donderdag 10 november 2022

We bevinden ons midden in een vloedgolf van Ascensie ~ Judith Kusel (vertaling Yvonnne Bakker)



"We bevinden ons midden in een vloedgolf van Ascensie aangezien de Witte Vlam, de Goddelijke Moedervlam, de Vlam van Zuiverheid nu volledig verankerd is in de Nieuwe Aarde en inderdaad is vrijgegeven. We dienen te begrijpen dat de Oude Aarde nu in een supersnel tempo uiteenvalt.

Wanneer we ons in onze energievelden beginnen te verbinden met de Witte Vlam, dragen we de Vuren van Zuiverheid in ons en dus inderdaad die van Zuivere Onvoorwaardelijke Liefde.

Ik hou hier gewoon van en ik ben zo gevuld met het hernieuwde gevoel van vrijheid, want we kunnen nu inderdaad ascenderen naar de hogere niveaus van de 5D en volledig beginnen met het integreren van de 7D.

"Je kunt nu opstijgen naar de ultieme staat van vrijheid, die hogere dimensionale frequentie en trillingen brengen."
Het is in deze tijd erg belangrijk om je inderdaad bewust te zijn van wat je ook terug houdt, in welke vorm dan ook. Kijk vooral naar je basis-, sacrale, navel-, zonnevlecht- en hartchakra.

Waar ligt angst nog op de loer? Afscheiding van jezelf, anderen en het Goddelijke? Negatieve koorden, gehechtheden en banden met bepaalde zielen en inderdaad instellingen enz.? Onvergevingsgezindheid, schaamte, blaam en schuld?
De hogere dimensionale staat op de Nieuwe Aarde en het co-creëren van het Nieuwe Gouden Tijdperk vereist nu van ons allemaal op het MEESTER-pad, om volledig verantwoordelijk te zijn voor onze keuzes en meer dan dit, onze energieën en energievelden en wie of wat we daar binnen laten en toestaan.

We moeten ons ook bewust worden van de energetische impact die onze energievelden hebben op de mensen om ons heen.
Je zonnevlecht bijvoorbeeld, wanneer deze vrij is van alle invloeden van buitenaf en inderdaad van anderen, gloeit met helder gouden licht. De Hogere staat van meesterschap.

Je hartcentrum wordt en omvat de Witte Vlam met een touch van de Gouden Christus Bewustzijnsenergie en breidt zich zo uit tot schouderbreedte.
Het Sacrale Chakra wordt inderdaad prachtig zacht roze, zodat je nu een prachtige ziel gevulde, liefdevolle Goddelijke Complement relatie kunt hebben met je perfecte Goddelijke Ander, dus ziels bekrachtigd en ziels doordrenkt, in onvoorwaardelijke liefde.

Je basischakra wordt een prachtig licht platina, aangezien je volledig in je Zielen Meesterschap staat, totaal bevrijd.
Natuurlijk moeten al je andere chakra's ook in de 5e en 7e dimensionale trillingsfrequentie zijn! Dit is erg belangrijk, anders is er sprake van disbalans.
We stijgen nu op in zulke hoge Vibrationele frequentiebanden (degenen die echt in hun meesterschap staan), dat we inderdaad nu volledig vrij zijn van de ketenen en banden van de Oude Aarde.

Merk op dat ascensie hier niet betekent dat je de aarde verlaat (zoals bij sterven), maar dat je je zielendoel en missie stevig in de Nieuwe Aarde verankert en zo het Nieuwe Gouden Tijdperk co-creëert, in je eigen vibrationele frequentieband, als een Opgestegen Meester in je nieuwe Lichtlichaamsvorm.
Sommige zielen werken al in de 7e dimensionale staat en hoger.

Hier is een krachtig decreet om los te laten wat je nog in een of andere vorm vasthoudt:
“Ik, (naam), in de naam van God, onder de Wet van Eén, herroep volledig alle vorige of huidige overeenkomsten of contracten die ik heb gemaakt in de fysieke of etherische wereld.
“Als meester ontbind ik nu alle energiegeloften/eden.
“Ik beveel de volledige vrijheid van mijn lichamen en ziel om mijn missie hier op aarde te voltooien.
“Ik verlicht nu alle 12 mijn chakra's tot het maximale potentieel en wijd mezelf in de hoogste liefdevolle dienstbaarheid aan de Goddelijke Bron.
“IK BEN EEN MEESTER in ALLES DAT IK BEN!”

Zeg dit drie keer hardop alsof je het bevel voert over een leger.
Sluit af met “HET IS ZO!”

(Besluit bewerkt: Bron Diana Cooper en Tim Whild)

Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life
Foto: Daniel B. Holeman