vrijdag 25 februari 2022

De Intense Moeder Heling ~ 25 februari 2022 ~ Judith Kusel

De Intense Moeder Healing

Door: Judith Kusel – 23 Februari 2022

In de laatste paar dagen heeft er een intense Moeder-healing plaatsgevonden binnen de mensheid. Het is een diepe healing van het “Moeder” aspect van het Vrouwelijke Goddelijke, en zowel binnen het Mannelijke als het Vrouwelijke.

Deze Moeder healing strekt zich uit over de hele voorouderlijke lijn, alsook door wat in ons DNA is gecodeerd.

Meer nog, deze moederhealing strekt zich uit tot in onze ziel zelf, en niet alleen in dit leven, als het innerlijke kind door een grote moederhealing ging, maar ook in alle andere levens vóór ons, waarin we moeder of grootmoeder zijn geweest, of in welke vorm van moederschap dan ook – want ook mannen “moederen” op hun eigen unieke manier, en dat is misschien niet altijd even duidelijk. Toch hebben sommige mannen, wier hartcentrum volledig open is, dit ook.

Deze healing ging diep in op de verwondingen van de matriarchale samenlevingen, want inderdaad in het begin heerste het matriarchaat, om vervolgens verdrongen te worden door het patriarchaat. Toch heeft in veel tribale aspecten het matriarchaat altijd geheerst.

Wat hier gebeurd is, was een enorme verschuiving naar evenwicht, tussen het Goddelijk Mannelijke en het Goddelijk Vrouwelijke, evenals de verwondingen van vele miljoenen jaren op deze planeet, waar de onbalans oorlogen en vernietiging, afscheiding, vervreemding, verdeeldheid, zo vaak slavernij, en onrechtvaardigheid creëerde.

Ik was in tranen vanmorgen, toen het Goddelijk Vrouwelijke aan me verscheen, en ik had een diepe moeder- en vrouwelijke healing, omdat mijn vrouwelijke kant, de linkerkant, de laatste weken in fysieke zin echt naar voren kwam. Ik deed intens innerlijk healingwerk, en pas toen dit tot me doordrong, realiseerde ik me dat dit niet alleen mijn healing was, maar ook die voor de hele mensheid.

Mij werd getoond hoe het Goddelijke Vrouwelijke onvoorwaardelijke Moederliefde in iedere ziel op aarde uitstortte. Het bewoog zich recht in het hartcentrum dat verbonden is met de ziel, en het was diepgaand. Goddelijke liefdesbuien, die naar buiten kabbelden en werkelijk diep in Moeder Aarde en diep in alle schepselen op aarde en in de lucht gingen en in feite een diepe hart-liefde activering teweegbrachten zoals nog nooit eerder ervaren.

Dit zal een nog groter ontwaken veroorzaken in de zielen op aarde, op massale schaal nu. Het zal zijn alsof de ketenen en banden die de mensheid zo lang gevangen hebben gehouden, gewoon zullen afvallen, net als de blindheid, de vaak onwil om de waarheid te zien.

Het brengt een diep ontwaken van de Goddelijke Waarheid in ons allen teweeg. Het zal zijn dat we plotseling duidelijk de waarheid zien, en de waarheid in onze diepste ziel kennen, naarmate het hart zich meer en meer opent.

Gisteren was de definitieve opening van de poorten naar het Nieuwe Tijdperk van Waterman en het Nieuwe Gouden Tijdperk van Vrede, Eenheid en Eenheid. Er zijn grote vieringen op Universeel en Omniverseel niveau, dat de nieuwe geboorte heeft plaatsgevonden en dus zullen onze levens nu drastisch veranderen in alle aspecten van leven en wonen, terwijl zielen zich de waarheid herinneren van wie en wat zij in werkelijkheid zijn, waarvoor zij geïncarneerd zijn om te zijn en te doen, en er zal daadwerkelijk een massaal ontwaken zijn van verborgen potentieel en genialiteit, die dit werkelijk in vorm en creatie zal brengen in de Nieuwe Gouden Eeuw!

De Goddelijke Moeders liefde is allesomvattend! Het is alles-helend, en het is absoluut almachtig!

Open jouw hart en ziel en sta de Goddelijke Moeder toe je te omhelzen, je vast te houden, je in haar armen te wiegen en je aan haar boezem te houden, en voel dan hoe die liefde de diepste verwondingen van jouw ziel heelt, of ze nu bewust of onbewust zijn, en sta jezelf dan toe om je eigen kleine kind in je eigen armen te nemen, en wieg hem of haar en sta dan je ware liefdevolle ziel toe om dit kind te omhelzen en het te vertellen hoeveel je van hem/haar houdt. Zoals de Goddelijke Moederliefde door je heen zal stromen, en in dat kleine kind, en het in de diepste zin zal helen, zoals diepe Moederhealing plaatsvindt, ook in alle levens waarin je een moeder was of anderen hebt bemoederd.

De Goddelijke Liefde is immens krachtig en stel jezelf werkelijk open om opengespleten te worden, zodat de diepste heling en bevrijding nu kan komen en voel jezelf waarlijk zo gevuld met Goddelijke Liefde, dat het vanuit jouw hartcentrum overloopt in elke ziel die je tegenkomt en waarmee je in wisselwerking staat.

Breid die liefde nu uit en giet haar in alle probleemgebieden op aarde, en in jouw land, in jouw huis, jouw stad, jouw dorp, en in heel Moeder Aarde. Stop niet totdat het hele land, de hele aarde gevuld is met Liefde. Je wordt gevraagd om deze daad van Moederliefde vandaag aan iedereen en alles te geven, jezelf inbegrepen.

Judith Kusel

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org