donderdag 24 februari 2022

10 TEKENS DAT JE DE 5E DIMENSIE BINNEN GAAT ~ Bron: Mattie Aurora Vertaling: Yvonne Bakker



10 TEKENS DAT JE DE 5E DIMENSIE BINNEN GAAT

1. JE VOELT JE LICHT & LUCHTIG
Het fysieke lichaam begint lichter aan te voelen. Je eet lichtere, minder dichtere voedingsmiddelen. Je hebt het gevoel alsof je aan het dagdromen bent of van de ene gebeurtenis naar de andere zweeft.

2. JE ERVAART TIJDLOOSHEID
Je begint buiten de lineaire tijd en ruimte te kijken. Je verbindt je met je multi-dimensionaliteit - slechts één moment zien. Je kunt naar elke uitdrukking, avatar of ervaring springen (velen verklaren dit als tijdlijnspringen of parallelle realiteitsverschuiving).

3. JE ZIET HELDERE KLEUREN OF PORTALS
Hoe je ziet begint te verschuiven. Je ziet dingen in regenbogen en zeer levendige kristalachtige kleuren. Portalen kunnen voor je verschijnen of je begint de contouren van de energie van de portalen te zien.

4. JE VOELT DAT DE DINGEN SNELLER GAAN
Je gaat in een sneller tempo trillen. Je zult intense gevoelens hebben, grote vreugde en liefde voor anderen, een lichtheid in je dagelijkse leven. Het is alsof je een grote download hebt ontvangen in je DNA-besturingssysteem. De manier waarop je informatie verwerkt, zal beginnen te versnellen en veranderen.

5. JE VERTROUWT HET UNIVERSUM
Je vertrouwt erop dat het universum je op je pad zal leiden. Je weet dat je precies bent waar je hoort te zijn en dat er niets per ongeluk gebeurt. Het universum zal je op elk moment leiden. We maken ons niet langer zorgen over oordelen over goed of fout in onze beslissingen, omdat we weten dat het allemaal deel uitmaakt van de ervaring. We laten onze gehechtheden los en beginnen ons af te stemmen op onze bestemming.

6. JE GEEFT ANDEREN NIET DE SCHULD
Je erkent dat situaties die zich in je leven hebben voorgedaan, niet per ongeluk waren. Je hebt deze ervaringen gekozen om je te helpen helen. Je geeft niet langer anderen de schuld van wat er met je is gebeurd of je houdt de frequentie van slachtofferschap niet langer vast, omdat je je bewust bent van het kosmische plan dat je voor jezelf hebt gemaakt.

7. JE HOORT HET GODDELIJKE LIED
Je begint de frequentie in elk levend wezen te horen - je merkt zelfs het verschil in gezoem van elk individueel bestaand soeverein wezen. Soms hoor je uit het niets een fluit of beginnen drums te spelen. Je zult herkennen hoe alles danst en harmonieert met elkaar.

8. HET GENEZINGSPROCES VERLOOPT MOEITELOOS
Je voertuig moet zo leeg mogelijk zijn om over te steken naar de 5e dimensie. Er kunnen geen lagere gevoelens aanwezig zijn om je te verzwaren. Alle oude bagage en overtuigingen loslaten om plaats te maken voor het nieuwe 5e dimensionale bewustzijn.

9. ONMIDDELLIJKE MANIFESTATIE
Het zal geen maanden of jaren duren om te manifesteren. Het duurt maar dagen of uren! Van het manifesteren van genezing tot het manifesteren van iets anders, deze dingen zullen met een hoge snelheid beginnen te gebeuren.

10. VERHOOGDE VERMOGENS
Je begint te bi-lokaliseren, objecten met je geest te verplaatsen, je hand door een muur te duwen, te zweven en telepathische vermogens te hebben. Je zult je gidsen in de hogere rijken horen en zien. Je kunt de Akasha-kronieken lezen en alles meteen weten.

Bron: Mattie Aurora
Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life
Artiest onbekend