zaterdag 30 april 2022

Kosmische Update 29 april 2022 – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Update 29 april 2022 – Door Dr. Schavi M. Ali

We zijn slechts enkele uren verwijderd van de Tropische Stier en de Siderische Arien Nieuwe Maan, Zonsverduistering en ook de uitlijning van het sterrenstelsel - die allemaal een uitstorting van kosmische energetische kracht van LICHT verschaffen dat gevuld is met zegeningen.

Vanmorgen om 7.30 uur Universele Tijd, dat is 2.30 uur Eastern Daylight Time, barstte een "M.1-klasse" zonnevlam uit onze zon - onverwacht door traditionele wetenschappers, maar zeker verwacht door spirituele wetenschappers die in contact staan ​​met HOGER ZELF berichten.
De "KP-index" wordt beoordeeld als "onstabiel" vanaf 10:38 uur Eastern Daylight Time.

Niet alleen bouwt de kosmos zich op in de richting van alle bovengenoemde gebeurtenissen, maar ook richting de Maansverduistering op 15 mei, beginnend om ongeveer 21:32 uur Eastern Daylight Time en met volheid van de eclips verwacht om ongeveer 23:29 PM Eastern Daylight Time .

Het zal voorkomen in Tropical Scorpio (Transformatie, Ontsluierde Geheimen) en in Siderische Weegschaal (Balans, Relatieoverwegingen).

Alle Volle Manen verhogen de emotionele reacties op wat er ook gebeurt in persoonlijke, nationale en internationale situaties; een zonsverduistering kan echter nog meer emotioneel drama toevoegen aan reeds uitdagende of gevoelige situaties.

Daarom is het verstandig om het LICHT van de Nieuwe Maan en Zonsverduistering van dit weekend te onthouden, omdat het ons in staat zal stellen een zeer verlicht begrip te hebben van persoonlijke en wereldgebeurtenissen en om het soort spirituele afstemmingen aan te gaan dat ons wonderen zal sturen.

Dan, bij de Maansverduistering, zullen we in staat zijn om te zien hoe onze gedachten, gevoelens en acties ons in staat hebben gesteld om potentieel emotioneel geladen gebeurtenissen met gezonde onthechting aan te pakken.

Met andere woorden, we zullen niet “verstrikt” raken in het mogelijke traumadrama van het “3d”-perspectief.
We zullen meer "Meesterschap" van bepaalde omstandigheden hebben verworven.
De magnetosfeer van de Aarde/Gaia is momenteel gehuld in dicht plasma en is periodiek gedurende vele weken geweest, en zonnevlammen en winden zijn gestaag gestegen, daarna een beetje afgenomen en toen weer verhoogd - steeds weer - alles ter voorbereiding op wat bekend staat als "Eclipse-seizoen" dat grote energie, frequentie en trillingen door ons hele zonnestelsel voert.

"Lichtactiveringssymptomen" (LAS) waren intens en kwamen vaker voor.
Bij sommige mensen zijn symptomen die lange tijd niet meer zijn waargenomen, weer begonnen.
Voor degenen die nog geen symptomen hebben gehad, ze ervaren ze nu.
Elk aspect van de schepping - mensen, dieren, planten - wordt nu allemaal gereinigd en geüpgraded. Mensen die schijnbaar niets anders gaven dan hun dagelijkse "3D"-activiteiten, veel geld verdienen, het grootste en het beste van alles verwerven (huizen, auto's, boten, technologie, enz.), bewonderd worden, enz. stellen nu interessante vragen omdat ze beseffen dat “er iets aan het veranderen is” voor hen persoonlijk en voor de hele wereld. Wanneer ze proberen om "business as usual" te hebben, zijn er storingen in de gebeurtenissen die vroeger een soepel verloop in hun voordeel hadden, en hun ego voelt zich nu ongemakkelijk. Dit moet gebeuren om een ​​ontwaken te laten plaatsvinden en om permanent te zijn.

Natuurlijk zijn er mensen die met hun overvloedige middelen uitstekende daden hebben gedaan en doen voor de mensheid.

Hun goede daden zijn opgetekend in de Akasha-kroniek en zullen vermenigvuldigd naar hen terugkeren.
Er wordt een heel mooi ritueel gedaan in Kabbalah waarbij op de "Lagere Shabatt" voorafgaand aan een Nieuwe Maan (de donderdag voorafgaand aan het begin van High Shabatt die begint op vrijdag bij zonsondergang en duurt tot zaterdag bij zonsondergang) een speciale goede daad wordt aangeboden en een speciale heilige plaats wordt bezocht.

Dit kan het geven van een geldelijke donatie aan een goed doel inhouden, helpen bij het voeden van de economisch minder bedeelden in een opvangcentrum, het helpen van een bejaarde met boodschappen, koken voor iemand in nood, of iemand een lift geven naar een belangrijke afspraak.

Ook al zouden goede daden altijd moeten worden gedaan, bij de Nieuwe Maan vóór High Shabatt, moet een bijzonder ander type worden gedaan.
Vandaag zal daarom een ​​speciale dag zijn op dit pad vanwege de Nieuwe Maan van morgen, wanneer ook de jaarlijkse vastentijd van "Ramadan" zal worden voltooid (voor sommigen zal de voltooiing op zondag zijn vanwege tijdzoneverschillen en de noodzaak voor de Maan om daadwerkelijk worden waargenomen met de ogen en niet gevolgd door het afdrukken op een kalender).

Voor andere paden zoals het boeddhisme en de Sanatana Dharma zijn er het hele jaar door verschillende heilige gebeurtenissen.

In mei bijvoorbeeld, bij Volle Maan, wordt de verjaardag van Sri Gautama Boeddha gevierd.
Elk GODDELIJK PAD heeft bepaalde speciale tijden van heilige gemeenschap met BRON en voor het aanbieden van gespecialiseerde hulp voor het ontwaken van de mensheid.