zaterdag 25 maart 2023

**Door Cendrine - Krijgt u kosmische chirurgie?


**Door Cendrine - Krijgt u kosmische chirurgie?

Onlangs ging ik door een enorme verschuiving waarbij ik door een intense hoeveelheid dichtheid moest gaan.

Er waren dagen dat ik het gevoel had dat ik tegen de bank gedrukt zat, zo zwaar, als een gestrande walvis.
Wanneer dit gebeurt, is dit een teken dat we MASSIEVE upgrades ontvangen en kosmische operaties ondergaan van onze spirituele gidsen. Dit gebeurt meestal 's nachts, maar wanneer we enorme verschuivingen en versnelde tijdlijnveranderingen ervaren, kunnen we de hele dag en nacht kosmische chirurgie ondergaan.

Op dit moment hebben velen van ons afgesproken voordat we hier kwamen om deze kosmische operaties en upgrades in dit leven te ontvangen, die bijzonder krachtig zullen zijn in april 2023, waarop we ons nu voorbereiden.


WANNEER ONTVANGEN WE KOSMISCHE CHIRURGIE ?
De meeste kosmische operaties die we ondergaan vinden 's nachts plaats en veel van deze operaties gebeuren onbewust en zijn ook al van tevoren besloten voordat jullie zelfs maar naar de aarde kwamen. Als een ziel in het kwantum voordat we in de stoffelijkheid komen, hebben we misschien afgesproken om veel kosmische operaties te ondergaan op een specifieke tijd en ruimte. Het doel hiervan is om meer van ons kristallijne goddelijke genoom te upgraden en te belichamen in deze incarnatie.

We kunnen ons team ook bewust vragen om kosmische chirurgie. Als we een sjabloon hebben waarvan we weten dat het ons niet langer dient, bijvoorbeeld het gevoel onwaardig te zijn voor liefde, overvloed, een gezond lichaam hebben, enzovoort. We kunnen ons team vragen om ons te helpen door middel van kosmische chirurgie.

Maar we moeten het wel vragen. Vanwege de universele wet van non-interventie, kunnen onze lichtwezens, vrienden en zielenfamilie ons niet helpen en operaties uitvoeren, tenzij we ze daarom vragen.
Wanneer we hen echter om hulp vragen, opent het een deur en creëert het een proces van co-creatie met onze licht-zijnde vrienden.

Wanneer we meer ontvangen van onze spirituele gidsen en hoge raad, openen we de poorten om meer te ontvangen van het huidige matrixsysteem en deze realiteit die we samen creëren.

VELEN VAN ONS HEBBEN VOORAF BESLOTEN OM DE KOMENDE MAANDEN KOSMISCHE CHIRURGIES TE ONDERNEMEN.
We deden dit zodat we meer van onze zielessentie door ons lichaam konden laten stromen – wat enorm zal zijn in april van dit jaar (2023).
Dus op dit moment bereiden velen van ons zich voor, we beginnen het al te voelen en het zal vooral sterk aanvoelen na de equinox.
Je uitgeput, verloren, emotioneel voelen en niet zeker weten wat je doet of waarom je hier bent, is volkomen normaal.

HET KOSMISCHE WEER IS ERG INTENS.
We hebben onlangs ook Saturnus naar een nieuw teken laten verhuizen, wat betekent dat mensen in de leeftijd van 29, 58 en 87 jaar hun terugkeer naar Saturnus zullen betreden. Dit zal bijzonder intens zijn voor die mensen, maar de effecten van Saturnus die naar Vissen gaat, zullen door iedereen worden gevoeld.
Saturnus brengt ons harde liefde en harde lessen die ons helpen volwassen te worden en vooruit te komen - dit is niet mooi of gemakkelijk.

We hebben ook Pluto die voor het eerst sinds 2008 van teken verandert op 23 maart 2023. Pluto die van Steenbok naar Waterman gaat, markeert het begin van een nieuw tijdperk . Het zal veel nieuwe energie en grote verschuivingen op mondiaal niveau met zich meebrengen.
In april zullen we opnieuw kalibreren en upgraden en mei zal de maand zijn waarin we beginnen met het integreren van het kristallijne licht dat onze planeet zal overspoelen.

HOE JE HET LICHAAM HELPT DE TOEVOEGING VAN ENERGIE TE VERWERKEN
We kunnen ons zonder reden uitgeput voelen. Verkoudheid en griepsymptomen kunnen optreden, zoals een loopneus, hoofdpijn, gezwollen keel en verstopte sinussen.
Om het fysieke lichaam te helpen dit allemaal te verwerken, is het belangrijk om ons lymfestelsel te activeren en ervoor te zorgen dat het helder is en functioneert.

Om het lymfestelsel gezond te houden, vermijdt u alle gifstoffen en eet u alleen hoog vibrerend voedsel. Zorg er ook voor dat u lymfedrainagetechnieken oefent. Deze omvatten:
Lymfatische massage
droog poetsen
Sauna
Zweten

Alles wat je lichaam in beweging en stromen brengt, zodat gifstoffen gemakkelijker kunnen worden vrijgegeven. Deze gifstoffen kunnen fysieke gifstoffen zijn van het lichaam en de omgeving, maar ook lagere fractale reflectiefrequenties van al onze andere systemen: mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit kan helpen om trauma's en patronen die je niet dienen op te ruimen.

JOUW ROL IS OM ER VOOR JE LICHAAM TE ZIJN!
In mijn lessen deel ik altijd het belang van belichaming. Dit stelt ons in staat om de hoogste versie van onszelf te worden in deze realiteit en ons doel en onze missie in dit huidige moment te gronden en te activeren.

DE BLUE AVIANS ZIJN ER OM ONS TE HELPEN.
De Blue Avian-frequentie is momenteel zeer aanwezig op aarde om mensen te helpen deze dichtheid te verwerken en uit hun veld te verwijderen, zodat ze toegang kunnen krijgen tot meer van hun kristallijne goddelijke genoom en lichtcodes die doorkomen, en deze kunnen activeren en integreren.

De Blue Avians helpen ons om onze fysieke, emotionele en mentale systemen los te laten en te upgraden. Dit zal ons helpen ons verhaal over onszelf en ons leven te veranderen en ons helpen ons emotionele systeem effectiever te gebruiken.
Ontvang moeiteloos de afdaling van je overzielnetwerk in je fysieke lichaam en verbind je energetische lichaam helemaal met je lichtlichaam.

BEVOEG EEN HOGERE IDENTITEIT EN BEGIN NIEUWE TIJDLIJNEN.
Tegen de tijd dat we in mei aankomen, zouden we, met de hulp van onze Spirit Guides en de Blue Avians, klaar moeten zijn om een ​​hogere identiteit te belichamen. Deze hogere identiteit zal in staat zijn om nieuwe tijdlijnen te openen waar je kwantumsprongen kunt maken naar realiteiten om meer belichaming van je unieke gaven en je doel te ervaren.

Voel je gelukkiger, maar wees ook meer dienstbaar aan anderen en in je bijdrage aan The Great Awakening dat op ons afkomt.
Ik heb de afgelopen maanden veel dichtheid van mijn fysieke lichaam verschoven, dus het is gemakkelijker voor mijn lichaam om de komende upgrades te ontvangen. Ik heb ook de hele maand april vrij genomen om tijd door te brengen in het heilige land van Noord-India in de Himalaya en Rajasthan.

Op dit moment is het intens, krachtig en levensveranderend. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe realiteit te integreren!
Vergeet nooit om de badass Divine Light Warrior Divine Light-leider te zijn waarvoor je hier kwam!