zondag 27 februari 2022

De Uitgestrektheid van het Zijn: Wees Vrede, Wees Liefde / Gechanneld door: Nancy Wallace Ward ~ 27 februari 2022

De Uitgestrektheid van het Zijn: Wees Vrede, Wees Liefde

Gechanneld door: Nancy Wallace Ward – 26 februari 2022 – via  EraOfLight 

Wij bieden jullie een totaaloverzicht van de huidige situaties die in de hele Mensheid op de planeet aarde uit is gebarsten. Zoals jullie weten, bevinden jullie je in een tijd van grote verandering waarin alle ongeheelde trauma’s naar de oppervlakte komen.

Wat ook aan het stijgen is, is de frequentie van liefde, naarmate de mensen van de aarde zich bewust worden van de macht die jullie in handen hebben door jullie verenigde intenties en door de frequenties die jullie uitstralen. Natuurlijk zijn er veel verschillende frequenties die door de mensheid heen stralen en zij kolken allemaal in de turbulentie die zij creëren.

Onze boodschap aan jou is dat je je moet blijven concentreren op de trillingskwaliteit die je in de wereld wilt ervaren. En om dat te doen zul je misschien uit de buurt moeten blijven van hen die in een andere trilling van hun keuze zijn. Sommigen voeden zich met informatie die beangstigende scenario’s bevat die misschien wel of misschien niet eens gebeuren. Scenario’s die gevoelens van angst, onheil en hopeloosheid voortbrengen. 

Ook al wil je anderen bijstaan en helpen, het is niet aan jou om te proberen de focus van een ander te verleggen. En als je je  schuldig begint te voelen – als in: “de wereld is zo in beroering, welk recht heb ik om gelukkig te zijn?”, dan kunt je dat verschuiven naar het versterken van jouw frequentie van dankbaarheid voor de schoonheid die je in jouw leven ervaart. In een staat van welbehagen zijn, wat er ook om je heen gebeurt, is wat helpt om vrede en liefde te ondersteunen en te versterken. Houd die frequentie vast, laat ze groeien en stuur ze de ethers in, en richt ze op onrustige situaties in de wereld.

Velen doen dat momenteel, door liefde en vrede te sturen naar de energieën in Oekraïne en Rusland. Je moet die vrede, die liefde in jezelf zijn, en die dan in golven versterken. Wees een staande golf van vrede. Dus als je voelt dat je op een plaats van vrede en welzijn bent, blijf daar dan en versterk het.

Voel  je verdriet of angst, zorgen of woede, laat die gevoelens er dan zijn, verwerk ze en als je er klaar voor bent, keer dan terug naar de staat van welzijn, door dankbaarheid, en stuur van daaruit jouw staande golf van liefde naar buiten.

Dit is zeer krachtig. De mensheid groeit in het besef hoe machtig jullie zijn als jullie verenigd zijn en jullie energie toevoegen aan de harmonische stroom die gericht is op turbulentie en strijd. Stel je voor dat deze stroom een nectar van liefde is, die degenen die in het centrum van het conflict staan, verzacht en ook de harten van de soldaten aan weerszijden van het conflict verzacht. Weet ook, dat in deze situatie de mensen niet noodzakelijk achter de leiders staan die het conflict beginnen. Betrek hen in jullie aandacht voor vrede, harmonie en liefde.

Er is kracht in aantal, en jullie maken deel uit van de verandering die jullie in de wereld willen zien. Blijf dus jullie mooie harmonieën toevoegen aan de energiestromen van liefde en vrede die door het bewustzijn van de Mensheid stromen. Jullie zullen de resultaten van jullie aandacht beginnen te zien. Het besef van de macht die jullie bezitten wanneer jullie verenigd zijn, is het geschenk van deze tijd van onrust en strijd.

De mensheid is op een evolutionair pad, en groeit als het ware op in het weten hoe verbonden jullie allen zijn – als een tapijt dat tot eenheid geweven is door de harmonische gevoelstonen van liefde, die afgestemd zijn op de Aarde, het melkwegstelsel en het hele Universum en multiversum. Dit is de immense expansie van de uitgestrektheid van jullie wezen.

Wees vrede, wees liefde. Alles is goed.

Channel: Nancy Wallace Ward

Bron

Vertaling: Reinier