dinsdag 7 maart 2023

Saturnus in Vissen, 7/8 maart 2023 – De opkomst van een nieuw tijdperk ~ Natalia Alba


Saturnus in Vissen, 7/8 maart 2023 – De opkomst van een nieuw tijdperk

Geliefden,
We bevinden ons op een cruciaal moment in onze planetaire transitie. Zoals je weet is maart de belangrijkste maand van het jaar.

Het is in deze tijd dat we letterlijk een Nieuw Tijdperk binnenstappen, waarin het bewijs van ons innerlijke werk en alles wat we tot nu toe hebben bereikt, naar voren zal komen. In deze maand hebben we zeven conjuncties, als representatie van alle vele afstemmingen binnen en buiten onze Melkweg, die plaatsvinden om ons te helpen bij onze transitie. We zijn zojuist getuige geweest van de eerste van deze conjunctie, Venus en Jupiter, samen met Mercurius conjunct Saturnus, en vele andere belangrijke gebeurtenissen die ons zullen helpen verder uit te breiden naar onze nieuwe harmonische tijdlijn.

Echter, in deze overgangstijd, waarin velen hun soevereiniteit beginnen terug te winnen en in hun unieke missie stappen, zijn de belangrijkste planetaire gebeurtenissen Pluto die Waterman binnengaat en Saturnus die op 7/8 maart naar Vissen gaat. Gebeurtenissen die de opkomst markeren van een Nieuw Tijdperk, een waarin velen ontwaken, zich herinneren en beginnen te handelen als vrije, soevereine wezens, die volledig de leiding hebben over zichzelf en hun levenservaring.
Saturnus in Vissen is inderdaad de belangrijkste gebeurtenis van 2023. Een uitlijning die ons uitnodigt om de verantwoordelijkheid voor onze evolutionaire reis onder de knie te krijgen, zodat we vooruit kunnen gaan zonder dezelfde oude situaties te herhalen. Op persoonlijk niveau zal Saturnus ons ook helpen om al onze persoonlijke vermogens en spirituele inzichten tot uitdrukking te brengen, waardoor alles steviger, tastbaarder en duurzamer wordt.
Saturnus in Vissen zal ons beïnvloeden tot 14 februari 2026, en dat valt samen met een Maan in Maagd op 7 maart. Een maan die driehoekig Uranus is, wat het begin van deze Grote Verschuiving zal inluiden, en vierkant Mars, wat nog meer kracht geeft aan onze missie van dienstbaarheid. Beiden, Saturnus in Vissen samen met de Maan in Maagd, benadrukken het belang van dienstbaarheid, toewijding, meelevend getuigen en vooral dienstbaarheid aan Allen, want dit is precies de aard en het doel van Maagd en Vissen, om te helpen, ons helpen herinneren dat we allemaal Eén zijn in waarheid.
De laatste keer dat we Saturnus in Vissen hadden, was tussen mei 1993 en april 1996. Dit zal van groot belang zijn omdat het het einde van een planetaire cyclus vertegenwoordigt, aangezien het zich in Vissen bevindt, evenals een persoonlijke cyclus, vooral voor degenen die hun terugkeer naar Saturnus hebben, waarvan de data zijn: van 1935 tot 1938, je tweede terugkeer naar Saturnus als je geboren bent tussen 1964 en 1967, en ten slotte je eerste terugkeer als je geboren bent tussen 1993 en 1996.
Als je je Saturnus-terugkeer ervaart, en als je Vissen bent, zal het nog meer nadruk op je leggen, omdat je belangrijke herinneringen, lessen of situaties doorloopt die je zullen helpen jezelf onder de knie te krijgen op bepaalde gebieden van je leven , het afronden van cycli in jouw unieke zielenplan. Bekijk je persoonlijke horoscoop om te weten wanneer het zal vallen, zodat je je op dat gebied kunt concentreren, samen met andere die je ook begeleidt.
Velen van ons zien al de persoonlijke transformatie die we hebben meegemaakt, als we terugkijken, en dat is hoe we vanuit ons huidige perspectief alles waarderen wat we onder de knie hebben. Saturnus, de Taakmaker, zoals hij vaak wordt genoemd, nodigt ons uit om alles tastbaar te maken. Vissen daarentegen droomt graag en leeft in de etherische rijken. Aangezien ook wij Neptunus in Vissen hebben, zal Saturnus een grote hulp zijn, voor diegenen die illusies moeten opruimen en meer geaard moeten zijn om een ​​stabieler leven te creëren.
