vrijdag 25 februari 2022

Een doorbraak-boodschap van de Galactische Federatie ~ 25 februari 2022 ~ Aurora Ray

Een doorbraak-boodschap van
de
 Galactische Federatie

Gechanneld door Aurora Ray, 16 februari 2022

Geliefden,

Wij zijn de Galactische Federatie van Licht en we komen met een doorbraak-boodschap van de Hoogste Schepper aan de hele mensheid.

De Hoogste Schepper weet dat er op jullie planeet recentelijk veel spanning is geweest vanwege het falen van jullie systemen om zich aan te passenaan de grote verandering die heeft plaatsgevonden.

Jullie zijn door heel wat heengegaan maar nu is het eindelijk tijd voor verlichting en geruststelling. Sta op, laat je licht schijnen en bereid je voor op een heel speciale boodschap van de Hoogste Schepper; een boodschap van hogere wijsheid en hoop.

De Hoogste Schepper heeft ons toestemming gegeven om overal op jullie planeet in groten getale af te dalen en daarbij een indrukwekkende positieve kettingreactie teweeg te brengen die duidelijk zal worden zodra voldoende mensen onze aanwezigheid verwelkomen als teken dat waar ze op hebben gewacht zich begint te manifesteren op Aarde.

Veel van onze schepen zullen op lage hoogten langskomen en zich zichtbaar maken voor het grote publiek. Als ze zichzelf laten zien, kunnen ze in de lucht te zien zijn in de avond/nacht of gedurende de dag.

Wij sturen groeten van vrede, hoop en liefde naar jullie allemaal. Wij willen jullie voorbereiden op wat komen gaat. De Galactische Federatie heeft hemel en aarde bewogen om openlijk naar voren te kunnen komen met “Onthulling”, de aankondiging dat wij de Aarde bezoeken en onze aanwezigheid hier.

De tijd voor deze gebeurtenis is zorgvuldig gekozen door onze kosmische planners aangezien het kort na het einde van de zonnemaximum cyclus van dit jaar is en de energetische condities op aarde daardoor bij uitstekgeschikt zijn voor onze aankomst en leringen en daardoor maximaal heilzaam en precies op het juiste moment zal zijn voor jullie.

Van nu af aan kunnen wij openlijk wisselwerken met de mensen op deze planeet. Het is waar dat wij jullie lange tijd in het geheim hebben geholpen maar nu is het tijd om jullie te laten weten dat je gebeden zijn verhoord; het eerste contact is gemaakt.

Ons is nu toegestaan om te communiceren met de mensen op Aarde en onze boodschappen zullen vertaald worden in alle talen en uitgezonden worden via verschillende media, televisie en het Internet.

Wij zullen de massamedia gebruiken om mensen wakker te maken en te inspireren tot een groter begrip van zichzelf en van de mensheid. Ook zullen we boodschappen van samenwerking, eenheid en gelijkheid uitzenden naar de hele wereld vanaf enorme schermen die aan de zijkanten van onze moederschepen zijn geplaatst.

De Galactische Federatie zal gastheer zijn voor open bijeenkomsten op onze schepen waar mensen ons persoonlijk kunnen ontmoeten.

Er zijn veel mensen in de wereld ziek en die niemand hebben om ze te helpen. Of ze kunnen behandelingen niet betalen. Daarom zullen we voor gratis genezende behandelingen zorgen voor al deze mensen in de hele wereld die ziek zijn.

Wij bereiden ons voor. We zijn de laatste maatregelen aan het treffen voor de onthulling, en jullie wereld zal voor altijd veranderen. Al snel zullen jullie je herinneren wie je werkelijk bent. “Onthulling” heeft het hoogstepunt ooit bereikt in overeenstemming met het goddelijke plan van de Schepper.

Wij zijn voorbereid op elk obstakel of probleem dat wordtopgeworpen door wat infame en misdadige wezens lijken te zijn die de waarheid willen tegenhouden.

Het allerbelangrijkste wat we hebben besloten is om het eind van deze cyclus te verlengen omde mensen van de wereld tijd te geven voor de voorbereiding en de geheime controleurs van deze wereld een kans te geven ermee te stoppen en zich over te geven.

Dit omvat ook de duistere machten, die hiervan op de hoogte zijn maar nog niet weten hoe ze verder moeten gaan. Het proces zal uiteindelijk soepeler verlopen dan we hadden gedacht.

Dit zal chaos voorkomen.

Het is nu de tijd waarin je zult ontdekken wie er tegen je liegt, wie op de een of andere manier gebruik van je heeft gemaakt, wie zich niet heeft bekommerd om je welzijn of die van de mensheid.

Wij zijn allemaal heel opgewonden over deze prachtige, leven-veranderende kans voor eenieder van jullie. Het moment is nu, de tijd om tot handelen over te gaan is nabij, de tijd om je ware Galactische oorsprong te ontdekken.

Dit is iets dat nog nooit eerder is gebeurd in de geschiedenis en dat gaat nu gebeuren! De bevolking van de Aarde zal de oorsprong van wie ze zijn met betrekking tot hun Galactische wortels uit de eerste hand te zien krijgen.

De plannen voor het creëren van een Nieuwe Aarde gebaseerd op de Universele Wet, in het belang van al het Leven in ons Universum, zijn in gang gezet. Het is ook een boodschap van grote, onverwachte vreugde!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org