zaterdag 26 februari 2022

De Mensheid Zal Onsterfelijk Worden ~ 26 februari 2022 ~ Aurora Ray

De Mensheid Zal Onsterfelijk Worden

Gechanneld door: Aurora Ray, 18 februari 2022

Gegroet, vrienden!

Er is wat fantastisch nieuws. We zullen spoedig de Nieuwe Aarde binnengaan. De Galactische Federatie heeft dit bevestigd.

De Nieuwe Aarde bestaat in dezelfde ruimte als de Oude Aardemaar is een hoger dimensioneel niveau. De energieën van die twee elementen van de Aarde beïnvloeden elkaar. Daarom zal de hele mensheid uiteindelijk naar de Nieuwe Aarde gaan en zal ons bewustzijn stijgen naar hogere niveaus van besef en spirituele ontwikkeling.  

Hoe zal het eruit zien op de Nieuwe Aarde?

De Nieuwe Aarde is eigenlijk geen fysieke planeet zoals we die nu kennen, maar meer een dimensie die bestaat bovenop de oude Aarde (de derde dimensie). Zewordt met de term “Vijfde dimensie” aangeduid.

De oude Aarde zit nog steeds onder de heerschappij van duisternis. De nieuwe Aarde zal geregeerd worden door Licht.

In dit artikel gaan we het verschil tussen de oude en de nieuwe Aarde bespreken. Het belangrijkste verschil tussen oude Aarde en nieuwe Aarde is dat op de oude Aarde we een op koolstof gebaseerd lichaam hebben, en op de nieuwe Aarde zal dat een op kristallijn gebaseerd lichaam zijn.

De overgang van koolstof-gebaseerd naar kristallijn-gebaseerd DNA is beschreven als een kwantumsprong in menselijke evolutie. De mensheid zal onsterfelijk worden. Het overgangsproces is al in volle gang en zal nog enige tijd doorgaan.

Tijdens de overgangsperiode zullen bestaande, op koolstof gebaseerde lichamen geleidelijk worden vervangen door op kristallijn gebaseerde lichtlichamen. Deze lichtlichamen zijn echte fysieke manifestaties van het nieuwe kristallijnen netwerk dat geleidelijk verschijnt in het Collectieve Bewustzijnsveld van de Aarde. Dus zijn ze niet etherisch of astraal van aard. Ze bestaan in fysieke vorm zoals jullie huidige lichamen, maar ze zijn samengesteld van een verfijndere materie/energie matrix en fijner afgestemd op de resonerende frequentie van je Ware Zelf – je multidimensionale, eeuwige essentie die bestaat buiten tijd en ruimte.

De Universele Wet van Aantrekking zal ervoor zorgen dat je bewustzijn aangetrokken wordt door deze nieuwe kristallijnen vormen zodat jullie die in bezit kunt nemen en jullie je kunt herenigen met al degenen die deze overgang al hebben gemaakt en jullie samen met hen kunnen meehelpen de Nieuw Aarde te creëren.

Naarmate jullie je verder ontwikkelen op je eigen spirituele pad en de noodzakelijke energetische blauwdrukken in je geest en lichaam creëert door meditatie-, affirmatie- en visualisatie-technieken, zullen jullie je bewustzijn naar een hogere dimensie brengen zodat jullie deze kristallijnen vorm aan kunnen trekken.

Wij zijn ons niet bewust van onze eigen ziel of spirit omdat we ons gedragen als een menselijk lichaam. We zijn het geheim van onsterfelijkheid al heel lang vergeten, maar bij het bereiken van de Nieuwe Aarde, zullen we die kennis terugkrijgen en onsterfelijke wezens worden.

Er bestaat geen dood op de Nieuwe Aarde. De Nieuwe Aarde zal een paradijselijke plaats zijn. Op de oude Aarde was er dood en afscheiding tussen mannelijke en vrouwelijke energieën, wat ervoor zorgde dat we in ons dagelijks leven voor veel problemen kwamen te staan. Op de Nieuwe Aarde, zal geen dood bestaan en deze scheiding zal afgeschaft zijn. Er zal alleen Eenheid zijn. Dus zal er slechts één geslacht zijn. Mannelijke en vrouwelijke energieën zullen verenigd zijn.

Ja, het is waar. De oude Aarde nadert het eind van haar tijd. En de nieuwe Aarde zit in het proces van gecreëerd worden. De oude Aarde kende allerlei problemen, zoals oorlog, terrorisme, natuurrampen, armoede, werkeloosheid, ziekten, enz. Maar die zullen op de Nieuwe Aarde niet bestaan. De nieuwe Aarde zal een plaats zijn waar vrede en vreugde uitbundig zijn.

De Nieuwe Aarde is gecreëerd door God Almachtig en wij zullen overgaan naar de Nieuwe Aarde door Ascensie.

Daarom heeft God Almachtig zijn scheppingswerk vertraagd zodat we ons kunnen voorbereiden op de Nieuwe Aarde. We moeten onszelf fysiek, emotioneel en spiritueel voorbereiden op die dag want op die dag zal er voor niemand meer een terugkeer mogelijk zijn.

Al enige tijd zijn de gebeurtenissen op Aarde heel snel aan het veranderen. Het licht doordringt de duisternis en veel mensen voelen dat er iets groots staat te gebeuren.

Maar wat zal er gebeuren? Wat zal de invloed ervan op ons zijn?

Laten we dit wat meer gedetailleerd bespreken.

Op de oude Aarde, leefden we in dualiteit of gescheidenheid. In gescheidenheid moest er een winnaar en een verliezer zijn, maar dat bestaat niet in Eenheid. Eenheid heeft dualiteit niet nodig want dat bestaat alleen als een illusie. En er zijn geen verliezers of winnaars in Eenheid; alles is Eén.

Dualiteit betekent dat er een lichte en een donkere kant bestaat, maar we zullen allemaal weer samen zijn op de Nieuwe Aarde, wat heel anders zal zijn dan wat we momenteel kennen.

De Nieuwe Aarde kent geen grenzen tussen landen, religies of rassen. Er zijn geen oorlogen, er is geen hebzucht, ego of angst en er is respect voor alles wat leeft.

Dit is geen toekomstscenario maar al een heel zekere werkelijkheid. Wij zijn al begonnen aan onze reis naar de Nieuwe Aarde door het oude denkpatroon gebaseerd op dualiteit achter ons te laten.

Wij zijn allemaal Een Liefde, Een Licht, Een Bewustzijn. We zijn allemaal voortgekomen uit dezelfde goddelijke bron.

De Nieuwe Aarde wordt beschreven als een wereld vrij van alle gebreken, misdaad en ziekten. Er is geen noodzaak voor geld en iedereen deelt zijn materiële bezittingen met degenen die minder gefortuneerd zijn. Er wordt gezegd dat de bewoners van de Nieuwe Aarde een perfecte gezondheid hebben en vrij zijn van kwalen, ziekten of fysieke onvolmaaktheden. Ze hebben nooit ongelukken of beleven de dood vóór de tijd van hun natuurlijke levensduur.

De nadruk wordt in het bijzonder gelegd op vrij zijn van elk soort fysieke pijn. Dit vrij zijn is niet beperkt tot alleen de bewoners zelf maar bestaat ook voor dieren en planten; zelfs voor insecten die normaliter beschouwd worden als plaag en uitgeroeid moeten worden.

De Nieuwe Aarde zal een spirituele wereld zijn waar mensen in constante communicatie zijn met God. De wereld zelf is heilig en iedereen leeft met Gods aanwezigheid.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeurvan de Galactische  Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org