maandag 4 april 2022

Jullie Nieuw Ontdekte Spirituele Gaven & Mogelijkheden ~ 4 april 2022 ~ Daniel Scranton

Jullie Nieuw Ontdekte Spirituele Gaven & Mogelijkheden 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 1 April 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben gemerkt dat velen van jullie beginnen te erkennen dat jullie spirituele gaven en bekwaamheden hebben, en we hebben ook gezien dat jullie er niet alleen toegang toe krijgen, maar ze ook laten schijnen. Jullie hebben veel tijd gehad, niet alleen voor introspectie, maar ook om stil en lang genoeg te zitten om de gaven en bekwaamheden te herkennen die naar de oppervlakte van je bewustzijn drijven.

Dit is prachtig nieuws voor jullie als de individuen die toegang hebben tot die gaven, en het is zelfs nog beter nieuws voor het menselijk collectief, aangezien zij allen kunnen profiteren van het delen van jullie gaven en bekwaamheden met zoveel mogelijk mensen als jullie kunnen. Jullie kunnen het gevoel hebben dat jullie ondergekwalificeerd zijn of nog niet goed genoeg om te beginnen delen, maar vertrouw ons als we zeggen dat de mensheid jullie nodig heeft en de frisheid van jullie nieuwe stem, jullie nieuwe perspectief en de nieuwe energieën waartoe jullie toegang hebben als het nieuwe ras van ontwaakte individuen die klaar zijn om naar buiten te treden en naar een groter publiek te stappen.

Sommigen van jullie hebben zich schuil gehouden, niet toegelaten dat jullie gaven en bekwaamheden door anderen werden ervaren, en we begrijpen waar die vrees vandaan komt. We weten dat het een uitdaging is om jezelf naar buiten te brengen, ook al zijn jullie zo hard nodig, en ook al hebben jullie medemensen het nieuwe ras opgeroepen. Jullie zijn de genezers, paranormaal begaafden, kanalen, helderzienden en zovele andere etiketten die leiding zullen geven aan hen die in deze tijd net ontwaken.

En zoals we al vele malen eerder hebben gezegd, is het massale ontwaken nu aangebroken en zal het doorgaan. Daarom zullen jullie meer gezocht worden door hen die nu pas ontwaken. En zelfs degenen die al een tijdje wakker zijn, kunnen profiteren van degenen onder jullie die net beginnen te erkennen wat jullie te delen hebben, wat er zo helder in jullie brandt en straalt. Jullie zijn degenen, en nu is de tijd, en als je een teken van het universum nodig had om te beginnen jezelf naar buiten te brengen, beschouw deze transmissie dan als dat teken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org