zondag 1 december 2019

IEDER MENS HEEFT EEN MISSIE VAN LICHT ~ MIEKE VULINK


IEDER MENS HEEFT EEN MISSIE VAN LICHT 
Ons huidige veranderingsproces rust op het diepe inzicht dat we zelf volledig verantwoordelijk zijn voor zowel ons licht als ons donker. Beide polen dienen ons om de weg naar Huis terug te vinden. Eén worden met het Licht betekent ook durven te kijken naar die delen van onszelf die zich ooit één voelden met het donker.
De motor van dit proces draait op onvoorwaardelijke Liefde en ons groeiende bewustzijn. Daarmee kunnen we alle polen innerlijk in balans brengen: licht en donker, hoog en laag, binnen en buiten. Daar vallen ook de mannelijke & vrouwelijke principes onder; de uitgaande, gevende en de inkomende, ontvangende stromen.

VERBINDEN WAT ZICH NOG AFGESCHEIDEN VOELT
Deze weg naar eenheid brengt alles in ons aan het licht wat zich nog afgescheiden of vervormd voelt. We zullen steeds meer helen wat vanuit voorwaardelijke liefde gewond is geraakt en zich vanuit die wond nog afgescheiden voelt van het liefdevolle Licht.
De afscheidingspijn leidt ons heel ver terug, naar de tijden van Lemurië en Atlantis. Ook zijn er Galactische ervaringen die weer in ons bewustzijn willen komen. Op weg naar ons Goddelijke Zelf zullen we de herinneringen van het traumatische verlies van de verbinding met de Bron ontmoeten. We zullen net zolang periodes of momenten van pijn blijven ervaren totdat we zelf alle afgescheiden delen weer met de Bron kunnen verbinden.


OUDE OVERTUIGINGEN KOMEN TEVOORSCHIJN
Als we meer licht en liefde gaan toelaten in die afgescheiden delen, komen we ook oude saboteurs tegen. Dit zijn de gekwetste en nog niet geheelde delen in onszelf. Zij zijn niet gericht op de Bron, maar op oude, beperkte en angstige persoonlijke overtuigingen zoals 'Ik doe er niet toe', 'Het gaat me niet lukken' en 'Dit loopt weer niet goed af'.
Als jij het verlangen en de bereidheid voelt om jouw leven toe te wijden aan waar je werkelijk voor gekomen bent, en volledig in overeenstemming wilt gaan leven met jouw hogere waarheid, zullen al die oude overtuigingen versneld vrij gaan komen. De afgescheiden delen, die vooral hun eigen gewondheid zien in plaats van het grote Licht van je ziel, zullen uit het donker tevoorschijn geroepen worden door jouw hogere Zelf, zodat ze geheeld kunnen worden.
Het is nu een proces van innerlijk kiezen wat werkelijk voedend en dienstbaar is voor jouw weg, met een diepe overgave aan ‘Uw Wil Geschiede’ – en deze U is jouw eigen Goddelijke Zelf die in permanente verbinding met de Lichtwereld is.

MOE EN LEEG ZIJN HOORT ERBIJ
Tijdens dit proces kan het zijn dat je in een fase belandt waarin je geen enkele passie of richting meer voelt voor überhaupt 'een Missie'.
Misschien heb je alles gedaan om 'het nieuwe' neer te zetten! En oh wat kan het verwarrend zijn als je gewend bent om je schouders ergens onder te zetten en je leven op de oude, mannelijke manier vorm te willen geven, maar de stroom lijkt er maar niet in te willen komen. Of misschien lijkt al je energie opgeslokt te worden door je innerlijke proces en door de heftige, huidige transformaties.
Wanhoop niet! Integendeel: Je bent waarschijnlijk in de meest essentiële fase gekomen wat betreft het hervinden van jouw ware Goddelijkheid, en het helen van alles wat daar vanuit je persoonlijkheid nog tussen staat! Ofwel: Vrij worden van de 3D wereld en thuiskomen in onvoorwaardelijke Liefde in je-ZELF is jouw Missie voor dit moment.

JEZELF ONTVANGEN IS NIETS MEER HOEVEN MISSEN
Je bent nu aan het leren om je blik niet langer naar buiten en op toekomstige verwachtingen gericht te houden, maar op Jezelf in het Nu te focussen. Geef alles wat zich aandient toestemming om er te zijn, veroordeel niets en wees 100 % eerlijk naar Jezelf. Kijk dan of wat je ziet verbonden is met jouw Licht, of met oude gewonde delen die zich van het Licht hebben afgewend. Onvoorwaardelijke Liefde zal ze laten omdraaien, zodat je ze kunt omarmen en ze alsnog dat kunt geven wat ze zo lang en intens gemist hebben.
Jouw Missie is de Goddelijke Aanwezigheid in Jezelf gaan terugvinden en jouw leven vanuit de verbinding daarmee vorm gaan geven. Ook jij hebt speciale talenten meegebracht naar de Aarde, die vreugde, geestelijke rijkdom en vervulling zullen brengen. Maar de uitstroom daarvan kan pas echt slagen wanneer je innerlijk overstroomt. Zorg dus eerst goed voor Jezelf. Zet Zelfliefde en Zelfheling bovenaan in jouw leven. Vanuit jouw Missie van Licht zul je dan vanzelf vrede in jezelf ervaren, en vrede op Aarde gaan brengen.

MV