zaterdag 30 april 2022

Nieuwe Maan Mei: Omslag & Wapenstilstand Nabij ♥ Arthura Hector ♥

Nieuwe Maan Mei: Omslag & Wapenstilstand Nabij ♥ Arthura Hector ♥ 

Lichtwerkers Nederland

 

Ashtar

 

De energie van de nieuwe maan van 30 april 2022 wordt het begin van een bijzondere omslag welke op vele vlakken doorwerkt.

 Mei wordt de maand van een andere draai, de problematiek die is ontstaan  moet tot een halt worden geroepen.

Er komt een aanpak waarbij er wereldwijd een kanteling gaat ontstaan. De overheden en staatshoofden gaan zich dan ergens anders op richten dan oorlog voeren, zodat zij rond de volle maan van mei zich gaan beraden.

 Op individueel vlak gaat er nu een kering komen, waarbij leugens niet meer werken en doorzien worden. Deze signalen vanuit het licht zorgen voor een grote ommekeer binnen de familiesfeer.

De opbouw vanuit de nieuwe maan naar de volle maan van mei, zal vele verbaasd doen staan. Totaal onverwacht zal er een kering komen in bepaalde belangen die de landen in Europa gaan volgen.

 

Dieptepunt april


 De volle maan van april bracht alles tot een dieptepunt, waardoor vele de moed begonnen te verliezen en ontmoedigt werden.



Misschien nog ondenkbaar voor vele onder hen dat deze omslag echt een feit wordt. Put er moed uit en hou er rekening mee, zodat de toekomst weer wat positiever kan ingezet worden en neem de beslissing voor een vreugdevolle keuze. Dit geldt vooral voor de persoonlijke groei, op zakelijke gebied kun je beter nog even wachten met iets nieuws aan te pakken totdat de omslag definitief is neergezet in de materie. Volg je droom, maar eerst mag deze vanuit een persoonlijke overtuiging op gaan bloeien.

De economie heeft een enorme dreun opgelopen en nu de machthebbers dit gaan inzien, volgen zij de signalen die zij krijgen vanuit een onzichtbare laag. Dit alles wordt binnenkort serieus genomen.

 De opbouw van deze omzetting begint rond de volgende nieuwe maan en na de volle maan van mei wordt het nieuws verspreid. Nog even volhouden dus.

 

Signalen depressie 2023

 

De signalen die de achterban en de machthebbers tot zich krijgen kunnen niet genegeerd worden. Deze signalen krijgen zij tot zich via een speciale weg. De Lichtdimensies bereiden zich voor, voor een volgende interventie, zodat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne niet verder escaleert. De economie heeft al een enorme klap gekregen door de Corona periode en nu zal er nog een extra druk worden neergezet vanuit de oorlogvoering. De gevolgen worden in 2023 duidelijk. De depressie zal ontstaan vanuit de vele misstanden die de overheden hebben gecreëerd om hun plannen door te zetten. Zij willen deze plannen snel doorzetten, zodat de BIG RESET een feit wordt, maar niet alles verloopt zoals zij het willen.

 

Lichtwerkers van Aquarius

 

Een totaal nieuwe groep van mensen zal de start inluiden van een ommekeer, een nieuwe manier van leven. Zij dragen de nieuwe codes bij zich en daardoor kunnen zij sneller afstemmen op de energie van Aquarius. Samen met hen gaan de ontwikkelingen van de huidige wereld een andere richting uit. De Lichtwerkers van Aquarius staan langzaam op en hun ideeën worden nu nog niet begrepen of serieus genomen. Zodra dit alles gerijpt en uitgewerkt is in het stoffelijke, worden zij zichtbaar. Hun plannen krijgen vorm en steeds meer mensen worden wakker voor deze natuurlijke manier van leven. Vele volgen, omdat hun hart ernaar verlangt. Inmiddels worden de nieuwe ideeën geboren.

 

Gevestigde Orde

 

De gevestigde orde zal nog even blijven bestaan, omdat een deel in de oude programmering vast zit en zij kunnen het nieuwe pad van Aquarius nog niet waarnemen. Door alles wat er nu ontstaat aan misstanden zullen vele het oude systeem verlaten.

 De BIG RESET wordt neergezet voor hen die verdwaald zijn, althans zo is het plan. Zij zullen dit plan voordragen om als een nieuw begin te presenteren.

Nieuwe Tijdsgeest

 

 De ander wakker maken kan alleen ontstaan als de mens op zoek is naar een innerlijke verandering. Dit gevoel van ontevredenheid komt van binnenuit en niet van buitenaf.

De tijdgeest die spoedig gaat opstaan zal vele prikkelen om op zoek te gaan naar andere uitdagingen. Onrust, afkeer en ontevredenheid ontstaan en kunnen slechts gevoed worden door een innerlijke openbaring.

Er gaat iets opborrelen vanuit een innerlijke ontwaking en degene die enkel van buitenaf hun honger willen stillen door sensatie worden misleid. Zij die nog steeds waarde hechten aan veel geld en materie worden teleurgesteld. Vanuit die misleiding en teleurstelling gaat er een andere deur open, naar een werkelijkheid die zij lang niet konden waarnemen. Zonder sensatie en bezit gaan zij beseffen wat een juk zij droegen om dit alles te onderhouden. Sommige zullen geloven in de BIG RESET, omdat zij de hang naar rijkdom en bezit niet kunnen loslaten.

 Op vele vlakken zal de mens opstaan en wakker worden en met leden ogen zien wat er werkelijk is ontstaan. De tijdelijke crisis in 2023 zal vele ogen doen openen. Het is de innerlijke ervaring die het pad van vernieuwing bewust maakt.

Kies het pad van de innerlijke rust en de innerlijke groei. Daar ligt de kern van een nieuwe wereld waarin eenheid en verbinding worden geboren. De komende zomer gaan er vele sterrenzaden opstaan en zij zullen in verbinding treden met elkaar. Zij dragen de codes van Aquarius en geven deze door aan ieder die dit wilt ontvangen

Adonai

Ashtar

 

Ik groet het Licht in je hart

 

© Arthura Hector
www.ashtar-rose.com