donderdag 28 april 2022

Nieuwe Maan Zonsverduistering (Gedeeltelijk) in Stier, 30 april 2022 – Fysieke Transformatie / Door: Natalia Alba ~ 28 april 2022

Nieuwe Maan Zonsverduistering (Gedeeltelijk) in Stier, 30 april 2022 – Fysieke Transformatie

Door: Natalia Alba 26 april 2022

Geliefden,

We eindigen deze prachtige en zeer krachtige maand met een tweede Nieuwe Maan, en Zonsverduistering op 10 graden Stier.

Een eclips die ons er aan herinnert hoe belangrijk het is om geaard te zijn en ons lichaam te verzorgen, voor onze evolutionaire reis. De kracht van Stier ligt juist in de kracht die we allemaal hebben voor persoonlijke transformatie, als we ons verbinden met moeder aarde, terwijl we verblijven als fysieke wezens, waar we het meest kunnen groeien en evolueren.

Gidsen benadrukken het belang van het werken met onze fysieke lichamen in deze tijd, omdat ook zij lijden onder de massale integratie waar we doorheen gaan.

Tijdens deze eclips nodigen Gidsen ons uit om de Blauwe Vlam aan te roepen voor fysieke ondersteuning, want er zijn velen die beginnen te ontwaken, anderen die in nieuwe inwijdingsfasen stappen op hun ascensiepad, en waar we ook zijn, we moeten allemaal doorgaan met het innerlijke werk met ons lichtlichaam, dat op dit moment vele activeringen ondergaat. Deze Vlam zal ons helpen dit proces te vergemakkelijken, door ons te helpen te werken met cellulaire reiniging, DNA activering, en herverbinding.

Het kristal dat ook resoneert met het vorige hulpmiddel, en ons helpt het te verankeren via dit kristal, en dat Gidsen ons uitnodigen om ook mee te werken voor de opening van het derde oog, is lapis lazuli, hoewel zoals ik altijd zeg, dit een universeel kristal is dat verstrekt wordt aan allen die ermee resoneren, aangezien we allemaal uniek zijn en we allemaal een uniek kristal zullen hebben dat het meest met ons resoneert, en met onze persoonlijke frequentie.

Het geometriepatroon dat ons helpt om ons af te stemmen op onze zielsverlangens en onze visies tot bloei te brengen, in deze tijd van manifestatie, is de Icosaëder. Een figuur die ons zal helpen ons opnieuw te verbinden met onze vrouwelijke essentie, en daarmee het intuïtieve aspect van ons, en een nieuw begin te verankeren, omdat het onze geest zal informeren dat het tijd is om los te laten, te resetten en te verankeren wat er wordt neergedaald, vanuit het niet-fysieke aspect van ons.

Astrologisch gezien hebben we in april veel planeten in Vissen, een Stellium dat ons hielp om diep in de diepten van onze ziel te duiken, om leiding, helderheid en meer informatie over de unieke missie van onze ziel op te halen. Maar omdat evenwicht de sleutel is, en we al het voorgaande in ons aardse vlak moeten verankeren, hebben we nu Pallas, de Zon, en de Maan in Stier die het perfecte evenwicht voor ons instellen om op beide niveaus te werken, het etherische en het aardse. Pas als we volledig geaard en gewist zijn, kunnen we alles wat we ons eerder in het niet-fysieke hebben voorgesteld, veiligstellen.

Zoals altijd is het de harmonie, de dans tussen het vrouwelijke en het mannelijke, die ons in balans houdt of juist uit balans houdt. Het is in ons om ons innerlijke werk te doen, zodat we meer beperkingen, oude programma’s en egoïstische valse overtuigingen kunnen overstijgen, om onszelf te openen voor een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden en co-creatie.

Dit is een eclips voor ons om de juiste acties in gang te zetten voor de creatie van datgene wat onze fysieke levenservaring overvloediger, liefdevoller en vrediger zal maken. De bondgenoten om ons te helpen in deze persoonlijke taak van expansie, zijn Mars en Uranus, want de eclips sextiel Mars, die ook sextiel Uranus staat, en conjunct Uranus.

Mars is het aspect van ons dat staat voor moed, vitaliteit, kracht en vertrouwen, terwijl Uranus staat voor verandering, transformatie, en de metamorfose die komt wanneer we innerlijk klaar zijn om onze hele werkelijkheid te verschuiven. Beide frequenties zijn wat we nodig hebben om een positieve verandering in onszelf en ons leven te brengen. Beide zijn welwillende energieën die ons het duwtje in de rug geven dat we nodig kunnen hebben om na te streven wat we verlangen, onze soevereiniteit terug te winnen, en datgene te manifesteren wat meer in overeenstemming zal zijn met wie we aan het worden zijn.

In een maand waarin al onze krachten ons helpen om meer harmonie te creëren op alle niveaus, hebben ook wij Venusiaanse energieën zeer betrokken bij de eclips tijd. Tijdens de eclips zal Venus Jupiter conjunct staan, haar liefdevolle vrouwelijke energieën uitbreidend, en sextiel Pluto, omdat niets werkelijk kan verschuiven zonder de kracht te hebben om dat te doen. Uitlijningen die eens te meer laten zien wat er al in onszelf plaatsvindt, in de micro, en die ons allen komen helpen op dit eeuwige pad van persoonlijke evolutie.

We zijn allemaal op weg naar een nieuwe harmonische sfeer van Creatie. De planeten zoals wij, met een andere vorm, maken ook hun eigen evolutionaire reis door. Wij gaan allen een nieuwe Octaaf binnen, een meer liefdevolle en compassievolle Octaaf die begint met het te allen tijde vasthouden van deze zelfde frequentie in onszelf, want zo creëren wij de uiterlijke werkelijkheid.

Een frequentie die niet kan worden verlaagd of verminderd, op welke manier of in welke vorm dan ook, zolang deze overgang duurt, want als we dat doen, staan we toe dat andere, niet-benevolente krachten onze kostbare energie inpikken en alles wat we eerder hebben bereikt, ontmantelen.

Onze missie als liefdevolle afgezanten is om altijd in de verlichte essentie te blijven van wie we zijn, en dat is alleen maar liefde, wijsheid en kracht.

Wanneer wij deze belangrijkste eigenschappen van God in onszelf herkennen, ernaar leven en ons best doen om behulpzaam te zijn, dragen wij bij aan de schepping en verankering van deze nieuwe harmonische tijdlijn.

Velen geloven dat dit niet echt is, want velen vertoeven nog in hun eigen tegengestelde frequentie, en kunnen daarom niet anders zien dan wat zij voor zichzelf hebben gecreëerd.

Laat niets jullie afleiden van jullie oorspronkelijke missie om meer liefde, vrede, compassie en harmonie te zaaien. Sta stevig in wie je bent en onthoud dat iedere keer dat je liefde boven angst verkiest, je bijdraagt aan de planetaire emancipatie die aan de gang is.

Ik wens jullie een liefdevolle doorgang, Geliefden.

In oneindige liefde,

Natalia Alba

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org