donderdag 9 maart 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 8 maart 2023 – Onze Ontketenende Zon – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 8 maart 2023 – Onze Ontketenende Zon – Door Dr. Schavi M. Ali

In de vroege ochtenduren van woensdag 8-03-2023, om 10:12 Universal Time (UT) of 5:12 AM (EST), barstte onze zon met een "M.1-klasse" zonnevlam, en na vele dagen van onze zon die energie aankondigt voor meer "M-klasse" fakkels, houdt het nu energie vast voor "X-klasse" fakkels waarvan de dynamiek krachtige coronale massa-ejecties (CME's) zal ontketenen die zich zullen vermengen met het elektromagnetische veld van de aarde/Gaia en aurora's creëren.

Zonnewinden zijn bijna 500 km/s. Onze zon zendt al enkele maanden midden- tot hogere niveau "C-Klasse" fakkels en midden tot hogere niveau "M-Klasse" fakkels uit met "X-Klasse" fakkels die een paar "cameo" -optredens maken.
Nu zou de zonnekracht echter nog groter kunnen zijn met meer "X-Klasse" protonen, elektronen, kooldioxidegassen en meer.

Het aantal neutronen wordt momenteel door de KP Index beoordeeld als "Onder het gemiddelde", wat aangeeft dat hun neiging tot nullading "het podium" heeft gegeven aan de positieve protonen en negatieve elektronen, maar met zoveel energie die van buiten ons zonnestelsel komt, de positieve protonen met hun ioniserende, veranderende, doordringende stralen zijn behoorlijk productief.

De magnetosfeer staat onder druk door het dichte troebele plasma van de stralen van zonnedeeltjes die ook bekend staan ​​als "kosmische stralen" en "kosmische golven".
De substanties van onze planeet, zoals magnetiet, trekken de zonne-energetica aan, en dan worden zijn energievelden of trillingsfrequentie en -amplitude letterlijk aangewakkerd, dus wordt zijn levenskracht opgewekt.

Mensen hebben ook magnetiet in hun hersenen en door het hele fysieke voertuig.
Het werkt als een ontstekingsremmer, een vitaliteitsbooster, een balancer van hormonen, een balancer van de rechter en linker hersenhelft, en dient als kanaal voor zowel analytisch denken als spiritueel bewustzijn.

Daarom is de mensheid verbonden met het energieveld van deze planeet dat wordt gevoed door zonne-energie die zelf wordt gevoed door de Grote Centrale Zon.

Wanneer de mensheid knoeit met de natuur om haar te beheersen door te experimenteren met het blokkeren van de zon, het dwingen van giftige chemicaliën in ons water, de bodem en de lucht, en het verwijderen van de levenskracht uit het plantenleven om gevaarlijke chemicaliën te creëren, waarbij schadelijke geluidsgolven in de natuur worden gestuurd. omringende atmosfeer, en door veel meer te doen dan deze paar voorbeelden illustreren, wordt de levenskracht van de schepping bedreigd.

Toch lijkt dit "normaal" voor degenen die niet voor zichzelf "denken" en die zich dienovereenkomstig op hun gemak voelen met de status-quo en erop vertrouwen dat alles wat er in de natuur gebeurt correct is, omdat er veronderstelde "experts" zijn in verschillende arena's wiens focus is het welzijn van de mensheid.

Dus, zulke personen twijfelen niet aan "chemtrails", en velen weten niet eens wat ze zijn.
Evenmin twijfelen ze aan medicijnen of "SPF" ("Sun Protection Factor") op cosmetica en zoveel andere "dingen" waaraan ze gewend zijn geraakt, omdat in hun gedachten "het altijd zo is geweest".

Weinigen vragen zich af waarom onze zon nu zo helder is – zijn ronde gloed vaak omgeven door een blauwachtige tint – zonder specifieke gele kleur die velen van ons als leidraad gebruikten toen we als kinderen de zon op papier tekenden of hem geel kleurden in een kleurstof. boek.

Ja, de dageraad is nog steeds mooi roze, perzik, lichtblauw van kleur en de zonsondergang is diep oranje.
Dit zijn echter de acties van het elektromagnetisme van de zon die samenwerken met het elektromagnetisme van onze planeet terwijl deze vermengde energiestromen over de hele wereld reizen en dag en nacht veroorzaken op verschillende plaatsen op verschillende tijdstippen - zonne-aura's, golven, stralen.

De zonneschijf kan door krachtige geavanceerde wetenschappelijke apparatuur gezien worden als nog steeds heet vurig geel, maar hij toont zich nu met het blote oog in de eerste plaats als een heldere gloed.
Is deze helderheid een sluier die het ware uiterlijk van onze zon blokkeert?

Wordt onze planeet zo gebombardeerd met vreemde experimenten dat alles wat we zien als "normaal" wordt beschouwd?
Twijfelt iemand aan het woord 'normaal' of zeggen de meeste mensen alleen maar: 'Het is wat het is'.
Denkt iemand nog diep na? Of is de kunstmatige "programmering" te diep?

Dit is de reden waarom "SFCCI" ("SOURCE FREQUENCY CLEARING, CLEANSING, ILLUMINATING") plaatsvindt.

De mensheid heeft geknoeid met het originele creatieve palet, en de ULTIEME GODDELIJKE gooit het gemanipuleerde canvas weg en zet een nieuw op "ZIJN" hemelse schildersezel.
“IT” schrobt de “kosmische studio”, wast “penselen” en maakt nieuwe “verf”.
"IT" maakt nieuwe "klei" en maakt nieuwe "beeldhouwgereedschappen". Onverstandig gebruik van de vrije wil wordt aangepakt.

Degenen die oprecht proberen zich aan te sluiten bij de BRONPRINCIPES en hun vrije wil rechtschapen gebruiken, worden uitgenodigd om te zien hoe het nieuwe heilige kunstwerk vorm krijgt.
Door middel van gebed en meditatie krijgen ze een “advanced show”.
Zonnevlammen, zonnewinden, CME's - ze stijgen allemaal in verhoogde kracht.

Onze planeet - of we het nu "Aarde" of "Gaia" of "Geb" (heel oude term) of "Terra Ferma" noemen, wat dan ook - onze bol van thuis in een buurt van andere lichtbollen in een gemeenschap van universums in een uitgestrekte kosmos dat niet volledig gekend kan worden, wordt gereinigd, geschud, heen en weer geslingerd, geroerd en opnieuw gecreëerd.

Oude ideeën, concepten, overtuigingen tuimelen. Zonne-energie wordt opnieuw vormgegeven.
"De zon zal opkomen met genezing in haar vleugels" ("Maleachi 4:2").