zondag 19 maart 2023

DIT IS HET NIEUWS!! – Nederland kleurt groen; 2023 HET JAAR VAN DE WAARHEID!! ~ 19 maart 2023 ~ Anton Teuben


 

DIT IS HET NIEUWS!! 

Nederland kleurt groen; 2023 HET JAAR VAN DE WAARHEID!!

17 maart 2023 / Door team Anton Teuben

Nederland heeft gesproken en massaal het vertrouwen opgezegd in de huidige coalitie en het gehele politieke systeem. Er was geen openheid, geen transparantie en geen luisterend oor voor groepen die direct als minderheidsgroepen werden aangemerkt. 40% …. dat zijn miljoenen die hun stem bewust niet hebben uitgebracht omdat ze geen enkele partij meer vertrouwen en meer weten over b.v. geo-engineering, chemtrails en de passage door de fotonengordel i.v.m. de klimaatverandering, vaccins en de farmaceutische industrie, weten van natuurzuivere nieuwe energievormen die fossiele brandstoffen, kernenergie, windmolens en zelfs zonnepanelen kunnen vervangen, de Schumann Resonantie en de mogelijkheden op een betere gezondheid en welzijn van jou, je kinderen en het gehele eco-systeem en planeet…. en nog eens miljoenen die weten over het feit dat we worden bezocht en we niet alleen zijn in het universum. In 2012 hebben wij deze onderwerpen met SOPN al onder de aandacht gebracht bij de kamerverkiezingen. 

Wij constateerden toen al hoe erbarmelijk de situatie was binnen politiek en media. Agenda’s en programma’s bepaalden waar aandacht aan besteed mocht worden. Het vertrouwen in de instituties waren miljoenen al verloren met eenzijdig op angst gebaseerd nieuws en met behulp van a.i. wat als waarheid werd gepresenteerd. Gelukkig doorzien we het, verbinden we ons en nemen we het initiatief.

Nu zijn er nieuwe leiders die met de voeten in de klei staan, hun grote twijfels hebben over de stikstof problematiek en met eigen ogen kijken naar de komst van de masten, alle mobiele netwerken en hoe door chemtrails en straling de natuur wordt ontregeld, waarbij vele dieren zijn verdwenen en het aantal ziektes schrikbarend is gestegen, enzovoort. Er zijn weer kansen voor iedereen als BBB woord houdt en luistert naar wat er nog meer speelt en beslist niet om minderheidsgroepjes gaat.

Wij nodigen dan ook direct vertegenwoordigers uit van Boeren, Burgers en Beweging uit om kennis te nemen van de conclusies van het Schumann Instituut, wat correspondeert met de wetenschappelijke en praktische bewijzen wat de Schumann Resonantie voor mogelijkheden biedt tot zelfherstel en dat deze kennis weer met de grootste spoed in het onderwijs wordt opgenomen. Wij zijn er uiteraard van op de hoogte dat binnen de gelederen van de boeren die dicht bij de natuur staan velen al op de hoogte zijn van de Schumann Resonantie en de leylijnen. Wij mogen van eerlijke politiek en media verwachten dat hier per direct aandacht aan wordt besteed. BBB kan zich zuiveren van alle blaam en vooroordelen door dit per direct op te pakken.

Een ander punt waar wij per direct aandacht voor vragen en waarvan veel boeren in Nederland medegetuige van zijn, gaat over de universele gebeurtenissen wereldwijd en met name in het bijzondere Noord-Nederland in gemeente Het Hogeland. 20 jaar lang hebben we College van B en W ingelicht, maar tot dusver nooit antwoord gekregen. Voor ons is het na 20 jaar dan ook welletjes en nemen wij het initiatief om talloze Nederlanders te vertegenwoordigen en gaan wij er vanuit dat BBB wel hun woorden nakomt en op onze uitnodiging ingaan… iets wat andere partijen beloofden en nooit nakwamen. Wat miljoenen klokkenluiders weten: Nederland is al lang geen democratie meer, maar kan weer een democratie worden als er weer respect komt, er begrip is en er niet wordt geoordeeld zonder onderzoek. Wij, burgers, bepalen nu de samenleving door de politiek, media en andere instituties te controleren en bij te sturen. Met de nieuwe situatie is er na vele jaren weer een kans dat de democratie terugkomt en dat we onze energie in ons zelf stoppen. Dat betekend dat wij geen energie meer stoppen in de partijen die ons en zichzelf tientallen jaren hebben misleid en de grootste oorzaak zijn van veel ellende en verdriet en zichzelf nu aan de kant hebben gezet. Het volk heeft gesproken en verbindt zich steeds verder. We kunnen nu onze angsten aan de kant gooien, het verleden achter ons laten en een nieuwe start maken. Niet door te strijden, maar kennis terug te geven aan de mensen en vooral onze kinderen. Iets wat bewust door de instituties uit het onderwijs is gehaald en nu hun ondergang is geworden.

 

Dit is het nieuws en van het allergrootste belang

Onze aarde is een levend organisme met een hartslag, wat door de wetenschap de Schumann Resonantie genoemd wordt. Toen dit nog onderzocht werd was de wetenschappelijke conclusie dat de vrije levensenergie ons zelfherstellend vermogen kan activeren. De aarde biedt alle ingrediënten om ons weer gezond en bewust te maken van wie we in werkelijkheid zijn. Gelukkig al bekend bij vele boeren, burgers en buitenlui.

De aarde is altijd al bezocht vanuit het universum en na de Tweede Wereldoorlog is er contact gezocht met de mensheid en overheden over dat we waren begonnen met de verwoesting van onze planeet. 20 jaar geleden werd dit contact intensiever bij veel mensen in Nederland en vooral in Noord-Nederland, specifiek gemeente Het Hogeland. Diversen zijn nu bereid om hun kennis te delen en zo de angst voor het buitenaardse weg te nemen en waarom Groningen en Friesland zo bijzonder zijn. Dit gebeurt op zaterdag 1 april in de Blauwe Schuit te Winsum wat nu een Universal Village is geworden. Onze bezoekers zijn niet van ons te onderscheiden en zijn allang onder ons, veel verder in bewustzijn en delen hun universele kennis en ultieme oplossingen met ons, wat door vrijwel iedereen wordt begrepen en van zeer groot belang is voor onze kinderen.

De tijd is nu en wij vragen iedereen ons zo goed mogelijk te blijven volgen, omdat er steeds meer positief nieuws de mensen gaat bereiken. Vooral omdat wij, het Volk, het Nieuws zijn geworden en Nederland nu in zijn totaliteit in het groen staat en we het weer groen maken door de volledige waarheid wat van levensbelang is weer aan de mensheid terug te geven.

2023: Het jaar van de bevrijding. De mens neemt zijn verantwoordelijkheid, verbindt zich, spreekt zijn/haar eigen waarheid en is het nieuws. We maken nu de grootste keuzes ooit: wordt het artificial intelligence of human/universal intelligence

Universe is magic en jij bent de liefdevolle sleutel

Wij nodigen u uit om op 1 april getuige te zijn waar miljoenen mensen al weet van hebben.

Dit gebeurt in de Blauwe Schuit op 1 april, via onze Energy-updates, internetsites and social media. Kijk voor meer informatie op www.schumanninstituut.com.


www.antonteuben.nl
www.schumanninstituut.com
www.schumanninstituut.nl