dinsdag 19 maart 2019

Dinsdag 19 maart 2019 EEN EXTREME STIJGING BEREIKT ONS VANDAAG! Ascensie vs Descensie Journaal - Marjolein Ingrid Soulpursang

 Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Dinsdag 19 maart 2019
EEN EXTREME STIJGING BEREIKT ONS VANDAAG!
Ascensie vs Descensie Journaal

We worden naar de buitenkant van ons fysieke lichaam geduwd via de binnenkant van ons lichaam zodat wat er binnen in ons is ook buitenom als een 2e huid rondom komt te liggen als een soort van ragfijn cocon=etherisch lichaam.

Wat hebben we ons zelf gemist, onze andere helft! Alles wordt letterlijk zichtbaar! De overgave van ons ego=denken [chakra 1 =vechten, vluchten, strijden, bijnieren, stress} aan chakra 2; het voelen; het heilige alles omvattende en liefdevolle koesterende zachtheid van het vrouwelijke= genezende energie].


Via de huid komt het hoogfrequente licht binnen, de poriën zuigen dit licht op als een spons. Het licht doorboort de cellen en duwt de dode energie eruit, wat zich dan als een schaduw aan je laat zien= oude jij. Je kunt dit voelen als je opeens een vies plakkerig filmlaagje over met name, je gezicht voelt of plakkerig vies vettig haar. Licht erin, troep eruit=voelbaar aan je huid, haren, wazige en gevoelige ogen.

Macht en onmacht zijn de energieën die in dit immense licht gezien en gezuiverd worden. Ze komen vrij uit ons celgeheugen.
Als een soort van speldenprikken drukken ze in je huid en maken de onbewuste patronen bewust van al die situaties van het ego waarin macht en onmacht speelden.

De invloed van de planeet Cheiron is hierin groot; het legt de pijn van de gewonde healer bloot om gezien en verlicht te worden! De baarmoeder wordt gezuiverd, de heilige plek van al het leven en levens!

Geeft intense ascensie symptomen o.i.v de druk van de lichtgolven op en in ons lichaam met name van het zenuwstelsel.

Snel overprikkeld en geprikkeld zijn! We krijgen een enorme vloed aan elektriciteit door ons lichaam heen te verwerken en dus ook te ontladen!!!

Rust, aarden, en overgave; alles wordt NIEUW en SCHOONGESPOELD;

Welkom in de nieuw tijd!

Marjolein Ingrid Soulpursang