zaterdag 26 februari 2022

Morning Messages: Ego/Manager ~ 26 februari 2022 ~ Peggy Black

Ego/Manager

Gechanneld door Peggy Black – 25 Februari 2022

Veel mensen geloven dat deze derde dimensie realiteit alles is wat er is. De meesten worden geboren, leven en sterven, totaal onbewust van de veelheid van werkelijkheden waar zij zich elke dag doorheen bewegen.

Het leven is een hologame. De ervaring die je hebt terwijl je in je fysieke lichaam bent, is slechts één aspect van wie je bent. Dit aspect is belangrijk omdat het de mogelijkheid biedt dualiteit te ervaren, positief en negatief. Dualiteit komt voort uit ego. In de illusie van afscheiding is het de dualiteit die als anker fungeert voor deze illusionaire werkelijkheid. Dualiteit creëert de strijd, en de strijd houdt het individu in een niveau van dichtheid, waarin het ego regeert.

Stel je voor dat je ego alleen je manager is – niet de eigenaar, alleen de manager. Echter, zoals de meeste managers, na jaren van zorgen voor en het nemen van alle beslissingen op basis van dualiteit denkt je manager/ego dat het de baas is. Nu keert de eigenaar (jouw goddelijk bewustzijn) terug en wil het bedrijf (je leven) leiden, maar het ego wil zijn controle niet verliezen.

Veel individuen worstelen tussen het ego zelf en het hogere, bewuste zelf. Dit kan de hele ervaring van hun leven zijn – deze machtsstrijd tussen de twee. Het hogere, bewuste zelf versmelt zachtjes, liefdevol, met het aspect dat jij ego noemt. Dit is de evolutie die op jullie planeet plaatsvindt, de totale versmelting van het bewuste multidimensionele zelf volledig belichaamd in fysieke vorm, bewust van het verankeren van totale balans in het veld van dualiteit.

Het is in het energieveld van balans binnenin dat jullie je bewust kunnen worden van de talrijke realiteiten en dimensies waarin jullie reizen en vertoeven. Dit leven is er slechts één van.

Het grootste deel van jullie tijd wordt doorgebracht in de strijd van dualiteit en alle emotionele, mentale en fysieke aspecten die deze overtuiging creëert. Dit is druk werk, het is het polijsten van de steen. Het is het leren.

Er komt een tijd in jouw groei, jouw ontwikkeling, jouw evolutie waarin je beseft dat jij het bent en jij alleen die het geloof in de strijd creëert. Wanneer dat besef tot je komt, is de verschuiving, de transformatie en de groei enorm.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org