zaterdag 30 april 2022

Het Team – Een Grotere Speelruimte ~ 30 april 2022 ~ Peggy Black

Het Team – Een Grotere Speelruimte

Gechanneld door: Peggy Black – 29 April 2022

Jullie worden uitgenodigd om te oefenen in het berijden van de intense energiegolven die door de sterren worden gegenereerd.

Alles wat jullie als solide en “echt” ervaren zijn trillingen van energie, op hun plaats gehouden of vastgezet door geloofssystemen. Als je alle mentale programma’s over je werkelijkheid opzij zou kunnen zetten, zou je een andere werkelijkheid ervaren. Er zijn dimensies en tijdsbestekken die je kunt ervaren en ‘reizen’.

Stel je een kind voor dat opgroeit in een klein huis. Al zijn behoeften worden vervuld – hij is gelukkig, maar zijn hele wereld is het kleine huis. Hij wordt volwassen, maar waagt zich nooit buiten het kleine huis, omdat hij gelooft dat het kleine huis het enige is dat bestaat. Hij ziet niets meer – al zijn overtuigingen en mentale programma’s vertellen hem dat de werkelijkheid slechts uit dat ene kleine huisje bestaat.

Dan gebeurt er iets en hij schrikt op uit zijn houding en overtuigingen. Hij vangt een glimp op van een grotere werkelijkheid voorbij het kleine huis. Dit is het begin van verruimd bewustzijn.

Dit gebeurt op jullie planeet. Mensen worden opgeschrikt uit hun houding van wat echt is. Het is beangstigend en vreeswekkend en ze hebben de neiging om terug te rennen naar het kleine huis, met kleine, veilige, beperkte overtuigingen over de werkelijkheid.

Wij moedigen jullie aan om de deur uit te stappen en de ontelbare realiteiten te omarmen die slechts een frequentie of vibratie verwijderd zijn.

Sta jezelf toe om je voor te stellen dat je naar de sterren reist. Sta jezelf toe om energie in zijn verschillende vormen te zien zonder een overlay van je overtuigingen. Sta jezelf toe je voor te stellen hoe muziek eruit zou kunnen zien of hoe muziek zou kunnen ruiken in plaats van alleen hoe het klinkt. Sta jezelf toe om je uit te strekken naar een ruimte waarin je je overtuigingen en hoe je je leven ziet in twijfel trekt.

Er wordt hulp gegeven om de mensheid te doen ontwaken voor het rijke tapijt van multi-realiteiten. De werkelijkheid is een grotere, vrijere speelruimte. Realiteit is meelopen met de energiestroom. Werkelijkheid is het lezen van de energiesignatuur van het moment. Realiteit is expansief.

Verhoog je persoonlijke vibratie naar een hogere resonantie. Evenwicht, lachen, vreugde en dankbaarheid zijn vibrationele tickets die je in staat stellen om te reizen naar deze nieuwe realiteiten van verwondering en ontzag.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyrightvermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijelijk, geef door, blijf in uw vreugde, dankbaarheid en waardering

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org