zondag 27 februari 2022

LICHTMENSEN ~ Pyts Boschma


LICHTMENSEN

Bewustzijn is Licht – Licht is Bewustzijn. Als het hoger bewustzijn eenmaal geopend is kan het niet meer gesloten worden. Een hoger bewustzijn hecht zich energetisch aan het hoger bewustzijnsveld dat als een raster om de Aarde ligt en zowel gevoed wordt met Licht van de Lichtwerkers op Aarde als door de Lichtwezens van de hogere bewustzijnsdimensies.

De hogere bewustzijnsdimensies zijn niet lineair in te delen, het zijn multidimensionale velden. Je zult begrijpen dat wanneer je informatie krijgt uit deze velden dat je bewustzijn steeds sneller groter wordt omdat het door hoger bewustzijn gevoed wordt. Dit zien jullie nu exact gebeuren op Aarde, mensen die zich een paar jaar geleden totaal niet bezig hielden met het spirituele denken zijn – naar het schijnt – plotseling compleet geopend. Het lijkt soms een beetje oneerlijk voor de mensen die soms tientallen jaren over dit proces hebben gedaan, maar bedenk dat zij de richtingaanwijzers, de wegbereiders zijn voor anderen.


De oude zielen die de wegwijzers zijn hebben de weg vrijgemaakt voor het Grote Ontwaken dat zich nu afspeelt, de verschuiving in het bewustzijn van mensen. Zij zijn de mensen die jaar in, jaar uit, onvermoeibaar en met een heel groot doorzettingsvermogen het hogere bewustzijnsveld gevoed hebben zodat miljoenen nu kunnen aanhaken. Zij verdienen daarvoor alle eer! Wij buigen voor hen in dankbaarheid en bewondering, wij kennen hun namen, wij weten precies wie ze zijn.

Deze Lichtwerkers zijn er in vele vormen en soorten. Sommige van hen zijn de Strijders van het Licht. Zij horen bij de legioenen van Michael en zij dragen het tweesnijdend zwaard van de Waarheid. Daarnaast dragen zij het schild van bescherming waar alle aanvallen op de Waarheid op afketsen. Het raakt de Lichtstrijder niet wat er over hem of haar gezegd wordt, het boeit hen niet, want zij weten vanuit hun zielsblauwdruk dat zij een hoger doel dienen, een hoge missie hebben en zij voeren hun taak onverstoorbaar uit.
Als je nog niet zo lang ontwaakt bent let dan goed op de Lichtstrijders en de Lichtwerkers die je in het leven tegenkomt. Zij kennen de weg en het doel, zij wijzen je de weg.

Wij danken en eren alle lichtzielen die voor deze hele specifieke tijd op Aarde geïncarneerd zijn om de weg te bereiden, want zij zijn de bakens en tempels van Licht. Als de Aarde gezuiverd is van de lagere frequenties dan zullen zij alle kennis en wijsheid inzetten voor een hogere beschaving, voor een nieuwe mensheid. Liefde is de drijvende kracht die alles mogelijk maakt. De Lichtmensen hebben de liefdeskracht in hun wezen verankerd en stralen het uit en zetten deze kracht in het bewustzijnsveld. Zij zijn de mensen van het Licht: de LICHTMENSEN.

De Blue Spirits door Pyts Boschma