Saturnus nodigt ons uit om te dromen, te communiceren met onze ziel om meer duidelijkheid te krijgen over wat we willen creëren, en ons vervolgens te aarden en alles wat we ons in Vissen-rijken voorstelden, tastbaar te maken, want we ervaren hier een fysiek leven, en het is cruciaal om te beginnen met het creëren van sterke fundamenten en de gezonde structuren in ons leven die de pijlers van onze doelen zullen zijn.
Dit is een tijd waarin velen, die nog steeds twijfelen over wie ze zijn, hun persoonlijke kracht en hun missie, de drang zullen beginnen te voelen om dienstbaar te zijn, babystapjes nemen om hun unieke visies en capaciteiten af ​​te dalen naar de aarde. , waar hulp cruciaal is, in deze tijd van onze planetaire transitie.
Voor degenen die zich in een genezingsfase bevinden, op 12 maart hebben we ook nog een conjunctie, Jupiter en Cheiron, die ons zullen helpen dieper in de kern te gaan van wat we moeten destilleren en transformeren, zodat we in een meer creatieve fase kunnen stappen , door heel en vernieuwd te zijn. Een creatief proces dat Venus in Stier vanaf 16 maart zal helpen om ons te helpen vervullen, want zoals je kunt zien helpt alles in de Schepping ons om te evolueren, te creëren, uit te breiden en opnieuw geboren te worden. Het is onze persoonlijke keuze om deze unieke kans te grijpen of om illusies te blijven toelaten, om ons authentieke pad te omarmen.
Op planetair niveau is Saturnus, zoals je weet, het zevende portaal in onze Melkweg, van waaruit de Zevende Straal of Violette Straal onze Planeet binnenkomt. Zoals het gebeurt met de maan, is Saturnus diep misbruikt voor niet-welwillende doeleinden, vooral om de vrije stroom van de zevende straal te vervormen en te belemmeren, degene die ons helpt ons zevende-dimensionale schouderportaal of linkervleugel te rehabiliteren.
Dit is van het grootste belang, aangezien het nu is hersteld, maar velen zullen nog steeds last hebben van veel vervormingen die verband houden met Saturnus, die moeten worden genezen. Dit is een gunstige tijd voor iedereen die schouderimplantaten moet verwijderen of enige andere manipulatie die hen belemmert om hun zevendimensionale portalen te openen, waarvan er meerdere in ons lichaam zijn, behalve de linkerschouder.
De authentieke essentie van Saturnus heeft niets te maken met de niet-welwillende wezens en tactieken die deze planeet zijn aangedaan, net zoals onze planeet niets te maken heeft met de schade die we haar hebben toegebracht in onze menselijke geschiedenis, aangezien het een puur levend organisme is. onafhankelijk van onze acties. De aard van Saturnus is er een van structuur, orde, discipline en soevereiniteit, en dit is waar we naar zullen streven als we ons verbinden met deze planeet.
Dit is een fase voor ons allemaal om meer in ons aardse vlak te wonen, een nieuwe manier van leven te creëren, met nieuwe structuren die loskomen van de 3D-structuren, zodat we ons leven kunnen beginnen te leiden, waar we de scheppers van ons eigen leven zijn. persoonlijke middelen.
Het is met Saturnus in Vissen dat we uitgenodigd zullen worden om onszelf meer af te pellen, meer oude egoïsche lagen los te laten, door te dringen tot de kern van wat ons pijn doet, of oude patronen te herhalen, want we kunnen eindelijk achter al deze valse lagen kijken , wie we zijn, waar we zijn en wat we moeten helen om tot een meer verlichte, geheelde en complete staat van zijn te komen.
We hebben het potentieel, de innerlijke middelen, begeleiding, wijsheid en kracht die nodig zijn om dit proces van bewuste terugwinning en soevereine terugwinning op gang te brengen. We moeten gewoon de wil, toewijding en moed hebben om voor onszelf op te komen en de enige autoriteit te worden in onze levenservaring.
Binnen oneindige liefde,