donderdag 28 april 2022

Een 5D vibratie ervaring ~ 28 april 2022 ~ Aurora Ray

Een 5D vibratie ervaring

Gechanneld door: Aurora Ray – 26 April 2022

Dierbare mensen,

Hebben jullie je ooit afgevraagd hoe het zal zijn om te leven in de 5D vibratie?

Voordat we beginnen, wil ik naar voren brengen dat de mensheid al lange tijd bezig is met ascenderen, maar nu gaat dat exponentieel sneller. Hoe voelt dat? Omdat elke ziel haar eigen pad neemt, is het belangrijk om te weten dat sommige dingen hetzelfde zullen blijven terwijl andere radicaal veranderen. Hieronder zal ik enkele sleutelveranderingen die zielen zouden kunnen ervaren of al ervaren in hun huidige incarnatie samenvatten.

Als je in deze 5D vibratie bent, zal je leven gevuld zijn met een heel extatisch en verrukkelijk gevoel. En ongeacht voor welke uitdagingen of obstakels je komt te staan, deze gevoelens van extase en gelukzaligheid zullen de hele dag bij je blijven!

Om op één lijn te komen met dit verhoogde bewustzijn of hoger- dimensionale vibratie kun je veel technieken gebruiken, zoals meditatie of bewust ademhalen. Maar ook als alle technieken falen, is er één ding dat altijd werkt en dat is LIEFDE!

De liefdesenergie is de sterkste en effectiefste energie op de planeet.

Je moet begrijpen dat ons universum is gebaseerd op liefde. Onze planeet is gebaseerd op liefde. Alle levende wezens zijn gebaseerd op liefde. Elke liefdevolle activiteit verandert de energievibratie voor alle levende wezens en elk individueel leven op Aarde. Mensen die in harmonie zijn met zichzelf zijn mensen die de energievibraties van anderen om hen heen veranderen.

Wanneer je verblijft in het hart van liefde, zal je een kosmische vreugde ervaren die het menselijk begrip te boven gaat. In de 5D wereld is het niet alleen mogelijk om een staat van extase en gelukzaligheid te ervaren, maar is het ook mogelijk om zo’n staat vast te houden.

De wereld van de derde dimensie is er een van duisternis, kou en beperking. Daar zal je allerlei soorten horrorverhalen vinden.

De wereld van de vijfde dimensie is er een van licht, liefde en vrijheid. Hier vind je allerlei soorten vreugde en onbeperkte mogelijkheden.

De 3D wereld is een wereld waar iedereen in zijn eentje moet vechten voor zijn of haar overleving en waar iedereen eindeloos moet zoeken naar zijn eigen vreugde en geluk. In de 5D wereld werkt iedereen samen om te overleven en kan iedereen moeiteloos genieten van het leven. Iedereen kan daar gemakkelijk alles krijgen wat hij/zij wil, inclusief gezondheid en rijkdom.

Als je wilt ascenderen zodat je de 5D vibratie binnen kunt gaan, moet je je vibratie voortdurend verhogen door alleen positieve gedachten te hebben! Want als je negatieve gedachten hebt, zal je weer terugvallen!

Het grootste deel van de mensheid bestaat momenteel uit driedimensionale wezens die via de vierde dimensie naar de vijfde dimensie moeten ascenderen. En omdat hun huidige vibratiefrequentie te laag is, zullen ze niet in staat zijn om deze 5D hoger-dimensionale vibratie rechtstreeks te bereiken.

Het is voor hen met hun huidige niveau van bewustzijn moeilijk, maar niet onmogelijk, om te ascenderen naar de vijfde hoger-dimensionale vibratie. Veel mensen hebben het geprobeerd maar faalden in het transcenderen naar een hogere frequentie. Ze faalden omdat ze slechts een deel van het proces begrepen.

Om de 5D hoger-dimensionale vibratie in te gaan, moet je alle vier doorgangen of dimensies van bewustzijn openen. Deze vier dimensies zijn de fysieke wereld, de mentale wereld, de spirituele wereld en de emotionele wereld.

