vrijdag 25 februari 2022

De Verdieping – Huidig Energiepotentieel / Door: Ailia Mira ~ 25 februari 2022

De Verdieping – Huidig Energiepotentieel

Door: Ailia Mira – 16 Februari 2022

Jij en ik delen een heel dierbaar ding — een diep innerlijk weten in het enorme potentieel van het menselijk bewustzijn om te evolueren. Een gevoel dat dit gebeurt, ondanks alle schijn, en dat we kunnen helpen om nieuwe manieren van zijn te verankeren, in onze wereld.

Dus voor het geval nog niemand het je deze week verteld heeft, je doet het geweldig hiermee! Dank je wel.

En voor het geval je hulp nodig hebt om alles te herinneren over de EENHEID die we werkelijk zijn, te midden van al deze verandering, is dit de enige tip die ik deze week met je wil delen:

Het licht in je WEET hoe je dit moet doen.

Laat jezelf dat voelen. Laat het echt voor je zijn, op een bepaalde manier, zelfs als je niet zeker weet of je het vertrouwt. Je hoeft er niet in te geloven, om het waar te laten zijn.

De energie is behoorlijk intens op dit moment. Er is een diepe innerlijke roep om voor onszelf te zorgen, ons diepste, meest ware, misschien meest gewonde zelf.

Volledig ontwaken, ascensie… gaat eigenlijk over goddelijke belichaming. Ons volledig openstellen voor onszelf. En het verschuiven van onze loyaliteit van het identificeren met onze twijfel, onze zwakte, onze angst, onze onwaardigheid en in plaats daarvan het claimen van onze fundamentele goedheid, onze Goddelijkheid, onze aangeboren betekenis. Onszelf volledig omarmen zoals we zijn. Realiseren dat we genoeg zijn, reeds. We horen hier thuis. We doen ertoe.

De weg naar hoger bewustzijn gaat over bij onszelf blijven. Het gaat over vriendelijkheid en zachtmoedigheid, en heling en openheid en LIEFDE. En het begint met besluiten dat we eerst en vooral bij onszelf blijven. Zorgen voor onszelf. Van onszelf houden. Onszelf accepteren, volledig en compleet, zoals we zijn.

Durf dit te doen.

Begin je open te stellen voor een hoger plan voor jezelf.

We staan op een kruispunt. Er zijn keuzes waarvan we weten dat ze ons ten goede komen. En keuzes waarvan we weten dat ze ons niet dienen. Besteed aandacht aan jezelf. Maak keuzes met vrijgevigheid en liefde voor jezelf.

En vind vrede en schoonheid waar je kunt. Laat het je hart verheffen en je voeden.

Ik ben met je.

Met liefde,

Ailia

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org