donderdag 28 april 2022

Kwantum Energetica Gebruiken Voor Transformatie ~ 28 april 2022 ~ Kenneth Schmitt

Kwantum Energetica Gebruiken Voor Transformatie

Door: Kenneth Schmitt – 24 April 2022

Omdat alles in onze ervaring energie is in zijn ontelbare patronen en frequenties, kunnen we onszelf trainen om gevoelig te zijn voor de polariteit en het trillingsniveau in ons bewustzijn in elk moment. Wanneer we de negatieve polariteit van angst voelen, voelen we ons bedreigd. Dit is een deel van onze ervaring in het rijk van dualiteit. Hoe we erop reageren is belangrijk. Willen we ons ertegen verzetten, het accepteren of het transformeren? 

Ons er tegen verzetten geeft het voor ons realiteit, maar we engageren het op zijn eigen niveau en voeden het onze levenskracht door onze afstemming op zijn polariteit. Als we het aanvaarden, erkennen we de realiteit ervan voor de mensheid, maar we hoeven ons er niet mee bezig te houden of het onze levenskracht te geven. Dan kunnen we het in onze persoonlijke ervaring transformeren door in een positieve staat van mededogen en vreugde te verkeren.

Wanneer we grondig gefocust zijn op het vervuld zijn van licht, liefde en vreugde, zijn we niet onderhevig aan negatieve energiepatronen. Ze kunnen overal om ons heen aanwezig zijn, maar ze kunnen niet zonder onze toestemming ons persoonlijk bewustzijn binnenkomen. Alles in het bestaan heeft bewuste creatieve ondersteuning nodig, die stroomt vanuit de onvoorwaardelijk liefdevolle essentie van de Schepper, en, in onze ervaring, door ons heen. Wij zijn fractals van het universele bewustzijn van de Schepper, en wij hebben de vrije wil en het vermogen om energetische patronen te moduleren in zowel positieve als negatieve polariteitsexpressies door onze staat van zijn in onze gedachten en emoties, die wij kunnen leren beheersen.

Hoewel wij deel uitmaken van de mensheid, en de mensheid de wereld van dualiteit in het bewustzijn houdt, hebben wij het vermogen uit vrije wil om onze eigen ervaringen te hebben. Wanneer wij ons alleen identificeren met positieve vibraties, en wij vriendelijkheid en levensverbeterende gedachten en gevoelens uitstralen naar iedereen en alles, krijgen wij het vermogen om alle energetische patronen die wij tegenkomen te transformeren naar afstemming met het universele bewustzijn van de Schepper. Wij kunnen de polariteit van andere wezens niet veranderen, tenzij zij zich op ons willen afstemmen, maar wij kunnen hen steun bieden om in vreugde met ons te zijn.

Wanneer we in een positieve vibrerende staat van mededogend begrip zijn, kunnen we aanspraak maken op onze persoonlijke soevereiniteit en vrijstelling van negatieve invloeden. We kunnen ons bewust zijn van onszelf als zijnde puur onbegrensd, aanwezig bewustzijn, dat de levensstroom van Scheppersbewustzijn uitdrukt in schoonheid en vrijheid via onze fysieke belichaming. Op deze manier kunnen we al het leven op onze planeet transformeren en verheffen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org