Je moet jezelf in lijn brengen met al deze vier werelden zodat je een staat van cohesie of harmonie in jezelf kunt bereiken.

De meerderheid van de mensen is niet synchroon met deze vier werelden. Als dat zo is, is dat een teken dat ze niet in balans zijn. Dit kan veroorzaakt worden door het feit dat ze niet leven vanuit hun hart, maar vanuit hun hoofd. Met andere woorden, ze zitten in hun hoofd en daardoor is er het gevoel van overweldigd zijn.

Hoger-dimensionale wezens leven vanuit hun hart omdat dit de plek is waar de zuiverste liefde verblijft. Door met liefde naar het leven te kijken, kunnen ze wonderen creëren in hun leven.

Het hart weet het voordat onze hersenen het denken. Daarom hebben we vlinders in onze buik wanneer we iemand ontmoeten die we aardig vinden. We voelen liefde voor elkaar, maar onze hersenen denken dat nog niet.

Wanneer we ons hart gebruiken als gids voor het leven, zullen we merken dat er veel meer dimensies zijn dan slechts 1, 2 of 3. Er zijn inderdaad oneindige veel dimensies en ze vibreren allemaal op andere frequenties.

Het fysieke lichaam van de driedimensionale wereld gebruikt het chakrasysteem van 7 hoofd energiecentra. Het fysieke lichaam van de vijfdimensionale wereld gebruikt het systeem van 12 chakra’s in zijn oorspronkelijke vorm als energiesysteem, maar het gebruikt dit energiesysteem ook om zich te verbinden met het multidimensionale bewustzijn en om dat bewustzijn te vertalen naar het fysieke lichaam.

De vierde dimensie is een wereld van onzichtbare energieën. Deze energieën zijn echter niet van jou gescheiden: ze zijn jou! Jij bent gemaakt van deze energieën. Jij bent gemaakt van energie en je bent gemaakt van licht.

De vijfde dimensie is een nieuwe energetische werkelijkheid vrij van elke negativiteit, zodat alle bewuste wezens die daar leven, een veel hogere kwaliteit van leven hebben.

Mensen die ervoor kiezen om in de oude 3D werkelijkheid te blijven zullen pijn en lijden blijven ervaren als deel van hun menselijke ervaring, maar degenen die ervoor kiezen om deze nieuwe werkelijkheid in te gaan zullen nooit meer negativiteit ervaren in welke vorm ook. Dit betekent niet dat ze immuun zullen zijn voor het voelen van emoties zoals triestheid of boosheid; het betekent in plaats daarvan dat ze niet langer onderworpen zullen zijn aan de negatieve invloeden die anderen traditioneel over ze hadden. Ze zullen in staat zijn om te leven in de ruimte van liefde en licht, vrij van strijd en zorgen, waar ze terug kunnen keren naar hun goddelijke natuur en een leven kunnen leiden wat altijd voor ze bedoeld was.

De keuze is aan jou. Als je ervoor kiest om in de oude 3D werkelijkheid te blijven, kun je dat doen. Als je je niet klaar voelt, ben je welkom om te blijven totdat je voelt dat je er klaar voor bent.

De keuze is aan jou.

Mensen die kiezen om in de oude 3D werkelijkheid te blijven zullen pijn en lijden blijven ervaren als deel van hun menselijke ervaring, maar degenen die ervoor kiezen om dit nieuwe 5D bewustzijn binnen te gaan zullen een hernieuwd gevoel van verbondenheid met familie, vrienden en alle levende wezens ontdekken. Als gevolg daarvan zullen ze zich geliefd en gekoesterd voelen.

Daarbij komt nog dat hun creativiteit zal floreren en dat ze zich gedreven zullen voelen om grote dingen tot stand te brengen. Ze zullen ook ontdekken dat ze een interesse ontwikkelen in spirituele zaken zodra ze zich realiseren dat ze meer zijn dan slechts hun fysieke lichaam. Geascendeerde wezens zijn in staat om in harmonie te leven met de natuur en om telepathisch te communiceren met andere geascendeerde wezens.

Wij houden zielsveel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org