dinsdag 19 maart 2019

Maandag 18 maart 2019 Ascensie vs Descensie Journaal - Marjolein Ingrid Soulpursang

 Afbeelding kan het volgende bevatten: staande mensen, nacht en tekst

Maandag 18 maart 2019
Ascensie vs Descensie Journaal

Enorme energie-instroom , geomagnetische stormen die ons zenuwstelsel flink raken en pieken van 28Hz vandaag, bovendien is de volle maan en de lente equinox sterk voelbaar op 21/3 en heel " toevallig" vallen ze samen op dezelfde dag/datum!

Flinke opschudding, we worden binnenste buiten gekeerd , door elkaar geschud en in een energetische wasmachine rondgedraaid en rond gespoeld tot onze wezenster zichtbaar wordt nadat alle aangeplakte troep eruit gespoeld is.


DENK GOED OM JE ENERGIEHUISHOUDING!
WE MAKEN DE NAVELSTRENGKOORD MET ONZE OUDE IK LOS!
KLACHTEN DIE KUNNEN ONTSTAAN DOOR DE VERANDERENDE ENERGIEËN:

Hoofdpijn, moe, lichaamspijn, malaise, piepende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, benauwdheid, strakke bandgevoel, opgeblazenheid, spierpijn, uitslag, slijm, jeuk en een dunner wordende en dus gevoeliger huid=transparantie en opname fotonenergie, depressies, doodsheid alsof je gaat sterven[dood van het ego] boosheid, rillen en trillen, angst, huilbuien, koorts en griep.

De opbouwende tsunami golven van lichtfrequenties bereiken ons via de huid, ogen en kruin, we slurpen het op als een spons en verdelen het via ons zenuwstelsel[chakra3 ] over ons hele lichaam en geven het overtollige weer af via deze wegen of kanalen af aan de kosmos waar de energie weer getransformeerd wordt.

Het is heerlijk baden in dit licht zoals dieren dat ook zo graag doen, maar dat licht boort ook diep door tot in de celkern en hier liggen opgeslagen herinneringen, ervaringen uit de 3e Dimensie.
Nu we massaal ontwaken komen de 3D geheugenkaarten vrij en worden gedownloaded in ons bewustzijn. Het is niet alleen van ons eigen leven van voor het ontwaken, maar van vele [voor]ouderlijke lijnen en generaties.

Wij mogen schoon schip maken en karma inlossen via ons systeem. Daarvoor zijn we hier op aarde gekomen! Denk aan onderwerping, controle, boetedoening voor zonden, schuld, schaamte, angsten tot aan paniek. Deze laagfrequente energie [dode energie] leidde tot ziekten oiv denkpatronen en overtuigingen van generatie op generatie doorgegeven, die we nu mogen transformeren omdat we er toe in staat zijn waartoe onze [voor]ouders niet in staat waren.

Op dagen met veel bewolking voelt het zwaarder aan tenzij we ons afstemmen op de centrale zon die er altijd is! Een bol van licht die altijd schijnt en ons van levensenergie voorziet. Stem je af op het centrale punt tussen je wenkbrauwen voel de centrale bol van licht en voel het je hele centrale kanaal of zuil vullen met zuiver licht in verschillende hoge en pastelkleurige frequenties! Uiteraard maakt dit zuiverende levenslicht[=verbonden aan ons liquorsysteem=vloeibaar licht] ook vele gestagneerde energieën in ons vrij die uit 3D ervaringen van macht en onmacht, paniek, angst en oud zeer.

In ons chakrasysteem liggen entiteiten opgeslagen die door dit indringende licht geactiveerd worden en onderhuids patronen, vormen en figuren worden die gevuld zijn met negatieve en gestagneerde energie= vervuilde negatieve energie oftewel lymfe. Alsof je door een vuil raam kijkt, letterlijk de vuile pijnlijke en gekwetste gezichten zien/ervaren/voelen van deze personages.[archetypen]

Ze komen uitvergroot in je energiesysteem en nemen de vorm aan zodat je het herkent, en ook durft te erkennen in jezelf en zuivert met liefde en licht! Alles komt aan het licht en alles mag er zijn zonder veroordeling. Zo sta je het licht toe in jezelf , het spoelt je systeem schoon en door je aan te passen aan dit immense en nooit eerder voorgekomen proces van evolutie, worden wij letterlijk NIEUW!

Geeft uiteraard veel storingen in ons lichaam die wennen moet aan deze enorme licht
infusies die via onze kruin als een 12 baans- rijweg over ons lichaam zich uitspreidt en informatie geeft vanuit de hogere dimensies. Dit betekent ook dat we veel troep opruimen wat de nodige klachten en storingen in ons fysiek lichaam geven.

We knippen a.h.w de navelstreng met onze oude ik-vorm/figuur/model door en alle oude zelven komen vrij in je bewustzijn, hierdoor trek je tijdelijk de oude-zelven in je omgeving aan door de tijdelijke lage vibratie en je zult merken dat je je niet meer verbonden voelt of dat de contacten geforceerd en ongemakkelijk worden, je kunt zelf ziek worden na contact met deze personen.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet (opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen) o.i.v de enorme hoge lichtfrequenties die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd  voelen, ego in paniek die wil alles bij het oude vertrouwde houden,hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oké want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn o.i.v opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!

Kopiëren mag, graag zelfs! Met of zonder bronvermelding; alles is oke!

Vanwege mijn eigen ascensie beantwoord ik geen pb of chatberichten!

Marjolein Ingrid Soulpursang