woensdag 27 april 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES WOENSDAG 27-4 ~Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES WOENSDAG 27-4: Vanaf woensdagmiddag weer zonnevlammen en zonnestorm.

Rond 16:30 uur was er een uitbarsting van X-ray licht op de Zon met een C7.64 X-ray score. Dat is niet heel erg hoog en in combinatie met de zonnestorm die rond 14:00 uur begon is het echt wel heftig.

(Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als gemiddeld tot intens. : Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz.

Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.


Na 1 dagje rust begon vanaf 14:00 tot 17:00 uur was er weer een zonnestorm (kp-5 rode balk). En een bijna zonnestorm tussen 17:00 en 20:00 uur (kp-4 gele balken). Na 20:00 uur weer minder heftig. Er was om 15:30 uur een zeer hoge piek van zonnewind dichtheid. En vanaf 14:00 uur werd de zonnewind snelheid ook hoger (rond 480-500 km/sec.)
(Lees symptomen als goed voelbaar, niet extreem.

Alleen tussen 14:00 en 17:00 uur zonnestorm en dat is wel heftig. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com