vrijdag 11 november 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensien ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Update Energie Portaal 5e Dimensie

KANS OP X-FLARES! -STILTE VOOR DE STORM!

11-11 portaal= 11 e Borstwervel portaal= milt= bloed en lymfezuivering van vele generaties en tijdlijnen!

***11-11 GEEFT DE DOORGANG NAAR HOOGFREQUENTE TRILLINGEN MET HET BESEF DAT 3D AARDE TROOSTLOOS IS***VERHOOGDE AFBRAAK OUDE ENERGIE EN DNA UIT ONZE CELLEN OIV INSTROOM HOOGFREQUENTE ENERGIE***RILLEN-TRILLEN-HITTE-KOU-MOE-SPIERPIJNEN-GRIEPERIG-VOL HOOFD-BENAUWD***VEELVULDIGE BUIKKRAMPEN & HOGE BENAUWENDE DRUK BORSTKAS TGV DIEPE ZUIVERING BLOED EN LYMFE ***BRANDERIGE & DRUKKENDE GEVOELENS MN RONDOM PERINEUM***FREQUENTIESTIJGING VAN >1 MILJOEN x***KP 0-1 GEVEN STERKE KOSMISCHE STRALING IN DE AARDSE 4 AURALAGEN MET EEN ZWAAR BELADEN GEVOEL tgv OP GANG KOMEN VAN DE GESTAGNEERDE LYMFE=ZIELESTROOM***SR PIEKEN TOT 3 HZ OPEN ONZE HARTRUIMTE MET UITSTROOM VAN VEEL COLLECTIEF OUD ZEER-GEEFT DRUKKLACHTEN OP HET SKELET-SCHOUDERS-SLEUTELBEENDEREN-NEK-MAAG- BORSTBEEN EN PIJNLIJKE LYMFEKLIEREN***

Een actieve grote Zonnevlek AR3141 wordt steeds gevaarlijker. In de afgelopen 24 uur heeft het een onstabiel 'delta-klasse' magnetisch veld ontwikkeld dat energie in zich herbergt voor X-flash zonnevlammen. Elke explosie vandaag zal geo-effectief zijn omdat de zonnevlek direct naar de aarde gericht is
De energie verschuivingen zijn in volle gang en in een raptempo!

***Het kosmisch weerbericht***
*Een aanhoudende groei van een grote zonnevlek herbergt sterke explosies met mogelijk X fakkels vandaag!
*Zonnewinden zijn momenteel rustig maar daardoor een des te sterker kosmische straling; 317 km/s= zeer lage windsnelheden geven trage doorstroming vh vervuilde lymfe= beladen gevoel,
*Frequentiestijging van >1 miljoen x met krachtige drukgolven en expansieve druk in borstkas met activering vd schouderbladen
*Rustig aard magnetisch veld maar met een sterk gevoel dat er iets gaat en staat te gebeuren! Je voelt het aan je water=vibratie.
*SR pieken tot 3 Hz trillen en schudden oude aangeslibde energie= vervuilde gestagneerde lymfe los uit onze diepste bindweefsellagen :benen, heupen, bekken waar onze diepste emoties liggen opgeslagen en die van vorige generaties en slingeren deze in chakra 3 waar het zich tijdelijk ophoopt als een berg vervuilde wasgoed tot het schoongewassen kan worden in chakra 3= darmvlies= bloedzuivering
Zonnewindsnelheid
:317.1km/sec
dichtheid: 11.51protonen/cm3
X-ray Zonnevlammen
6-uur max: M10714 UT Nov11
24-uurs:M10714 UTNov11

WOWWWWW we starten met een sterke krachtige golf met een frequentiestijging van >1 miljoen. Het voelt alsof de frequentie je nek/keel/tanden/kiezen/kaken/oren, bijholten [chakra 5] en schedelbeenderen heeft bereikt vanaf de bodem=voetzolen oftewel de aarde. Alsof we op de kop hangen en de wereld vanuit een ander perspectief bekijken.

Deze torenhoge golffrequenties van ionen oftewel neutraal geladen energiedeeltjes zijn digitale [I I I I] communicatie netwerken [energetische blauwdruk]I die communiceren met je stoffelijk lichaam.

