zaterdag 30 maart 2019

Vrijdag 29 maart 2019 ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, nacht, wolk, schemering, oceaan, buiten, water en natuur

Vrijdag 29 maart 2019
ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL

Wederom een overdonderende stijging en instroom van fotonen energie met uitschieters in de SR van ruim 60Hz!!

Uiteraard is dit weer sterk voelbaar onder velen en immens vermoeiend. Het geeft een zwaar drukgevoel op het skelet, daardoor last vd spieren en aanhechtingsbanden, alsof we eerst stevig ineen gedrukt worden en daarna uit elkaar getrokken/gerafeld worden om in 100000000000000 stukjes uiteen te vallen.

Bovendien veel geomagnetische onrust oiv zonnewinden die de aardmagnetische velden beïnvloeden waardoor goed aarden en je balans houden moeizaam gaat.

KORT GEZEGD: HET IS WEER HEFTIG IN EN RONDOM ONS!


Het is een feit dat de energie zich continue blijft verhogen en vraagt van ons om overgave en aanpassing wat zoveel betekent als vertragen ipv haasten, versnellen, drukdrukdruk.
Door vertragen wordt je vanzelf bewuster en dat is waar het hier allemaal om draait; BEWUSTZIJN= LETTERLIJK WAKKER GESCHUD WORDEN! Onze hersenhelften keren om, de linkerhelft komt onderaan =lineair en de rechter komt bovenaan te zitten. We leefden in 3D vanuit onze lineaire logische linkerhelft=bovenlichaam en bij een poolomkering komt deze helft onderaan = onderlichaam = aarden = uitlijnen langs de wervelkolom=botten en spieren. Onze rechterhersenhelft komt hierdoor bovenaan = bovenlichaam = gevoelens = huid = gedachtenvormen = circulatie = circulair te zitten.

Zelf merk ik dat ik me lichter ga voelen en tegelijk dieper de aarde in zak wat een gevoel van zwaarte oftewel zwaartekracht geeft. Ook komt de lymfestroom goed op gang mn van de linker-lichaamshelft incl. beiden benen en voeten. Geeft wel verkrampingen vd voetzolen en benen.

Heel traag lopen anders ga ik de mist in en raak in de stress en onrust gevoelens maken zich dan van mij meester. Traag lopen om zo in balans te blijven alsof ik stapje voor stapje over een evenwichtsbalk loop om er niet van af te vallen. Ondertussen rennen de mensen mij letterlijk voorbij! Mooie metafoor.

De linkerborstchakra maakt overuren=mammae-lymfe verbonden met de milt en de moeder aarde stroom, veel opgeslagen en gestagneerde oude lymfe komt nu vrij, het moest je hart beschermen [angst rond je hart, niet in je hart]maar sloeg je hartchakra ook dicht.

Langzaam aan komt er beweging en word je steeds gevoeliger incl. je intuitie!
De geactiveerde thymus chakra gaat open en dicht, dit kun je voelen als een pijnlijke bobbel net onder je linker-sleutelbeen, drukgevoelens op de borst/borstbeen, gevoelige hals-borststreek. Nu gaat hij geactiveerd = doorbloedt worden en word jij je bewuster van de oorzaak van de angst en de daaruit gegroeide overtuigingen over jezelf.

Als je thymus open gaat word je vaak automatisch naar de kleur turquoise getrokken. De thymus communiceert naar ons hart en verschrompelde rond onze 12e jaar, nu activeert en groeit hij weer incl. dus ook de opgezogen energie van voor je 12e levensjaar en de overtuigingen die je toen over jezelf en de wereld om je heen aannam als waarheid. Let maar eens op je zelfbeeld en wat je ego tegen je zegt als je in de spiegel kijkt.

Dit is het proces van bewustwording en alles wordt nu losgetrild en in stroming gebracht. Eerst als een loodzware modderstroom waar je zo langzamerhand spuug -en spuugzat van bent, maar het is ook een teken dat de stroom die eerst vastgelopen was op gang in je is gekomen en uiteindelijk wordt het brakke water zuiver water!

Emotionele opruiming van vele levens en generaties is nu in gang gezet oiv van dit hoogfrequente licht die zich rond ons fysiek lichaam met de dag meer en meer opbouwt [fotonenergie\ en alles lostrekt en lostrilt als een soort drilboor wat niet resoneert met liefde en licht in eerste plaats voor onszelf, want pas als we onszelf gezuiverd hebben en vervuld met onvoorwaardelijke zelfliefde dan pas stroomt het uit de bron gelegen in je heiligbeen, de lege ruimte die opgevuld mag worden met deze zuiverende en helende kristallijnen energie.

Pas dan ben je in staat om anderen te dienen met dit helende energie!

Alles werkt op basis van trilling. De mens bestaat voor 80% uit water en de rest is massa op basis van lichaamscellen. Door het hoge vochtgehalte in ons lichaam en de lichaamscellen is de overdracht van resonantie mogelijk. Het immers bekend dat water de informatie kan opslaan en door kan geven.

De lichaamscellen bezitten een plus - en min kant en wanneer er een ophoping plaats vindt van teveel plus - of min cellen, dan ontstaat er pijn door een blokkade, die door het samenkleven van de cellen is ontstaan als een soort slijmlaagje die de natuurlijke doorstroming blokkeert en tot ziekte kan leiden.

De instromende fotonen energie doet nu alles wat uit balans is weer in balans komen, vandaar de grote schoonmaak/detox die we massaal nu doormaken!

Voor verlichtende hulp raad ik aan om de dagelijkse blogs van Martha Krul te volgen! Zij geeft prachtige en verlichtende aanwijzingen!

Marjolein Ingrid Soulpursang