuwe Aarde en om nu volledig de funderingen te leggen van de Nieuwe Gouden Eeuw, met Onvoorwaardelijke Liefde.

Alles is goed en alles ligt op schema.

Judith Kusel

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org