dinsdag 7 maart 2023

Over de energieën...Sparks of Divine Lighthealing


Over de energieën...Sparks of Divine Lighthealing
De Maagd Volle Maan van morgen staat in het teken van genezen en gezond worden.
We hebben het ook zo nodig om de veranderingen die in het lichaam plaatsvinden beter te integreren. De frequenties gaan dit jaar enorm omhoog.

Daarom is het zo belangrijk om je eigen persoonlijke frequentie te verhogen. Dingen zoals je goed voelen, verliefd en dankbaar zijn, dingen doen die je ziel voeden, vergeving vinden, genezen, voedsel met een hoge vibe eten, meditatie, de natuur, plezier hebben en lachen, sporten, je persoonlijke ruimte opruimen, aardig en dienstbaar zijn , naar muziek luisteren en positievere mensen om je heen helpen je allemaal met je energie.

Deze Volle Maan gaat over loslaten. Saturnus verschuift ook naar Vissen de 7e. Dit is de belangrijkste astrologische verschuiving van 2023. Saturnus is de leraar, kosmische leermeester en heerser over tijd en karma.

Deze afstemming kan ons helpen de zware energieën uit het verleden te verschuiven en liefde en vergeving te vinden. Elke verschuiving naar Vissen helpt ons om voltooiing te vinden. Deze afstemming zal ons helpen om uit het verleden te gaan en naar de toekomst te gaan die we aan het manifesteren zijn.

Deze Maagd Volle Maan helpt ons om de basis te leggen. Het gaat allemaal om die fysieke manifestaties. Aardetekens zijn de bouwers van de dierenriem. Alles over je intenties die je nu uitspreekt voor de toekomst. Deze afstemming zal ons helpen om eventuele sacrale chakra-blokkades te genezen en los te laten.

Besteed aandacht aan alle creatieve ideeën die je opdoet. Vooral degenen waarvan je denkt dat ze nuttig zijn voor het collectief, of geld kunnen opleveren. De Maagd Volle Maan herinnert je eraan om echt voor jezelf te zorgen. Het zal je gebieden laten zien waarin je je te veel zorgen hebt gemaakt over de behoeften van anderen.

Dit is de Wormenmaan, maar ook de Suikermaan. Maagd wordt geregeerd door Mercurius. Alles draait om heldere communicatie deze shift. Dat kan zijn omdat je wat grenzen nodig hebt. Misschien voel je op dit moment verhoogde energieën en verhoogde emoties.

We verschuiven naar de lente-equinox. Wat ons ook zal verschuiven naar een nieuw astrologisch jaar en een nieuw seizoen. De Equinox brengt dit jaar enorme energie met zich mee. Verwacht langere dagen en nachten om op te warmen.