zaterdag 16 maart 2019

Zaterdag 16 maart 2019 KOSMOS ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang


 Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, buiten en natuur

Zaterdag 16 maart 2019
KOSMOS ASCENSIE VS DESCENSIE JOURNAAL

Gigantische stijgingen!
Een zeer sterke energetisch weekend staat ons te wachten gezien de metingen!
Onze blueprint is te lezen als braille en voorzien van dit immense licht. De braille laat ons de pijndrukpunten voelen van onze blueprint, daar waar we gingen overleven ipv leven. Het legt nu onze pijnen bloot en met iedere laag voelen we meer en meer de immense pijn. De energie raast door onze blueprint heen als een razende storm, heen en weer over de pijnpunten.


Weer een laag en nog weer een laag, heen en weer . We worden schoongespoeld. Onze blueprint is de 1 dimensie oftewel opgebouwd uit de mineralenrijk! Op de puinhopen van onze nu ingestorte ego-bouwwerken bouwen we een nieuw leven op. Dit is collectief gaande en legt vooral de voorlopers nu letterlijk plat= plattegrond van je blueprint=1 dimensionaal oftewel het mineralenrijk= ionen. Onze hartslag is afhankelijk van deze ionen[natrium, kalium=cel depolarisatie en polarisatie oftewel + en - ionen].

Vannacht lag ik letterlijk voor LIJK, zo doods , zo koud, zo eenzaam, zo verloren, zo machteloos te wachten tot ik eindelijk dan maar dood ging. Volledig in de war, mijn gedachten vlogen alle kanten op, al mijn fouten, tekortkomingen etc kwamen voorbij. Huilen kon niet eens, ik was voor dood, bevroren als de mannen op Nova Zembla die dood vroren tijdens hun barre tocht
.
We worden letterlijk platgelegd, eenzaam en alleen te wachten tot de dood ons komt bevrijden want zo voelt deze barre doortocht door de ijstijd!
Het is de dood van het ego, collectief gaande! Op de puinhopen van ons verleden herrijzen we met een transparant lichaam uit de as! We bouwen en zaaien een nieuw land met de mooiste fauna en flora ever. Fragile we are en toch zo sterk!

We lopen voorop en liggen plat zodat onze software=hartware opgestart wordt en onze hardware een dienaar is van de software. Van hardware naar hartware.
We worden verbonden met de kosmische hartslag en die beïnvloedt alle levensvormen. Er is veel onrust in de Schumann resonantie dit geeft hartritmestoornissen!

De kosmische druk is immens!!!! Tel daarbij op de sterke voelbare Schumanpieken ; zelfs mijn huisdier zit te shaken en beven, te trillen en te rillen! Onze nervengeist staat onder hoogspanning bij deze immens hoge stijgingen.

We worden volledig in ons licht gezet, fysiek is dat zwaar want wat komen we veel tegen vanuit onderdrukking van onze ware zelf. Alles maar dan ook alles wordt uit onze cellen geduwd en geperst waarbij vele herinneringen en ervaringen van vele levens naar boven gehaald worden in ons bewustzijn. Deze lagen komen over je heen als een oude zware donkere jas=schaduwenergie= afvalstoffen in je bloedsysteem.

Je bloed en de lymfe voeren deze afval af via de organen als lever, huid, longen, darmen en nieren. Schrik niet van je depressieve gedachtenstroom en je gevoel van doodgaan= pure detox en afvoer van de afvalstroom.
En aangezien de stijgingen zo enorm snel gaan is er veel op te ruimen in ons fysiek lichaam. Door overgave, rust, stilte, slapen, lichte voeding, frisse lucht en matige beweging krijgt je lichaam ook de kans op te ruimen. Schiet je in je hoofd dan worden de klachten erger en ervaar je angst en paniek=dualistisch ego van denken-doen. Ons hoofd bevat de oude programmeringen die nu niet langer meer werken en uit ons geheugen worden verwijdert oiv de snel draaiende vortex van kosmisch licht!

Alsof een aardbeving je hele huis opeens doet instorten en jij wezenloos bovenop de puin voor je uit zit te staren, in een soort van shock toestand. Bovenop deze puin=mineralenrijk bouwen we een nieuw bestaan op, een bestaan in harmonie, in balans. We worden eerst flink uit balans gehaald door de instromende energie en hebben weer een nieuwe balans te vinden.

Fysieke symptomen; rillen, trillen, shaken, beven; dizzy, hoofdpijn, snotterig, slijmerig, pijnlijke linkerkant van je borstkas= de grote lymfebuis die verstopt heeft gezeten en nu in beweging komt=drukgevoel borst, snel misselijk, woede en verdriet ,spijsverteringsklachten, darmklachten, pijnlijke onderrug/onderbuik, schouder/nekklachten, stijf en stram gevoel, spierpijnen,
geheugenstoornissen, veel plassen, geen eetlust, grieperig, wazig zien, hartritmestoornissen, ons hart reageert en klopt in het ritme van moeder aarde, maar door de vele pieken in de schumann energie raakt zelfs ons hart bijna in fibrillatie mn vd boezems en slaat soms te vroeg=hart overslaan.

Enorm opgeblazen gevoel=darmgassen die je een opgeblazen ego geven! Groot dreigend, dwingend en je bang makend! Puur dus gassen, het letterlijk laten gaan van de vele winden die nu om je oren waaien en waarin je het gevoel hebt dat je maar met alle winden mee moet waaien. In je darmlussen liggen vele toxinen die vrijkomen vol met virussen, en de ongezonde en schadelijke bacteriën die losgelaten worden= forse methaangassen uitstoot. Dit veroorzaakt een opgeblazen gevoel!

Marjolein Ingrid Soulpursang