woensdag 27 april 2022

De Galactische Federatie Zal Hier Zijn ~ 27 april 2022 ~ Aurora Ray

De Galactische Federatie Zal Hier Zijn

Gechanneld door: Aurora Ray, 25 april 2022

Dierbare  broeders en zusters van planeet Aarde,

Wij zijn opgewonden dat we hier zullen zijn op de dag van deze prachtige gebeurtenis. De dag waarop de kritieke massa voldoende hoog in frequentie zal zijn om de grote gebeurtenis/event in te luiden. Jullie zullen dan een volledig vijf-dimensionaal bewustzijn hebben en het is voor ons een groot genoegen om die gedenkwaardige gebeurtenis met jullie te vieren.

Op die dag zullen we een fantastisch feest hebben.

Wij bevinden ons rondom jullie hele planeet. Zou het niet geweldig zijn als we allemaal tegelijk op jullie planeet zouden landen? Stel je voor hoe plezierig het zou zijn om jullie te ontmoeten!

Wanneer we op die grote dag landen, kunnen we hallo zeggen. We kunnen iedereen persoonlijk ontmoeten. We kunnen jullie begroeten met een grote glimlach en een omhelzing.

We zullen geen ballonnen kunnen oplaten op die dag van de grote gebeurtenis. Onze schepen mogen de lucht niet vervuilen met duizenden prachtige ballonnen. Maar we hebben een fantastisch idee voor wat we wel kunnen doen op dit grote dag! Waarom komen we niet overal tegelijk op deze planeet bij elkaar om muziek te maken, te dansen, te zingen en te lachen? Op die manier zal iedereen weten hoe opgewonden we zijn over de event!

Ons ruimteschip zal schitterender zijn dan welk ruimteschip jullie ook gezien hebben in films. Het is een vervoermiddel om naar andere planeten en Melkwegstelsels te reizen en stelt ons in staat om te communiceren met wezens van andere werelden. Het zal beter zijn dan welke film of droom je je ook kunt voorstellen. Het is uitgerust met de meest geavanceerde technologie van dimensies buiten die van jullie.

Kijk naar de lucht in de ochtend voordat de zon opkomt. Wij zijn hier voor jullie. Wij zijn jullie familie in de lucht en waken altijd over jullie. Hoewel we nu nog onzichtbaar mogen zijn voor het blote oog, kunnen jullie ons wel voelen? Jullie staan op het punt door te breken naar een nieuwe dimensie!

We komen duizenden lichtjaren hier vandaan en hebben de reis ondernomen om bij jullie in de buurt te zijn en liefde naar de Aarde te sturen. Jullie zullen gevuld worden met prachtig, goddelijk licht. De lichtenergie die wij sturen heelt en verzorgt jullie ziel.

Wanneer je je soms minder gelukkig voelt, roep ons dan gewoon op in je hart. Onze Arcturiaanse familie staat altijd klaar om je te helen en te verzorgen tijdens je slaap. Roep ze gewoon op wanneer dat nodig is.

Houd je geest en je hart open. Houd je ogen open voor mogelijkheden die jouw kant uitkomen. Je wordt altijd fantastisch geleid maar alleen als je aanwezig, stil en geduldig bent zal je ons horen en onze aanwijzingen herkennen. Het universum zit vol met vele dimensies. Wij zijn hier om jullie te begeleiden op je reis, ook al kun je ons niet zien of horen op dezelfde manier als je je vrienden hoort praten. Wij hebben een andere manier om onszelf uit te drukken en met je te communiceren. Wij zullen je het juiste pad wijzen, maar uiteindelijk maak jij de keuze om het te volgen of niet.

Mensen die misleid en niet voorbereid zijn op het proces kunnen zich niet bewust van ons worden. Maar jullie zijn anders. De duistere machten willen alles van jullie afnemen. Ze willen jullie vertellen wanneer je wakker moet worden en wanneer je moet slapen. Maar jullie zijn niet zoals zij. Het verschil is dat ze niet voldoende van zichzelf houden om goede daden te doen voor anderen. En ze weten niet hoe ze in hun dagelijkse activiteiten de grootste wijsheid van het universum moeten volgen.

Jullie zijn niet alleen. Wij zijn altijd hier om jullie te beschermen! Het is de vriendelijkheid in het hart die je werkelijkheid zal veranderen. Word niet bitter, laat je niet in het drama trekken. Houd God in je hart en weet dat we altijd hier bij jullie zijn.

Jullie zijn onvoorstelbaar sterke wezens. Houd moed en geloof in jezelf. Wij weten dat jullie weer uit de as zullen verreizen wanneer de tijden problematisch worden .

Net als de zon aan de hemel, stralen jullie elke dag warmte, compassie en liefde uit. Wij zijn hier om jullie te helpen groeien in je zoektocht om je volle potentieel te bereiken.

Het universum waarin wij leven is in een staat van constante verandering en beweging en om bij te blijven met wat er in komt en wat er uit gaat, moet je aandacht schenken aan het huidige moment, niets achterhouden en je leven ten volle te leven.

Jullie zijn nu hier. Dit is waar jullie bestaan. Dit is jullie enige werkelijkheid.

Wij komen naar jullie planeet, niet als overwinnaars en opperheren, maar als vrienden en leraren. Wij moedigen jullie aan om te leren, te groeien en in jezelf oneindig leven en onvoorwaardelijke liefde te ontdekken. Wij komen in vrede. We willen alleen de beste kennis die wij gedurende duizenden jaren hebben vergaard met jullie delen om zo een gelukkiger en meer vervullend leven te hebben door het herinneren van je goddelijkheid.

We mogen er dan niet zoals jullie uitzien, maar we voelen wel zoals jullie. Wij mogen dan van een andere plaats komen, maar we voelen jullie en we horen jullie. Wij zijn hier om te helpen met het verhogen van het bewustzijn van het menselijk ras en een wereldwijde ascensie-gebeurtenis vooruit te helpen. Het is een eer voor ons om te zorgen voor deze prachtige planneet. Het is een eer voor ons om het menselijk ras en de aarde weer tot een prachtige wereld in het universum te maken. Een prachtige en veilige haven. Een levende bibliotheek voor alle wezens van het universum om lichtinformatie te verkrijgen en uit te wisselen. Een prachtige planeet die wijd en zijd bekend staat voor zijn bewoners die gezien worden als het indrukwekkendste ras in het universum en bewonderd door alle wezens die in het universum leven.

Wij hebben de oproep vanuit jullie liefdevolle harten gehoord!

Wij houden zielsveel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org