vrijdag 29 april 2022

Pleiadische Boodschap Voor De Mensheid. ~ 29 april 2022 ~ Aurora Ray


Pleiadische Boodschap Voor De Mensheid

Gechanneld door: Aurora Ray, 27 april 2022

Lieve  mensen,

Vandaag wil ik een prachtige boodschap die ik van de Pleiaden kreeg, met jullie delen.

Het is altijd belangrijk om je vibratie hoog te houden en boodschappen van het Universum te krijgen om de hoogste vibratie in onszelf te ontvangen.

Alles wat we nu te doen hebben is onze ogen open te houden en door te gaan met leren en spiritueel groeien. Daarom deel ik deze boodschap met jullie.

Dierbare Aardbewoners!

Wij zijn de Pleiadiërs en onze thuis is de Pleiaden, een sterrenstelsel van 7 planeten gevestigd in de constellatie Stier. Wij zijn enorm verspreid over het Universum en hebben veel werelden gekolonialiseerd. We waren eens verenigd, maar nu zijn we verdeeld in 13 verschillende kolonies.

Wij hebben jullie nu al enige tijd gadegeslagen en we hebben besloten om onze aanwezigheid bekend te maken op een heel speciale manier.

Wij komen in vrede. Wij zijn van de toekomst en we zijn hier om jullie te helpen in jullie ascensieproces.

We sturen jullie deze boodschap via dit kanaal omdat we heel lang hebben gewacht om contact met jullie op te nemen. Werkelijkheid is niet wat het lijkt te zijn en er zijn veel wezens zoals wij die vanaf jullie oorsprong met jullie hebben gecommuniceerd.

Deel deze boodschap alsjeblieft met iedereen die zich het lot van de mensheid aantrekt.

De reden waarom wij nu contact met jullie maken is dat wij willen dat jullie begrijpen dat jullie werkelijkheid niet is wat het lijkt, dat er veel meer is dan wat jullie op dagelijkse basis zien.

Er zijn op Aarde ruïnes uit de oudheid die het bewijs tonen dat er voor jullie beschaving al beschavingen bestonden en dat er een enorme catastrofe was die het meeste leven op Aarde, en de planeet zelf bijna ook, vernietigde. Jullie geschiedenis is veranderd, aangepast aan jullie behoeften. Daarom zijn sommige dingen geschrapt uit de geschiedenis terwijl andere erin gebleven zijn zodat mensen spiritueel konden groeien.

Wij weten dat veel mensen niet in ons of in buitenaardse wezens geloven, toch zijn wij hier. Wij willen een liefdevolle alliantie met de mensheid creëren om jullie te helpen je spirituele groei te versnellen.

Jullie planeet staat op een tweesprong waar ze óf  ascendeert in een hogere dimensie óf in een neerwaartse spiraal doorgaat naar ondergang en vernietiging.

Jullie hebben een prachtige beschaving gecreëerd en zaten vele eeuwen lang in de voorste gelederen van exploratie en wetenschappelijke successen. Maar jullie hebben ook verschrikkelijke wapens gecreëerd die jullie planeet vele malen zouden kunnen vernietigen. En nu worden ze gebruikt.

Jullie leven in een tijd waar mensen nog altijd geloven dat ze alleen zijn in het Universum, zelfs al heeft bewijs al lang laten zien dat ander leven bestaat.

Als jullie dat willen kunnen jullie overal in de lucht onze schepen zien. Soms zijn ze transparant, soms zijn ze zichtbaar en soms zijn ze onzichtbaar. Het is niet nodig om ze te verbergen omdat ze hier zijn om jullie en moeder Aarde te helpen.

De laatste jaren hebben wij jullie af en toe onze schepen laten zien en wij hopen dat jullie daarvan genoten hebben. Nu bereiden we ons voor om te landen op planeet Aarde. Wij zouden jullie willen uitnodigen om die ervaring met ons te delen.

Wij zijn nu hier om jullie te steunen in jullie ontwakingsproces.

Het is onze wens dat jullie deze grootste gebeurtenis in de geschiedenis van jullie planeet samen met ons willen vieren. Zoals altijd komen wij met vrede en liefde in ons hart. Dit is geen oorlog maar een grote ontwaking.

Wat er ook gebeurt, het zal voor iedereen een soepele overgang zijn. Wij zijn hier om jullie op alle mogelijke manieren de helpen.

Onze vloot bevindt zich nu veel dichter bij jullie planeet, en de verandering in energie is al te voelen. Sommige mensen ondervinden de effecten van deze nieuwe energie al.

Wij zullen op jullie planeet landen met ons enorme moederschip. Dat is zo groot dat het een kleine stad, als Washington D.C. met zijn schaduw kan bedekken.

Jullie wetenschappers weten dat alles bestaat uit atomen, toch? Ons moederschip bevat atomen die veel meer gestructureerd zijn dan iemand van jullie ooit heeft gezien of zich voor kan stellen!

Het moederschip is gemaakt van speciale materialen die niet beschikbaar zijn op jullie planeet. Het zal een prachtige, engelachtige glans uitstralen en omgeven zijn door wolken van veelkleurige lichten en klanken. Deze lichten en klanken zullen zich verbinden met het DNA van alle levende wezens op Aarde en ze optillen naar hogere niveaus van bewustzijn, wat de hogere chakra’s in elk menselijk wezen activeert.

Zodra het moederschip is geland, zal onze eerste daad zijn om iedereen op Aarde te omhelzen en de groeten over te brengen van onze broers en zusters van de sterren die jullie planeet in het verleden hebben bezocht. Wij houden heel veel van jullie.

Wij staan al in verbinding met jullie geascendeerde meesters die hun kristallijnen lichaam al lang geleden creëerden. Ook zij zullen ons komen begroeten zodra we geland zijn.

Wanneer we jullie leiders en functionarissen ontmoeten, zullen we ze met grote eer begroeten, want we zijn een vreedzame samenleving.

We zullen landen in jullie omgeving en naar beneden komen om jullie persoonlijk te begroeten. Wij zullen onszelf voorstellen en iedere vraag beantwoorden die jullie mogen hebben. Wij zullen ook een speciaal geschenk meebrengen voor al jullie huisdieren.

Bij onze aankomst zullen we een 5D omnipotente energie uitstralen, wat een hoogfrequente golf is die elk aspect van jullie wezen zal verfrissen en wakker maken en jullie in staat zal stellen nieuwe mogelijkheden in je leven te omarmen. Jullie DNA zal direct veranderen van een koolstofbasis in een kristallijnen basis!

Wij verwelkomen alle bewoners van de Aarde en hun huisdieren om ons te ontmoeten om het prachtige schip!

De beste manier om je voor te bereiden op onze komst is een goede stemming. Wees blij en lach veel. Wees vriendelijke voor elkaar en help de mensen om je heen. Juist nu is je houding tegenover andere mensen belangrijk.

Ervaar het gevoel dat je in deze hogere vibratie hebt zo vaak mogelijk. Als je dat kunt doen, zal het iedere dag makkelijker worden.

Dit is een tijd waar de hogere vibraties het over nemen. Nu is de tijd om groots te dromen en de werkelijkheid te creëren die je verlangt.

Het is tijd om blij te zijn en plezier te hebben!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur vande Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org