zondag 10 maart 2019

Zo 9 maart 2019 WAT IS ER TOCH AAN DE HAND IN DE WERELD EN ZITTEN ER VERANDERINGEN AAN TE KOMEN?

 Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, lucht, buiten en water

Zaterdag 9 maart 2019
WAT IS ER TOCH AAN DE HAND IN DE WERELD EN ZITTEN ER VERANDERINGEN AAN TE KOMEN?
Steeds meer mensen voelen een soort energie en lichamelijke veranderingen die ze nog nooit hebben ervaren. Onverklaarbare huilbuien, agressiviteit, boosheid, eenzaamheid, lichamelijke toestanden en steeds meer toenemende gevoelens van zachtheid en liefde zijn toch wel thema's die in toenemende mate aandacht vragen. Meer en meer mensen beginnen ook te twijfelen aan wat ze aan het doen zijn.


Kijken we naar de:
* Politiek
* Onderwijs
* Agrarische sector
* Financiële stelsel
* Voedselsector
* Gezondheidszorg
* Zakenwereld
* Industrieën
* Scheepvaart
* Oceanen
* Zeeën
* Luchtvaart
* Telecombedrijven
* Wapenindustrie
* Energiesector
* farmaceutisch industrie
* E.z.v., e.z.v. e.z.v.

Klopt er eigenlijk nog wel iets?
We beginnen door het toenemend bewustzijn steeds meer door te krijgen, dat alles krom, scheef, totaal verrot en aan verschrikkelijke leugens aan elkaar vasthangt.

Zit er perfectie in dit zichtbaar maken?
Het macro zichtbaar maken, van wat eerst allemaal verborgen was, draagt ook een gouden perfectie met zich mee. De schreeuw om verandering wordt namelijk iedere dag groter.

Natuurlijk kun je deze enorme puinhoop niet oplossen met dezelfde mensen die bewust/onbewust deze chaos allemaal hebben veroorzaakt. Er is dus een enorme onomkeerbare transformatie nodig, waarbij als eerste alle misbruik, onderdrukking, leugens en de totaal verrotte gang van zaken moet worden aangepakt of verwijderd.

Als dit ooit werkelijk zal gebeuren, zullen er dan natuurlijk extreem veel heilige huisjes omvallen. Alles hangt namelijk met onvoorstelbare leugens aan elkaar vast.

Iedereen wenst verandering.
Stel dat er ooit zo'n enorme verandering staat aan te komen en dan heb ik het niet over de Nieuwe wereldorde oplossing, gegarandeerd zal dan 98% van de mensheid roepen:” Onze vrije wil wordt geschonden, we willen onze oude vertrouwde leugens en verrotte gang van zaken weer terug hebben. Het voelde zo vertrouwd en veilig aan ?????????”

Intuïtief vanuit het hart voelen.
Momenteel voelen steeds meer mensen dat er iets onvoorstelbaar groots staat aan te komen, waarbij Liefde, Gelijkwaardigheid, Eerherstel, Harmonie en de totale Universele balans 'Voorgoed' zal worden hersteld.

Dit zijn gevoelens die van binnenuit het ware hart komen, dus geen hersenspinsels. Zijn deze mensen allemaal naïef, dom of dagdromers?

Wanneer en door wie?
Het wanneer, hoe, waarom en door wie is aan degene die zich daarin willen openstellen en verdiepen.
Waar is deze kennis te vinden?
Om te beginnen is het belangrijk je open te gaan stellen met je kosmische hart en het niet te willen beredeneren vanuit je mind. Je kosmische hart is namelijk de poortwachter van je ziel en de houder van groot inzicht en universele kennis.

Gezweef en spirituele onzin?
Natuurlijk zal deze publicatie weer voor de nodige hoon en spot zorgen. Toch is er ook iets anders in de wereld dan alleen maar de mind en de totaal vergiftige kennis, die deze mogelijke aankomende veranderingen de mensheid niet tot inzicht kunnen brengen.

Iets om over na te denken!
Waarom werden er het afgelopen jaar meerdere zonne-observatoriums wereldwijd tijdelijk afgesloten?

Meerdere videobeelden over dit onderwerp zijn in Stroomnieuws terug te vinden.
Op naar het paradijs.

PS: Sorry voor mijn dagdroommijmeringen.
Vriendelijke groet.
Matthijs vd Stroom.