dinsdag 19 maart 2019

Energie channeling ~ Brenda Hoffman ( nederlandse versie)

 Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, lucht, buiten, water en natuur

Geliefden,
Hallo, voor diegenen die zich opgefrist en nieuw voelen. Natuurlijk zullen velen van jullie antwoorden dat je je niet anders voelt. En dat geldt misschien ook al hebben de meeste mensen die dit bericht lezen enorme interne veranderingen ondergaan.

Uw persoonlijke erkenning hiervan is dat u het goede of de zon in uw leven ziet, ondanks aanwijzingen van het tegendeel van de media en degenen met wie u omgaat.


Misschien lijken uw interacties hetzelfde, behalve dat u zich ongemakkelijk voelt wanneer anderen negatieve gedachten of acties doorgeven. Luisteren naar hen laat zien hoe vreselijk het leven is of het gebruik van negatieve termen is vergelijkbaar geworden met het horen van vingernagels op een schoolbord. Iets wat je niet noodzakelijkerwijs hebt meegemaakt vóór de afgelopen weken van energieën en verschuivingen.

Het is niet dat je niet bereid bent om negativiteit te accepteren, maar in plaats daarvan dat je niet langer in die gedachten verstrikt wilt raken. Vergelijkbaar met wat je voelde toen je tiener de duizendste keer pruilde over wat hij of zij niet kon doen. Wenste je niet het huis uit te rennen dat schreeuwde of tape op de mond van die tiener legde, ook al hield je van hen?

Dus het is nu voor jou. Je bent een deel van alles wat van de aarde en de Universa is, maar je wilt niet langer in angst en naleving jagen, alleen omdat anderen dat doen. Je bent je eigen persoon geworden. Iemand die niemand antwoordt, maar iemand die op de hoogte is van alles.

Een compleet andere houding dan je ooit van de aarde hebt meegemaakt. Want je bent getraind om eerst aan jezelf te denken en anderen als een bijzaak. Een indicatie hiervan is de voortdurende 3D-tegenopleiding die degenen classificeert die anderen voor zichzelf dienen als helden of uniek.
Je ontdekt dat je anderen niet kunt dienen tenzij je van jezelf houdt. Niet in de "Ik ben beter" of "Iedereen is op weg om mij te worden, dus ik moet mezelf beschermen" modi die de aarde-normen zijn geweest voor eonen. Maar in plaats daarvan: "Omdat ik mezelf liefheb zoals ik ben, heb ik de energie en moet ik ervaren dat we één zijn."

Vóór deze overgang was je zelfbeveiligingsmodus dat iedereen een vijand is tenzij het tegendeel wordt bewezen. Je nieuwe manier van werken is dat iedereen een deel van je is ondanks verschillen van mening of actie. Geloofsovertuigingen en emoties die niet mogelijk zijn totdat je van jezelf houdt.

Velen van jullie gaan ertegen dat je niet de acceptatie van anderen voelt. Maak je geen zorgen, dat zal je wel. Je bent nu "de wateren aan het testen" door diegenen van je binnenste cirkel te accepteren met verschillende meningen of acties.

Misschien heeft iemand in je binnencirkel een heel andere kijk dan jij op religie, politiek, zelfhulp, opvoeding van kinderen of geld. Ook al ben je het niet eens met al hun overtuigingen, je houdt van hen. Dat is waar we het over hebben.

Je ziet het leven niet langer als zwart en wit, goed of fout. In plaats daarvan bekijk je het grotere beeld van wat anderen in hun hart vasthouden. Dagelijks een weergave die ondanks uw disclaimers van het tegendeel toeneemt.

Voor een keer dat je volledig accepteert dat je de controle over je leven hebt, hoef je jezelf niet van anderen te verdelen. Het is pas als je bang bent dat anderen je gedachten kunnen bederven of de massa beheersen, dat je diegenen anders dan jij moet belasteren.

Als je echt van jezelf houdt, hoef je jezelf niet te scheiden van iemand die bang is dat zijn kracht of ideeën de jouwe zullen overtreffen. Dat is wat de oorspronkelijke 3D-angst creëerde. Je hebt je ware kracht verborgen om 3D-aarde te zijn. Terwijl je dat levenslang deed, was je vergeten dat je de controle had over je leven in plaats van ergens een marionettenmeester.

Sommigen van jullie zullen antwoorden dat, ook al heb je de controle over je leven, de meeste aardbewoners blijven dansen op een poppenspeler die niet liefhebbend of eervol is. Ach, die gedachten vertellen je dat je nog niet echt van jezelf houdt.

Want als je dat deed, zou dat geen zorg zijn, want je zou weten dat alles in de tijd zal veranderen. Net zoals je ongetwijfeld wist dat je zoon of dochter kinderachtig speelgoed zou ontgroeien.
Je huidige angst is dat je nieuw bent, maar dat geldt niet voor de meesten. Wat betekent dat de angsten van de aarde voor vandaag voor altijd zullen voortduren. Dat, hoewel je wijs en liefhebbend bent, er niet genoeg zijn zoals jij om de aarde van angst naar liefde te verplaatsen. We herinneren je eraan dat elke 3D-generatie hetzelfde dacht te hebben over de volgende generatie, want nadat ze hadden gekeken hoe ze kinderachtige games speelden, hadden ze moeite zich de jongeren voor te stellen die verder gingen dan kinderachtigheid. Zo is het nu.

Je beeld van jou is dagelijks liefdevoller. Je weet dat je rijpt tot 5D en verder in gedachten en acties. Maar je vertrouwt er nog niet op dat diegenen die volgen hun overgang serieus nemen of zelfs in staat zijn om over te stappen.

Wees maar niet bang. Denk aan deze overgang als een vuurtoren die tot leven komt - langzaam in je gedachten - en snel in de onze. Je hebt je vuurtorenbaken maanden of jaren geleden veranderd, waardoor delen van het water werden verlicht TOTDAT de actie werd opgevoerd om grotere delen water voor langere tijd op te nemen.

Zodra een sectie volledig verlicht is, is er geen noodzaak om een ​​buitenbaken te hebben, want het wordt een vuurtoren op zichzelf. Dus het gebeurt nu op aarde. In plaats van één vuurtoren, verspreiden miljoenen vuurtorens steeds meer licht.

U bent dus niet langer verantwoordelijk voor het aansteken van de aarde. Je hebt die fase enige tijd geleden voltooid, ook al was het moeilijk voor je om te accepteren dat dit waar is. Alsof je van de middelbare school afstudeerde en weigerde te erkennen dat je niet langer een student op de middelbare school was.

Je bent niet langer verantwoordelijk voor het verlichten van de wereld. Die verantwoordelijkheid is overgenomen door degenen die volgen.

Je enige verantwoordelijkheid is om van jezelf te houden - een actie die je de afgelopen weken hebt versneld. Dus het is dat degenen die anders zijn dan jij steeds minder bedreigend en beminnelijker worden - zo niet vandaag, dan morgen.

Zo zal het zijn. Amen.