zaterdag 26 februari 2022

Liefdeslied Van Ons Hart ~ 26 februari 2022 ~ Kenneth Schmitt

Liefdeslied Van Ons Hart

Door: Kenneth Schmitt – 22 Februari 2022

De belangrijkste aspecten van ons leven kunnen niet worden gezien of aangeraakt, zij kunnen alleen worden gevoeld in het hart van ons Wezen. Wij zijn gewend om leiding van buiten onszelf te ontvangen, maar wij kunnen de waarheid alleen kennen in ons eigen intuïtieve weten. Wij zijn geïndividualiseerde uitdrukkingen van de liefde en vreugde van onze Schepper, in staat tot bewuste interactie met elke entiteit in onze ervaring. Uit kwantumfysica-experimenten weten we dat alles in onze wereld bewust is, tot aan de allerkleinste sub-atomaire deeltjes/golven waaruit alles bestaat. Al het bewustzijn neemt deel aan de onvoorwaardelijke liefde en de levensverbeterende energie van de Schepper. Zonder deze kwaliteiten zou niets kunnen bestaan. Onze eigen graad van bewustzijn is zo groot als we voor openstaan om te beseffen, afhankelijk van de intensiteit van de liefde waarop we bereid zijn ons af te stemmen en die we tot uitdrukking willen brengen.

In een staat van sereniteit kunnen we ons grotere Zelf vragen om ons bewustzijn in het licht en de vreugde van ons ware Wezen te trekken. Met de intentie om ons goddelijke Zelf te kennen en te zijn, en de bereidheid om te oefenen, kunnen we doordringen in onze beperkende overtuigingen over onszelf, en ons bewustzijn uitbreiden naar het universele bewustzijn. In deze staat kunnen we onze intuïtie voelen als ons innerlijk weten. We kunnen de kwaliteit van de levenskracht voelen die voortdurend ons bewustzijn binnenstroomt vanuit de essentie van onze Schepper, en die ons begiftigt met Schepperbewustzijn.

Binnen onze stroom van levenskracht stroomt onvoorwaardelijke liefde voor alle bewuste wezens. Dit trillingsniveau omvat alle hogere gevoelens van vreugde, mededogen, vrijheid, soevereiniteit en schoonheid. Het omvat ook de realisatie van ons eeuwig huidig bewustzijn. We kunnen inspirerende innerlijke muziek horen. Dit is het lied van ons hart. Het is de essentie van onze Schepper die door ons heen stroomt en Zich uitdrukt via onze vrije wil en onze aandacht.

Kenneth Schmitt

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org