zondag 5 maart 2023

Interdimensionale stroom ~ Celia Fenn

Interdimensionale stroom

Dat is de naam die Aartsengel Michaël mij gaf voor de energie-ervaring die we in maart 2023 ondergaan.

Het is het resultaat van de intense stroom van waterplasma-energie die in februari werd ervaren en de intense zonnevlammen die de planeet hebben gebombardeerd.

Het is boren in het DNA om ons uiteindelijk in het multidimensionale bewustzijn van de Nieuwe Aarde te brengen. Oude tijdlijnen worden ontkoppeld om plaats te maken voor de materiële expressie van de Nieuwe Aarde.

Symptomen zijn een diep gevoel van ontkoppeling en chaos. Ik merk dat ik 's ochtends vaak wakker word met absoluut geen idee waar ik ben op het Tijd / Ruimte-continuüm. Het duurt even voordat ik weer contact heb met de aarde en maart 2023. Dat komt omdat we zoveel elders in de Melkweg zijn, vooral 's nachts en in onze slaaptijd.

Ook lichamelijk ongemak en 'zuiveren' als oude patronen van persoonlijk geloof worden opgelost.

Ik vind dit proces veel lijken op wat er gebeurde in 2013 na de grote verschuivingen van 2012. Alleen een stuk sneller... echt veel sneller. Het is alsof we geen tijd hebben om adem te halen en er een andere verandering plaatsvindt. We worden 180 graden gedraaid om het leven vanuit een totaal ander perspectief te bekijken.
Een allesomvattend perspectief dat alle levensvormen omvat, niet alleen homo sapiens op aarde.

Dit is de opkomst van de Pure Ones en het Pure Crystalline Heart. Degenen die de hele schepping eren en het licht van de nieuwe schepping dragen. Degenen die de Emerald Heart Codes dragen en het Nieuwe Lemurië zullen creëren.

Het is misschien een beetje een ruige rit, maar het ontvouwt zich voor ons!

Liefs voor iedereen!