Je zult mn aan je linkerkant [moeder aarde, vrouwelijk, voor en de zijkanten [flanken] van het lichaam, gevoel en hormoonkant, deze sterke kosmische energie sterk kunnen voelen, ze wordt door je voeten omhooggetrokken en nu helemaal tot aan je nek-keel-schedelgebied.

Dit geeft activering en expansie van het lichtlichaam o.i.v de binnenkomende kosmische instroom via chakra 7 [fontanel]. Deze energie verbindt zich met de liquor [hersenvloeistof] en drukt en duwt dmv het cranio-sacrale ritme-golven je in de juiste pasvorm vandaar de vele drukklachten in en rondom je wervelkolom en bekkengebied.

Het duwt al je zenuwkanalen open en verwijdert de blokkades vol opgehoopte pijnlijke afvalstoffen en koolzuurgassen omdat we onze adem inhielden bij pijn! Bij expansie van ons lichtlichaam komen al deze ingehouden en onderdrukte gevoelens vrij om los te mogen laten.
Dit geeft de opgeblazenheid, emoties en de vele gassen!

Zuiverende energie van wit licht dat je cellen bereikt met zijn hoge frequentie en alles los trilt als een soort drilboor uit de cel wat niet in balans is. Licht doet letterlijk pijn, we gaan dus noodzakelijkerwijs door ons pijnlichaam heen om ons ervan te ontdoen omdat het ons nu niet langer dient en ons in de greep vd angst houdt=ego=hoofd=duale brein.

De Kristallen jij houdt en draagt steeds positieve energie,
Blijf geaard en gecentreerd.

SYMPTOMEN; druk op je hoofd en hoofdpijn ,nek-rug-schouderpijn, koude rillingen tot diepvrieskou= dode duistere energie die is vrijgekomen uit de vele bindweefsellagen, last vd keel en strottenhoofd, pijnlijke kiezen en tanden, tandvleesbloedingen, druk op kaken, neus, bijholten, druk op de trommelvliezen, hormoonschommelingen, druk op de ogen, wazig zien, pijnlijke en stramme spieren met name langs de wervelkolom, hittegolven, misselijk, darmstoornissen, benauwdheid, gevoel door een zware modderstroom je te moeten voortbewegen tgv vrijkomen vd gestagneerde lymfestroom, hartritmestoornissen, druk op het middenrif, duwend en trekkend gevoel flanken borstkas en onderaan ribbenbogen met name linker, benauwdheid, grieperig, moe en niet vooruit te branden, gevoel van doodsheid en doodsangsten [ego die verliest] gevoel van het is gebeurt met me ik ga dood ik red dit niet meer[ loskomen van je oude huid=ego=3D] onrust, hyper, overactief en daarna volledig uitgeput zijn= slingerbeweging vd lichtvortex, nerveus en onrustig zijn= druk op de nervus vagus, overbelast zenuw -en orgaanstelsel.

Onze chakra 3 draait overuren als een wasmachine die op volle toeren de vuile was blijft ronddraaien! Des te groter en krachtiger de drukgolven door je lichaam slingeren des te krachtiger de uitstoot van oude duistere energie waardoor je dus ook heel snel je weer vol en gedeprimeerd kan voelen tgv opruimen en detoxen van de oude zwaar vervuilde energie uit de cellen van vele levens en genaties. We ruimen dus de troep/shit op van vorige generaties waar zij niet toe in staat waren middels ons systeem. Zelf ervaar ik deze fasen alsof ik het lichaam van mijn moeder opruim ipv die van mezelf.

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade van Nicole Jansen. Ze geven bv gelijk een goede aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

Overgave, aarden ,vertrouwen en respect voor jezelf en het immense schoonmaakproces waar je nu als voorloper middenin zit zijn noodzakelijke handvaten om mee te bewegen in dit alles zuiverende licht. Luister goed naar je lichaam en niet naar je redenerende en dwingende hoofd!

***Een enorme stampot uit de losse pols
, wat een bloed en lymfe zuivering en wat een kosmische energie ! Ik krijg zoveel heldere kosmische info binnen=wauwwwww zo bijzonder mooi***


Marjolein Ingrid Soulpursang

***We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!***