zaterdag 23 maart 2019

LANGZAAM MOGEN ONTWAKEN ~ MIEKE VULINK

 Afbeelding kan het volgende bevatten: plant en buiten

LANGZAAM MOGEN ONTWAKEN
Aan iedereen die zich innerlijk nog zo heen en weer geslingerd voelt: Onze reis gaat nog steeds op en neer tussen donker en licht! Het is alsof er een nieuwe beschermlaag om ons heen gesponnen wordt. Juist door de Hoeder in onszelf te versterken kunnen de nieuwe, hogere frequenties ongestoord indalen, en kan hun puurheid ook de meest verdichte en vertroebelde delen bereiken.


Onze duale gedachten, die het magnetisch veld mee-bepalen en daarmee dus ook beïnvloeden wat we aantrekken in ons leven, krijgen we steeds sneller terug gespiegeld. Zij willen doorzien worden, zodat we ze zelf kunnen vervangen door Eenheids-affirmaties. Onze reikwijdte wordt innerlijk dus nóg groter gemaakt, en daarmee ook onze verbinding met hogere dimensies.

Steeds als we meer licht hebben kunnen toelaten in zullen we daarna weer dieper in onszelf kunnen afdalen. We komen in de oudste, donkerste delen zodat ook daar eindelijk liefde in gebracht kan worden. 


Het allerbelangrijkste is misschien wel dat we gaan beseffen dat alles wat we mee hebben gemaakt ook onze eigen uitnodiging was, om bij deze geschonden zelfdelen en leven- & dood-thema's gebracht te worden waar we in dit leven aan wilden werken. 


Het zijn afgescheiden delen van de persoonlijkheid die zich nog in de steek gelaten voelen, denken dat ze niet gezien en niet geliefd zijn. Ze dragen afscheidingswonden die in meerdere levens aangeraakt zijn, heel diepgaande thema's zoals zelf ontheiligd zijn en anderen hebben ontheiligd; zelf ontwaardigd zijn en anderen hebben ontwaardigd, bespot, gemarteld en nog erger vanwege de trouw of juist ontrouw aan onze goddelijke wijsheid, geen basisveiligheid gehad etc.

Na vele duizenden jaren in de dualiteit op Aarde te hebben geleefd is het niet zo verwonderlijk dat we in verhouding 'maar' een paar tientallen jaren nodig hebben om onszelf van alle overleef-imprints te bevrijden. We zijn er mee doordrenkt. In de diepte van onze psyche leven nog steeds vragen zoals "Red ik het in dit leven wel?" en "Wat moet ik doen zodat het nu wel goed blijft gaan?"

Als je voldoende zelfinzicht hebt ga je inzien dat die vragen je terugvoeren naar de afscheiding. Het is niet waar dat jouw persoonlijkheid alles moet regelen; dan zou je steeds vanuit dualiteit blijven creëren. Waar je nu voor gekomen bent is die overgave aan jouw hogere, non-duale delen die alleen maar vanuit de Bronverbinding willen leven en scheppen. Tijdens dat proces van overgave zullen er heel wat stoorzenders en ongelovige Thomassen rondom jouw Bronverbinding ontmaskerd worden.
Heb maar vertrouwen! Hoe meer we ons overgeven aan het proces, en durven te zien dat dit is waarvoor we gekomen zijn, des te 'rechtstreekser' de weg zal zijn uit al deze dualiteits-issues die ons zo up en down doen gaan. Ondertussen groeien onze goddelijke wortels diep in onszelf en diep in de aarde.

Daar gaat nog zó veel moois uit tevoorschijn komen!!

LIEFS
MV