vrijdag 25 februari 2022

Een Boodschap Van De Ene – Voor Vrijheid ~ 25 februari 2022 ~ Sofia Love

Een Boodschap Van De Ene – Voor Vrijheid

Gechanneld door: Sofia Love – 2 Februari 2022

Het is De Ene.

Hallo. Dank je.

Hallo Sophia. Vele dagen heb je gewacht op beter nieuws, op goed nieuws, op langdurige verhalen van harmonieuze gebeurtenissen. Dat doe je vandaag nog steeds.

Het is alsof jouw verhaal zich herhaalt.

Toch, als je een stapje terug doet, en jezelf emotioneel losmaakt van je dagelijkse angst – zul je niet alleen vooruitgang zien, maar ook systematische verandering.

Jullie zijn bezig de beschaving te herstructureren. Dit is niet iets waar je instructies voor zult vindenDit is iets dat primair vanuit je zaadorgaan wordt gedaan, en niet vanuit je hersenen. Dit wordt gedaan met je hart.

Wat jullie zal helpen, is om dit over het hart te onthouden:

    • Het werkt op een onlogische manier, in plaats van een die wetenschappelijk geschikt is.
    • Het reageert op waargenomen behoefte.
    • Het heerst op het gebied van energie uitvoer.
    • Het reageert niet op autoriteit (buiten zelf autoriteit).
    • Het resoneert en synchroniseert met andere harten, past frequenties aan en harmoniseert.
    • Deze harmonie overstemt de niet-harmonieuze en/of tegengestelde frequenties.
    • Deze frequentie is het basissignaal, de oorsprong van de mens zelf, en neemt exponentieel toe bij contact.

Het wordt dan, de katapult voor de Evolutie van de Mens en Gaia’s Transformatie.

Jij bent het altijd geweest, dierbaar mens. Jij bent het altijd geweest.

Waar ik het vandaag over wil hebben is de overduidelijke waarheid die nu aan het licht komt.

Want de mensheid zal niet worden overgenomen. De mens heeft, in plaats daarvan, de controle overgenomen. Hij heeft dat gedaan met zijn krachtigste en uniekste en meest onbegrepen deel. Hij heeft dat met zijn hart gedaan.

Overal op jullie planeet zijn jullie getuige van doorbraken van het hart.

Deze zullen niet worden uitgezonden door bedrijfsmedia of entertainment. Deze zullen gevoeld worden terwijl men getuige is van interactie tussen mensen.

Zien jullie het?

Het omslagpunt wordt nu benaderd en overschreden. Dat punt waar wat de mensheid voelt en uitdrukt, en hoe mannen, vrouwen en kinderen op elkaar reageren, in real time, over hun leven, voorrang krijgt boven de stem/programma’s/platforms of regeringen die proberen het gesprek te monopoliseren.

Het zijn niet regeringen en conglomeraten die de wereld besturen – het zijn mensen. De mensheid realiseert zich dat nu, met de eerste acties van jullie chauffeurs van goederen. Jullie zijn de revolutie begonnen die de elite al vele, vele jaren vreest.

Wat deze revolutie zal aanwakkeren is liefde.

Wees op jullie hoede voor hen die fysiek geweld proberen te gebruiken. Weet dat jullie alles in je hebben wat nodig is om bevrijding te garanderen, en jullie hebben het in je.

Jullie vermogen om lief te hebben kan niet omvergeworpen, gestopt of veroverd worden. Het is dit dat jullie zogenaamde controleurs niet begrijpen.

Neem dit begrip uit deze woorden en denk erover na. Jullie hebben geleefd onder een regime van polariteit. Er waren geen plaatsen waar werkelijk gelijke rechten bestonden voor iedere burger.

Dit regime zal zijn macht verliezen, (heeft zijn macht al verloren), op eenzelfde manier als waarop het werd opgebouwd. Er zal een schijn van tegenstellingen zijn, een spel van vijandelijke strijders, een show van machtigen die machtelozen overwinnen. Het zal zo worden geconstrueerd dat het lijkt alsof van elkaar houden op de een of andere manier slecht is voor de bevolking. Dat persoonlijke fysieke gezag is, op zichzelf, een daad van rebellie uitgevoerd door een “vijand van de staat”. Deze “vijand van de staat” wordt afgeschilderd als iemand die gevreesd moet worden, en uiteindelijk – gestopt.

Het polariseren van de bevolking is het enige spel dat ze kennen, de enige truc die ze in handen hebben. Onthoud, het is een truc en niet de waarheid.

  • Angst scheidt het ras.
  • Liefde verenigt het ras.

Daarom is liefde gedegradeerd tot romantiek, en beschouwd als een zwakke reactie.

Dit, in tegenstelling tot krachtig machtsvertoon. Hoe ironisch zal het zijn, op een toekomstig moment, wanneer het ware verhaal wordt verteld, dat het liefde was die de heerschappij van een doodscultus ten val bracht, die vele duizenden jaren de macht had. Het was liefde.

Zie je, mijn dierbaar mens, deze ” nieuwe tijd ” beweging van sterrenzaden en lichtwerkers die begon met ” vrije liefde ” maakt de cirkel rond. Alleen nu, na jaren van toepassing, onderdrukking, bespotting, contrast en ontmaskering – bevat het de waarheid.

De waarheid is dat liefde noch vrouwelijk noch mannelijk is. Het is de kracht van het leven zelf; het levensbloed van het menselijk ras. Zij is er in elk land, kleur, leeftijd en hart. Het herkent angst, (die de emotionele hartslag is van elke daad van controle), en elimineert het.

Deze golf van liefde die zich nu over jullie aarde verspreidt, laat angst verdampen. Het is angst die de machinaties van controle heeft gevoed. Zonder angst, lost de kracht van dit regime op.

Dus, heb in alle gevallen lief, en zie hoe de matrix oplost. Houd jullie visioenen van jullie Nieuwe Aarde vast, en laat jullie hart ze voeden en vergroten. Op deze manier worden ze manifest gemaakt.

Goed gedaan, dierbaar Mens, goed gedaan.

De dingen zullen nu snel gaan.

Verwacht wat hobbels. Maar realiseer je dat je bergafwaarts gaat en dat het momentum niet kan worden gestopt.

Dat is alles.

Dank je.

Kanaal: Sofia Love

©2011-2022 Sophia Love Alle rechten voorbehouden.

Wij zijn Eén. Dit is onze planeet. Wij bevrijden haar nu.

Lees hier deel 2

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org