maandag 28 februari 2022

Bericht van de grootmoeders: Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn ~ Kanaal: Sharon McErlane


Bericht van de grootmoeders: Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn


De Grootmoeders maakten me wakker in de kleine uurtjes van de ochtend en zeiden: "Je maakt deel uit van een enorme familie van licht. Uitgestrekt!" herhaalden ze, "een die zich over de hele wereld uitstrekt". Dus roep nu uw familie op en sta naast hen. Sta in liefde naast hen, en laat vanuit de krachtige structuur die jullie samen vormen, de liefde stralen. Stralend door de kosmos. Dit is jouw werk,' zeiden ze, terwijl hun ogen de mijne doorboorden. “Dat is wat er nu nodig is. Het is tijd om aan het werk te gaan .” 'Oké, grootmoeders,' antwoordde ik, terwijl ik de dekens van me afgooide toen ik opstond uit bed.

“Je maakt deel uit van het grote Web van Licht, het stralende Net van Licht dat de aarde vasthoudt. De wereld bij elkaar houden' , zeiden ze met gevoel. “Dit Net van Licht, Net van Liefde is nauw met elkaar verbonden en wordt met de dag krachtiger. Elke keer dat je op internet belt, zend je het uit,' legden ze uit, 'niet alleen voor jezelf, maar voor alles wat leeft. Jouw eenheid ermee weeft en verankert deze grote kracht. Door je focus op liefde en licht, ben je het Net van Licht geworden,' zeiden ze en ik slikte. Ze hadden dit al eerder gezegd, maar toen ik er nu aankwam, in de vroege ochtendduisternis, schokte het me.

"Vele jaren geleden gaven we je het stralende Net, en sindsdien ben je er standvastig mee bezig geweest - casten en uitzenden naar je medemensen . Doe dat nu. Ankeren en werpen !” riepen de grootmoeders. “Denk aan, roep aan en voel de aanwezigheid van het Net van Licht onophoudelijk. Het bereik ervan wordt vergroot door je opmerkzaamheid. Mensen zijn de schakel tussen hemel en aarde, en uw gecombineerde kracht als u samenwerkt met het Net van Licht, zal creëren wat u 'wonderen' noemt.

“Gegoten nu voor de mensen van de Oekraïne. Gegoten voor alle soldaten, zowel Oekraïens als Russisch. Werp ook op het volk van Rusland, voor iedereen die door deze ramp is getroffen. Werp het Net van Licht naar alle wezens. ' Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn!'” zeiden ze . “Zing dit eindeloos. En onthoud dat er geen 'andere' is; Allen zijn familie binnen het grote Net van Licht. En als mensen deze waarheid lijken te vergeten, onthoud JIJ het dan voor hen!” verklaarden de Grootmoeders met een glimlach op hun gezicht. “Zing en zing!” ze huilden. “Zing en zing de waarheid.

“Zing met heel je hart: ' Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn.' Telkens als je dit doet, maak je ons blij ', zeiden ze, 'en je maakt iedereen blij. Je bent gelukkig als je dit werk doet en in deze staat van geluk smelt datgene waar je aan denkt als 'jij' in feite weg en wordt het geluk zelf.

“Omdat je een essentieel onderdeel bent van het Net van Licht, vult geluk de wereld wanneer je het Net verankert, zingt en bidt voor het welzijn van iedereen. Laat dit nu gebeuren. Laat het leven door je heen stromen en word de wandelende zegen op de aarde die we je verteld hebben dat je bent. Dit is het moment om je hart te openen. En open het voor iedereen!” zeiden ze . “Alle wezens maken deel uit van het Net van Licht, of ze het nu weten of niet. En als ze vergeten wie ze zijn, dan 'weet' jij het voor hen. Je kunt deze waarheid vasthouden voor alles wat leeft.

'Speel nu je rol,' zeiden ze. “Ga niet in wanhoop, maar veranker jezelf in de liefde. Val terug in de omhelzing van het Net van Licht en blijf daar. Het Net zal je stabiel houden, het zal de aarde stabiel houden. Grijp elke kans om nu samen te komen in het licht en te zijn wie je bent! Je bent één met het Net van Licht en we rekenen op je.”

–De grootmoeders
**Kanaal: Sharon McErlane