zondag 24 maart 2019

Zondag 24 maart 2019 BREAKING NEWS: OPNIEUW EEN EXTREME FREQUENTIESTIJGING ZO SNEL EN ZO HEFTIG WAS HET NOG NOOIT EERDER! HIJ IS ZELFS NOG IETS STERKER DAN GISTEREN! Ascensie vs Descensie Journaal / Marjolein Ingrid Soulpursang

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Zondag 24 maart 2019
BREAKING NEWS: OPNIEUW EEN EXTREME FREQUENTIESTIJGING ZO SNEL EN ZO HEFTIG WAS HET NOG NOOIT EERDER! HIJ IS ZELFS NOG IETS STERKER DAN GISTEREN!
Ascensie vs Descensie Journaal

Bovendien pieken van 83HZ rond 07.00 uur vanmorgen.
Een heftig weekend met zeer sterke en krachtige blue-light stormen die ons zuiveren!
Ik herhaal mijn blog van gisteren 23/3 hieronder nog eens, sluit prima aan op vandaag!


KLACHTEN DIE KUNNEN ONTSTAAN DOOR DE VERANDERENDE ENERGIEËN:
Hoofdpijn, lichaamspijn, zenuwachtigheid, piepende en ploppende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, misselijk, dizzy, onvast en zweverig gevoel, spierpijn, diarree, immense pijnen wervelkolom/bekken uitslag, jeuk, vies vettig smeerfilmlaagje over gezicht,tandpijn, depressies, boosheid, extreme angst, huilbuien, koorts en griep.

Deze opbouwende tsunami golven van lichtfrequenties bereiken ons etherisch lichaam die ons fysiek lichaam van levensenergie [orgon, prana, chi] voorziet via chakra 1. Chakra 1 kun je beschouwen als je aardse thuis. We zuigen het op als een spons[baarmoeder/milt] en verdelen het via ons zenuwstelsel[chakra3 ] over ons hele lichaam en geven het overtollige weer af via deze wegen of kanalen af aan de kosmos waar de energie weer getransformeerd wordt.

Aangezien deze energie zeer hoogfrequent is boort het ahw diep door tot in de celkern en alles wat daar opgeslagen ligt aan geheugen van vele levens en generaties, wordt eruit getrild door deze hoge frequenties. Het losgetrilde geheugen komt in het bioplasma terecht om afgevoerd te worden uit ons systeem.

Tijdens het lostrillen ervaar je dan ook hevig trillen, beven of extreme kou aanvallen. Bovendien kun je dan ook in je dagelijkse omgeving gelijksoortige vibraties van anderen tegenkomen.
De oude vorm die jij aan het loslaten bent in je systeem trek je dan ahw tijdelijk in de buitenwereld aan.

Dan zie je ook hoe ver je al bent en het oude afstoot zonder oordeel anders oordeel je nl over jezelf toen jij nog niet bewuster was.

In ons chakrasysteem liggen entiteiten opgeslagen die door dit indringende licht geactiveerd worden en onderhuids patronen, vormen en figuren worden die gevuld zijn met negatieve en gestagneerde energie= vervuilde negatieve energie oftewel lymfe.

Ze komen uitvergroot in je energiesysteem en nemen de vorm aan zodat je het herkent, en ook durft te erkennen in jezelf en zuivert met liefde en licht! Alles komt aan het licht en alles mag er zijn zonder oordeel. Zo sta je het licht toe in jezelf , het spoelt je systeem schoon en door je aan te passen aan dit immense en nooit eerder voorgekomen proces van evolutie, worden wij letterlijk NIEUW!

Geeft uiteraard veel storingen in ons lichaam die wennen moet aan deze enorme lichtinfusies die via onze kruin als een 12 baans- rijweg over ons lichaam zich uitspreidt en informatie geeft vanuit de hogere dimensies. Dit betekent ook dat we veel troep opruimen wat de nodige klachten en storingen in ons fysiek lichaam geven.

We knippen ahw de navelstreng met onze oude ik-vorm/figuur/model door en alle oude zelven komen vrij in je bewustzijn, hierdoor trek je tijdelijk de oude-zelven in je omgeving aan door de tijdelijke lage vibratie en je zult merken dat je je niet meer verbonden voelt of dat de contacten geforceerd en ongemakkelijk worden, je kunt zelf ziek worden na contact met deze personen.


Marjolein Ingrid Soulpursang